כ דיווחים לא מבוססים / שרון וימית - סקס אדיר

דיווחים לא מבוססים / שרון וימית

2
[QUOTE=bodywanted]

למרות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבחורה שמתקתקת באמת היא מפנקת בצורה מעוררת פליאה ונחשבת לחוויה הכי טובה שהיתה לי , היום זה פשוט סכנה, למיטב ידיעתי היא חלתה באיזה מחלת מין או משהו כזה .

לא מומלץ

[/QUOTE]

נמאס כבר מכל מיני שמועות על מחלות כאלה ואחרות !!!!

אם אין מידע מדיוק נא לא לפרסם הרי על כל אחת אפשר להגיד שיש לה מחלות

4
דוליטל, אצל מי עוד היית?
אני גם הייתי אצלה לפני שלושה שבועות ואחרי מציצה ארוכה
עמוקה ויסודית אין לי כלום.
שרון דרך אגב מאוד מקפידה על הבריאות שלה והיא אפילו לא
מרשה להכניס לה אצבע בלי כפפה. אחרי מציצה בלי היא שוטפת
את הפה בחומר מיוחד.
לוקח הרבה זמן ליבנות שם טוב ואפשר להרוס אותו ברגע אחד אז
אני מציע שתבדוק טוב טוב לפני שאתה זורק כאלה האשמות על
שרון.

אז אגמור בשיר מזמור

5

המשתמש דוליטל הושעה מהפורום לאחר בירור טלפוני עם מדווח אמין שפוקד את שרון פעמיים בשבוע באופן קבוע כולל יום א' האחרון ומבחינתו דבריו של דוליטל הינם "עורבא פרח" ואין דברים בגו !

רבותיי, נא לנקוט במשנה אחריות ולבסס את טיעוניכם אין טעם לזרוק דברים חסרי שחר וביסוס לחלל הפורום ולנטוע בהלת סרק !

אנחנו נשתדל בתקופה הקרובה לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותנו לסלק מבין שורותינו מפיצי רכילויות מרושעות ללא ביסוס.

קיים החשד שחלק מהמדווחים על מחלות עושים זאת מרוע לב, נקמנות, או אינטרס להוריד לחץ מהבחורה.

הנהלת הפורום.

19LOLx82009-3-17 15:2:13
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7

בתחילה

[QUOTE=bodywanted] איך אתם ממשיכים ליחצן את בן יהודה או וולפסון , זה המקום הכי גרוע , במיוחד בשישי שבת שם אתם עפים בערב במהירות האור

זה האמא של היחצנות , אז מה עם הבחורה סבלנית זה עדיין לא מתקרב למקומות אחרים.

הדבר היחיד ששווה שם זאת ירדן בערבים , אבל זה לא שהיא פינוק אדיר , כולה קצת מעל הממוצע ביחס לדירה.

[/QUOTE]

לאחר מכן

[QUOTE=bodywanted]למרות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבחורה שמתקתקת באמת היא מפנקת בצורה מעוררת פליאה ונחשבת לחוויה הכי טובה שהיתה לי , היום זה פשוט סכנה, למיטב ידיעתי היא חלתה באיזה מחלת מין או משהו כזה .

לא מומלץ[/QUOTE]

לאחרונה התרבו דיווחים על בחורות עובדות הנגועות במחלות מין וכל זאת ללא ביסוס כמו בתחקיר הקצר שערכנו בדיון

שרון מבוגרשוב דוליטל 3

ששם

[QUOTE=19LOLx8]

המשתמש דוליטל הושעה מהפורום לאחר בירור טלפוני עם מדווח אמין שפוקד את שרון פעמיים בשבוע באופן קבוע כולל יום א' האחרון ומבחינתו דבריו של דוליטל הינם "עורבא פרח" ואין דברים בגו !

רבותיי, נא לנקוט במשנה אחריות ולבסס את טיעוניכם אין טעם לזרוק דברים חסרי שחר וביסוס לחלל הפורום ולנטוע בהלת סרק !

אנחנו נשתדל בתקופה הקרובה לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותנו לסלק מבין שורותינו מפיצי רכילויות מרושעות ללא ביסוס.

קיים החשד שחלק מהמדווחים על מחלות עושים זאת מרוע לב, נקמנות, או אינטרס להוריד לחץ מהבחורה.

הנהלת הפורום.

[/QUOTE]

נשמח אם מי מהפוקדים לאחרונה את ימית יוכל לאשש/להפריח את הטענות של הכותב.

כמו גם בדיונים אחרים באותו העיניין.

.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

8
רק לצורך הידע הכללי:
בחורה עובדת הנותנת שרותי גמירה בפה יכולה להדביק במחלת מין (לדוגמאת זיבה) גם בלי להידבק בעצמה, שטיפת הפה רק מורידה את ההסתברות היא לא מונעת אותה לחלוטין.

הבעיה לפעמים היא לא בנותנת השרות אלה בלקוחות שהיו איתה לפני, ככלל כמה שיותר לקוחות יותר סיכוי הדבקה כמה שהבחורה שומרת יותר על היגיינה אישית ועל ניקיון סביבת מתן השרות כך גם יורד הסיכון אבל הוא תמיד ישנו קטן ככל שלא יהיה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”