כ ורוניקה מהתאגיד הבת ימי - סקס אדיר

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

1
ורוניקה היא בחורה חדשה שהגיעה לארץ לפני כעשרה ימים. מתכננת להישאר חודש ימים או יותר תלוי במצב. היא סטודנדית באוקראינה ובאה לעשות קצת כסף. היא הייתה גם בפריז במשך חודש. האנגלית שלה היא טובה עד טובה מאוד. אפשר בהחלט לתקשר איתה בקלות. עכשיו לגופו של עניין. אולי לפני זה אני מבקש מהחבר'ה אל תתנפלו עלי. אין לי שום קשר לתאגיד הבת ימי. בעבר נתתי גם חוות דעת שלילית על מילה, שאני מתרשם שהיא כבר לא נותנת שירותים , לפחות לפי המודעה עליה שנעלמה. הבחורה, ורוניקה, היא בלי ספק דוגמנית על, עם פנים מאוד יפות. עיניים כחולות וגדולות מהפנטות. מתנשקת חופשי. נותן גם שירדו לה וכנראה גם נהנית מזה. היא רזה וחטובה אם כי לא אנורקסית. העור שלה מאוד נעים וקטיפתי. השדיים הם קטנים אבל יפים ובטוליים. היא די שירותית ועושה סקס בכל התנוחות. היא מאוד נחמדה וקואופרטיבית. היא מדברת בטון רגוע ויחסית נמוך ומוסיף קצת לאינטימיות. נותנת זמן מלא ולא מתקתקת. היא די גדולה אולי מעבר ל 1.75 שהם מציינים והיא כל הזמן בעקבים גם במיטה שמוסיף עוד לא מעט לגובה. לי אישית עם 1.72 קצת הפריע לי. עוד משהו שהכוס הוא קצת נמוך בפוביס וקצת הפריע לי אישית אבל מסתדרים בסופו של הדבר. בכללי היה טוב מאוד וחויה מיוחדת. מוד ממליץ. תהנו.

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

7
אז מה היה לנו דוגמנית על שהגיע לארץ ובפרט לבת ים ולא דיווחו בגיא פינס..כבוד
דוברת אנגלית ולפי התעודה: טובה מאוד (אם הזכרון לא מטעה אותי נראה לי 85-90)
יפה,נחמדה,קואופרטיבית (אולי קיבוצניקית או בכלל סובייטית ולכן היא לא חלק מהתאגיד אלא מהקואופרטיב הבת ימי)-פירוש:משתפת פעולה , מתנשקת חופשי,עושה את כל התנוחות,נותנת זמן מלא אבל לא מתקתקת.... קיצר הזונה המושלמת...אבל די שירותית (מוזר,משולמת לא?).

אבל מה שהפריע לך שהיא גבוהה יותר ממך והכוס נמוך מדי לטעמך...חסרונות מאוד חשובים בדיווח.

חבר'ה להתנפל על הבשר המשובח הזה למה הוא מוגבל ויחזור לארץ מוצאו בעוד חודש ימים..

.You so need a Daddy, little girl

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

8
הייתי אצלה היום, לא נראה לי אנלי למרות שהפקידה אמרה שאולי תסכים, היתה נראת לי עדינה וכל פעם שנגעתי עם יד באזור של החור היא שלחה יד להזיז ..

בכל מקרה יש לא מעט חסרנות ועם זאת עדיין מומלצת

כדי שלא תגידו שאני יחצן הנה קודם החסרונות

דיסקרטיות - ראיתי את הבחור שבא אחרי, ערס בן 50 שהיה מפודח, הפקידה לא יכולה להמתין עוד 2 דקות
מציצה - הרגשתי את השיניים שלה אפילו כבר בהתחלה, אבל לזכותה לא הערתי לה כך שלא יכלה לתקן
ניקיון - שנינו הזענו חלב"ז ולמרות זה עדיין לא הלכה להתקלח אחרי וישר התלבשה
מחלה - היה לה משהו בגרון, עכשיו לך תזיין מישהי שהיא קצת חולה, אני חירניק אז זה לא הזיז לי, אחרת הייתי מחכה יומיים שלושה
מקלחת - שיטפון, צריך לסדר שם משהו
ציצים - קטנים
טוסיק - קטן ולא מפותח בכלל
עקבים - לא מספיק שהבחורה גבוהה אש, היא גם כל הזמן עם עקבים ענקיים אפילו במיטה - מה נסגר?

זהו מספיק לכם חסרונות?

עכשיו ליתרונות -
פנים - נראה סבבה לגמרי
גוף - רזה ויחסית חטובה
גיל - באמת צעירה
תמונות - באמת תמונות אמיתיות
GEF - יחס מצויין, כל כך הרבה מחמאות קיבלתי מהגברת ממש נחמד
זיון חזק - זרמה איתי לזיון חזק, ואמרה שאם לא היתה חולה היתה צועקת
אנגלית - אנגלית דיי טובה, לא נתקלתי בשום בעיה

בקיצור בחורה יפה, רזה, צעירה וזורמת עם יחס טוב, אבל לא מושלמת

מומלץ!

שבוע וחצי בארץ, קדימה פעל!