כ נפילה ( שוב ) בפיפ... - סקס אדיר

נפילה ( שוב ) בפיפ...

1
אהלן אנשים, אחרי יום ארוך במשרד סיימתי מאוחר והחלטתי ללכת לדגום , לצערי הז חשב במקומי אחרי שכל היום הפקידה עשתה לי טיזינג עם החצאית שלה Tongue
נסעתי קודם למנדרין, המון קוקס , המון מכוערות והשתיים היפות שהיו שם רצו 100 כל אחת על מציצה... נסעתי לבורסה, סיבוב קצר, ברחוב של הפיפ היתה רוסיה עם גוף מדהים, 8.5 לפחות, חזה שופע בלונדינית משהו משהו, ביקשה 300! לזיון ו100 למציצה. וויתרתי.
עוד סיבוב וראיתי עוד מבוגרת עם גוף פצצה שביקשה גם 100, אמרתי לעצמי שעם סכום כזה אולי כדאי להיכנס כבר לפיפ...
נכנסתי לפיפ הראשון בצד ימין, אחת שמנה ואחת שטנית גבוהה קווקאזית, השומר שם אמר לי ישר " קח את הבלונדינית הגבוהה... " אני כמו אידיוט שמעתי לו. הסכום הרגיל, 50 לו ו50 לה, נכנסת לחדר אומרת אסור לגעת בכלום חוץ מבחזה, לא לנשק ולא לנסות שום דבר, נתתי לה עוד 50 בתקווה שתשתחרר קצת אבל איזה טעות...
קודם כל גבוהה היא כן, אבל גוף לא משהו בכלל, חזה נפול נפול שמרגיש כמו בלון מפונצר, שפכה עלי שמן כאילו אני איזה מיסב של מנוע, התחילה בשפשוף מהיר, לא נתנה לי להכניס אצבעות אלא רק לגעת במנוש מלמעלה ( כי למטה אחר כך מגרד לה... מנורת אזהרה? ) כבר התחיל לרדת לי עם כל החרמנות שהיתה לי, ניסיתי להזיז לה את השיער כדי לפחות לראות את הצוואר ( מחרמן אותי ) אבל לא נתנה לגעת וצעקה עלי שנגעתי לה בשיער! איזה דיכאון... בסוף אמרתי לה שתעמוד ותרקוד וגמרתי בעצמי שאני מסתכל לה על התחת הלא משהו בכלל....
באסה... הייתי צריך ללכת על מציצה של הרוסיה או ללכת עם הזונה המבוגרת שהיתה עם שמלה ורגליים מדהימות וחזה מרשים...
באסה בכי

נפילה ( שוב ) בפיפ...

4
[QUOTE=superman1979] מי זאת הבלונדה אשר ביקשה 300 לזיון,חדשה ?

[/QUOTE] זואת מישהי
ממש כוסית. עומדת בהתחלת הרחוב של הפיפ שואו בתחילת הרחוב מיצד ימין. מיתחבאת מאחורי העמוד חשמל
אני לא דגמתי אותה. כי המחיר ממש לא סביר. אשמח לישמוע דיווח עליה.

נפילה ( שוב ) בפיפ...

5
הבלונדה היא כנראה נאדין , לפי מה שהבנתי יש לה כוס חדש .

הייתי איתה ב 100 והיא מתפשטת לגמרי ונותנת לגעת חופשי שם למטה.

במציצה לא גמרתי אז עליתי מעלייה והיא עשתה לי ביד וכך גמרתי Approve

נפילה ( שוב ) בפיפ...

10
ghost,שדרת הפיפשואים,נמצאת ברחוב תובל,כאשר אתה מגיע מצומת עלית,ברמזור לוקח שמאלה ובכיכר הראשונה ימינה
מצד ימין יש לך את התותי פרוטי(מעליו הברדלס ז"ל),מצד שמאל אפרודיטה,וקברטו
כאשר בכולם המדיניות היא אותה מדיניות.
אתה נכנס ממולך גלריה של 3-5 בנות תלוי בימים
אתה משלם 50 בכניסה,ועוד 50 לבחורה,אתה מובל על ידיה לחדר קטן מאחורי הדלת יש כורסא,שמן זית
ומגבונים של צייקובסקי הבחורה לבושה בלבוש מינימלי ל הלבשה תחתונה של 'אפרודיטה' או של 'ג'ק נובה'
כאשר הבחורה מבקשת ממך להתפשט ולהתיישב בכורסא לאחר מכן כאשר המו"מ צלח מתחילה לרקוד לצלילי אום כול טום,
ולאט לאט מתפשטת תוך כדי שהיא מזיזה את אגנה ונענוע עכוזה,ואת שדיה
לאחר מכן מורחת שמן 'זיתא' כאשר אתה יושב עד אשר מגיע הרגע שאתה מוכן לשחרר את ילדיך לאויר,או על גופה/ך

superman19792013-05-08 19:51:01
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”