גומר בקושי
רתחתי מזעם. הייתי לבד בבית וטוב שכך. אני לא בן אדם אלים אבל אם היה מישהו לידי הייתי דופקת לו כיסא בראש.
לא ידעתי מה הכעיס אותי יותר, הכסף שהמניאק ביזבז, זה שהוא בוגד בי עם זונות או כל ההודעות הרומנטיות שהנבלה כותב להן. "מגיע לו כיסא בראש על כל זיון, כל שקל וכל הודעה" חשבתי לעצמי. כעסתי, הרגשתי מושפלת, חסרת אונים, אבודה.
הדחף הראשוני שלי היה להתעמת איתו, כמובן מייד אחרי שהוא חוטף כיסא בראש. הוא כמובן יכחיש, יגיד שאני פרנואידית ושהוא בחיים לא יבגוד בי. לא ידעתי מה יקרה כשהוא יראה שאני יודעת. הנחתי שהוא יתנצל ויבטיח שהוא יפסיק. לא היה לי מושג איזה צורך חולני הוא סיפק לעצמו אצל הזונות האלה אבל הבנתי שכל עוד הצורך קיים הוא ימשיך לצרוך מין בתשלום.
לא רציתי לפרק את התא המשפחתי שלנו שעד היום היה מושלם בעיני. כולם מסביבנו בגדו, נבגדו, התגרשו והתחתנו והייתי בטוחה שאנחנו אי מיוחד במינו של שפיות בעולם המשוגע הזה. "לא אי ולא חצי אי, סתם עוד תא משפחתי כמו כל האחרים" נאנחתי בליבי.
כשדני הגיע הביתה, התנהגתי כרגיל. החלטתי שאני לא רוצה להתעמת איתו על הסיפור הזה אבל עדיין לא החלטתי מה אני כן רוצה לעשות.
כנראה שהיו בעיות באתר והוא שלח את כל ההודעות הפרטיות גם לדואר הפרטי שלו, דואר שהיתה לי הסיסמה שלו כי גם אני השתמשתי בו בעבר. להפתעתי הרגשתי לא מעט גאווה בדיווחים של החמור שלי, הוא לפחות כתב יפה ובאופן מפתיע בלי שגיאות. הרגשתי קצת פחות גאווה כשקראתי שהוא מזכיר אותי בתכתובות עם אחת הבנות, בחורה בשם ריטה. כשקראתי את התכתובת הענפה ביניהם הבנתי גם איך אין לו שגיאות כתיב.
הסיפורים בפורום סיקרנו אותי מאוד, הופתעתי שבעולם שהיה מבחינתי ביב השופכין של החברה יש גם אנשים "נורמלים" , קראתי בשקיקה את כל הדיווחים של דני ודיווחים רבים נוספים. ואז החלטתי.
אם דני יכול לדבר עלי עם הריטה הזו, למה שאני לא אדבר איתה עליו?
פתחתי משתמש בפורום. לא היתה לי שום בעיה לבחור ניק, דני בחר אותו עבורי. "הוונילית".
שלחתי לריטה הודעה
אני אשמח לדבר איתך
אל תצרי קשר עם דני בבקשה
יעל
כעבור מספר דקות קיבלתי תשובה מריטה
אני לא אצור קשר עם דני אבל אני צריכה לחשוב על זה
אני אהיה איתך בקשר
ריטה אמפיט
הכעס שלי שכך עם הימים שנקפו, הרבה מעגלים נסגרו לי בעקבות הסיפורים בפורום, הבנתי לא מעט דברים על היחסים בינינו, דברים שלא ייחסתי להם חשיבות עד היום. חיפשתי דרך להתעלל בכלב עד שהריטה הזו תחזור אלי אבל לא ידעתי איך, לפי הסיפורים שלו הוא נהנה שמתעללים בו ואז נפל לי האסימון.
בלילה אחרי שדני זיין אותי יותר משעה והפסקתי לספור כמה פעמים גמרתי, השכבתי אותו על הגב והתחלתי לזיין לו את הפרצוף עם הכוס שלי. כרגיל הוא שיתף פעולה בהתלהבות. הברכיים שלי הצמידו את הידיים שלו למזרן ואני ליטפתי לו את הזין. הכנסתי את הידיים שלי לפה שלו כדי שירטיב אותן והתחלתי לאונן לו יותר ויותר חזק. ידעתי שבשלב הזה כבר אין לו בעיה לגמור וזה רק עניין של זמן, ולא הרבה זמן. דני העמיק את החדירה של לשונו בתוכי והחל נותן קונטרות עם האגן ככל שהוא התקרב לשיא. שנייה לפני שהכלב גמר, עזבתי את הזין שלו והצמדתי בכל כוחי את ידיו למזרן. האגן שלו עף לכיווני, מחפש את הסחיטה האחרונה שתאפשר לו לגמור. אבל הסחיטה לא הגיעה. הוא גמר בלי שום מגע בזין שלו, מתפתל ונוהם מתחתי.
אספתי את הזרע שלו עם האצבע ונתתי לו ללקק, לקח לו דקות ארוכות להירגע. נתתי לו נשיקה על הלחי ואמרתי לו "לילה טוב".
בבוקר ראיתי שריטה שלחה לי הודעה