כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 10 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

91

היום עברתי בחולון סתם לסיבוב לא באמת כי היה בא לי על מישהי ספציפית. עברתי ליד הבאולינג, ולפתע פתאום, צצה הבחורה הצרפתיה הבלונדינית שדיווחתי עליה בעבר שלא ביררתי ממנה פרטים. נזכרתי בחוויה מדהימה מבחינת האישיות שלה שהייתה לי בפעם הקודמת (כשהייתה מתולתלת וכיום שיער חלק). שאלתי אותה לגבי מציצה ( 50 שח ) והעלתי אותה אל ריכבי.. עלינו מפלס לחניה עליונה. שאלתי לשלומה ואמרה לי שהכל מעולה במבטא צרפתי סקסי ואז היא נזכרה בי שאלה אם כבר הייתי אצלה. ועניתי בחיוב. הפעם שאלתי לשמה כדי שאני יוכל לומר לכם אותו ושמה אלינור. פעם אחרונה היא סיפרה לי שעבדה במועדון חשפנות ליד הבורסה (הלידו) והתפטרה, על האקס שלה ועוד כל מני דברים.. היום סיפרה לי על זה שוב, שאלתי אותה למה היא התפטרה והתחילה לספר על יחס משפיל של העבריינים במקום, סיפרה לי גם על איך שמועדון חשפנות עובד על החדרים הפרטיים וכו'. שאלתי אותה לגבי עבודה במקום פרטי במקום ברחוב, ואמרה לי ושהיא לא רוצה להתפרסם בתור נערה עובדת ומעדיפה את הרחוב בגלל זה. לאחר מכן דיברה איתי לגבי המזל שלי ונתנה לי כל מני עצות לחיים בהקשר של המזל(היה מעניין). אלינור נתנה לי ממש הרגשה של חברה, עוד לא הכרתי נערה עובדת (ועוד ברחובב!!)שגרמה לי הרגשה טובה כמוה משיחה ואקט.

לגבי האקט(המציצה):

אלינור ממש מדהימה היא הבחורה עובדת היחידה שממש גרמה לי לחיוך, כל השיחה היא מצחקקת מאושרת מספרת סיפורים על השאיפות שלה, כמעט ולא התעסקה בפעולה עצמה.. אוקיי , אמרתי לעצמי שהפעם אני חייב לשאול את שמה. והיא ענתה לי אלינור..

אני חייב לציין שהיא מאוד סטרילית, היא לא מבצעת כלום בלי קונדום כלשונה. בזמן המציצה היא אחזה בכף ידי ממש כמו חברה, ציחקקה חייכה כל הזמן החמיאה והחמאתי לה, בשלב מסוים לא הצלחתי לגמור (המראה שלה ממש גירה אותי, כנראה בגלל השעה) אז היא הפשילה את הקונדום בהסכמתי כמובן. היא הבינה שגם אני סטרילי ולא נותן לכל אחת לעשות כרצונה מאחר וביררתי איתה קודם שהכל היא עושה עם גומי ואמרה לי שלא עושה כלום בלי גומי. מרחה לי קרם אמרה לי שהוא צרפתי והביאה לי ביד לא התיאשה כדי שאגמור ואצא מסופק. מאוד חשוב היה לה לרצות .

המראה שלה: בלונדינית,חזות צעירה (לא יודע אם גם בפועל מאחר ושכחתי לשאול את גילה) , שיער חלק, שזופה (אהבה לספר לי על הם והשיזוף שלה), חזה די גדול, רזה , בדרך כלל בחצאית, (אני לא ממש יודע איך היא בלי בגדים מאחר ולר עשיתי איתה סקס ,במציצה הרימה חצאית ושלפה חזה החוצה.), מבטא צרפתי מאוד סקסי, עומדת ממש ליד הבאולינג (הכיכר). עבדה כחשפנית בעברה (בלידו).

אין ימים קבועים שבהם היא נמצאת.

עוד משהו, היא סיפרה לי שהיא עובדת ברחוב עד שהיא תמצא עבודה שוב במועדון חשפנות ראוי. וכמו כן שהיא סטודנטית למשחק, ככה שיש מצב שבקרוב לא נראה אותה עוד ברחוב.

בחורה מאוד מאוד מומלצת לדעתי. לא נראה לי שהיא ערביה כפי שאחד פה דיווח אחרת לא הייתה מדברת איתי הרבה על דברים צרפתיים וגם אם כן, עדיין היא מדהימה.
:-) chill out, the right time will come...

93
[QUOTE=חולה כוס]להלן דגימה במוצ"ש האחרון...

רוסיה בת 37 לטענתה (נראית פחות) קוראת לעצמה אנג'לינה.., עומדת ברחוב המשביר (אבל הזיון מתבצע ברחוב הלהב).

תאור : 1.65 בערך, שיער שחור אסוף, מעט מלאה , לובשת חצאייות בדר"כ , פירסינג בתבור.

מחירון : מציצה = 50 שקל
מציצה + זיון = 100 שקל.

נחמדה ,ולא מלחיצה , סיפרה שהיא מיד אליהו, ושהיא עובדת שנה שם..

כוס צר , חזה בינוני.. סה"כ חיובית.
[/QUOTE]

הנה הפרטים על אנג'לינה.
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

97
[QUOTE=hookaman]איך הגוף שלה באט מן? הייתי איתה רק במציצה אז אני לא יודע עליו יותר מדי.. הכל מגולח למטה?[/QUOTE]

לאנג'לינה , כוס מגולח למשעי (-:
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”