כ דגימה של נטלי מארלוזורוב - סקס אדיר

דגימה של נטלי מארלוזורוב

1

הייתי היום בארלוזורוב אצל נטלי( ככה קוראת לעצמה) הערבייה נכנסתי נתחיל במקום ממש ממש לא דיסקרטי רעש מטורף של זיונים מכל ערב אנשים מדברים בחוץ וממש לא דיסקרטי

מפה העניין הלך והשתפר נטלי די שווה שחומה חזה גדול סיליקון סבבה ממש ליברלית בהתגלמות התפשטה ממש שווה תחת ברזילאי בכלל ניראת כמו ברזילאית( בתור אחד שביקר בברזיל) התחילה במציצה ממש רטובה עמוקה (בלי) בזמן שאני דוחף לה עצבעות לתחת ולכוס ממש רטובה הייתי ממש חרמן אז לאחר כמה דקות של מציצה וליקוקי ביצים הרגשתי מוכן לפלח לה את חור האהבה שלה .עמדה על 4 על המיטה ואני חדרתי אליה במלוא העוצמה הבחורה צורחת ואני דופק אותה כמו מטורף..לאחר כמה דקות עברנו לחור אחר לגמרי אני דוחף לה בחורה של התחת והיא ממש צורחת ממש כאב לה אני ממשיך לזיין אותה והיא צועקת קללות בערבית (יודע מהכרותי עם ערבים בשטחים) היא אומרת לי בבקשה תגמור כי אתה ממש קורע/מכאיב לי אני לא התייחסתי והמשכתי לזיין אותה לאחר 30 דקות של דפיקות לערך הרגשתי בצורך לתת לה את זרם הכוח שלי מהר הוצאתי החוצה והורדתי תגומי אמרתי לה למצוץ חשתי מן הרגשת באסה ממני וכמו שלמדתם להכיר את אח שלכם זה ממש לא עניין אותי היא מצצה שאני עומד על הבירכיים עד שבא השפריץ המיוחל לתוך פייה הגדול היא ממש שאבה את הכל עד לטיפה האחרונה. ועוד אמרה לי בפה מלא "אתה רואה מאמי לא התלכלכת בכלל" זה היה מצחיק ...חח

דרשתי לראות את המיץ בפייה כהרגלי..והיא הלכה לירוק עוד קטע מצחיק היה שבזמן שאני מתלבש אני שומע אותה יורקת ומשתעלת...היא חזרה ארי 2 דקות הורדתי את המכנס ואמרתי לה למצןץ לי את הכיפה עוד כמה שניות עד שנהייתי מסופק לגמרי....

ושוב שיצאתי היא פתחה את הדלת שכמה לקוחות אחרים בדלת רוצים להיכנס חוסר טאקט משבע...

שילמתי 200 ויצאתי בוודאי אחזור היה ממש נחמד ערב טוב לכם אחיי

תתפרו ושלו יתפרו אותכם

נ.ב.משהו היה עם הבחורה השנייה שם????? ניראצת שווה

WTF...

דגימה של נטלי מארלוזורוב

3

שלום חבר'ה.

שמעו, היה פעם בשדרות ההתסדרות אחרי צומת ק.אתא(שבאים מכיוון הקריות) וממש לפני הפנייה ימינה לאיזור התעשייה מכון ליווי ששכן ממש מאחורי חנות הסקס.

את המכון סגרו מזמן, אך הייתי שם פעמיים עם איזו בחורה ערבייה- לבנונית שסיפרה לי שבאה לארץ לפני 9 שנים. בת 25, שחומה עם סיליקון שנתנה שירות פצצה. בכלל ניראת כמו ברזילאית. מהתיאורים שלכם נשמע לי שזאת אותה בחורה. יכול להיות?

zooz

דגימה של נטלי מארלוזורוב

7

טירון ירוק מה משעמם לך בחיים???מה אתה רומז ???תבדוק עובדות לפני שאתה תוקף או מאשים!!!

תשאל אנשים שדגמו אותה אם זה נכון ויותר מזה לא בא לי לענות לך.

------------------------------------------------------------

ועכשיו אני יתיחס לשאלותיכם :

יקיר חברי היקר: אכן כן ערבייה עם סיליקון ניראת די ברזילאית אבל לא נגזים שווה אש לטעמי..

מאוד ליברלית זיינתי אותה בשני החורים...היא קצת צרחה אבל זה לא עניין אותי

ובקשר לגמירה בפה בהתחלה היא די התנגדה כמו שכתבתי ואותי זה לא עניין.

בוא נגיד שמי שחסר ביטחון עצמי היא יכולה לתקתק אותו..

אבל שווה 200 באמת שווה

ואגב יש לה מבטא (אם זה עושה לך את זה)

והרי לכם מספר אחיי היקרים:

052-7016130

אנא מכם שתפו אותנו גם בדיווחים ולהשלמת המשוואה צרפו מספרים..

WTF...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”