כ קריסטינה מפתח תקווה - סקס אדיר

קריסטינה מפתח תקווה

1
הגעתי היום לוולפסון 12 כדי לדגום את קטיה שעלייה יש דיווח נפרד. לא הייתה. היו 3 בנות. פתחה לי את הדלת סבתא בת כ 60. ביקשתי לראות אחרות. הגיעה קריסטינה והחלטתי להשאר איתה. את השלישית לא ראיתי. בת 34 אבל נראית בערך 28. ממוצא אוקראיני אבל 10 שנים בארץ וללא מבטא. נמוכה, כ 1.60, שחררה, שיער קצר. נראית נחמד ומעל המצופה במקום כזה, דומה לשכנה כלשהיא ממול. די רזה, ללא סימני מתיחה או לידה, שדיים בינוניים טבעיים, עם פטמות קטנות ובהירות, נעימים מאד למגע לליקוק. ידעתי מה מקבלים במקום ולא ביקשתי פרטים הציעה 200 ל 40 דקות ו 160 לחצי שעה. הלכתי על חצי שעה. התפשטה ונשארה עם תחתונים ואני נשכב ומחכה. שאלה איזה עיסוי רוצה וביקשתי חזק ואחרי זה חלש. התחילה לעבוד. לא ממש מקצועי אבל לא רע בכלל. אחרי כ 10 דקות עברה לעיסוי מרפרף והציעה שאתהפך. לא התנגדה לידיים בכל מקום אבל עדיין עם התחתונים. כשהתחילה לעבוד על המטרה שאלתי אם רוצה עיסוי. הסבירה שבדרך כלל לא מסכימה אבל הפעם תשמח (?)... נראה שהייתה לנו כימיה לא רעה אחרי שגם דיברנו קצת במהלך העיסוי. כשעשיתי לה עיסוי ואז הסכימה גם שאפשיל את התחתונים ולאחריו סיימתי בין השיבנים ללא כל התנגדות. היה נראה שדווקא נהנתה. לבסוף הסבירה שהיא סומכת על טביעת העין שלה ומרשה מעל הרגיל במקרים מסויימים בלבד. לא שאלתי על תוספות אז לא יודע מה ניתן עוד ומה לא אבל לא נראה לי שייש עודהרבה בארסנל. ניתן להגיע לנשיקות קלילות אבל לא הרבה מעל. אבל בסך הכל מאד נחמדה ולא מתנהגת כנערה עובדת, לא מלחיצה ולא מתקתקת, לפחות לא אצלי.
לא נפלתי מהכסא אבל בהחלט חוויה חיובית ובחורה חמודה שנראית לא רע בכלל ובהחלט אחזור כשאהיה באיזור.

קריסטינה מפתח תקווה

2
גם אני הייתי אצל קריסטינה. התיאור מדוייק. נראית שלושים. גובה רגיל (כ 160 סמ). חמודה. מבטא רוסי קל. חזה חצוף (בינוני זקור). ביקשתי וקיבלתי אישור לא לקבל מסאג' בגב, אלא ישר לשכב עליו (על הגב). שוחחנו במשך 20 דקות תוך כדי משחק מקדים שזה. היה נחמד. היא בסדר +. לא הורידה תחתונים. לא שאלתי על תוספות. נראה לי ששם בוולפסון אין תוספות.
את האקט הסופי ביצעה כשהיא על המיטה בין רגלי, פנים אלי, על הברכיים.
היה נחמד מאוד. אשוב כמו תמיד (לקראת סוף החודש).
זה לא המקום המדהים (חרא מקלחת) או הדיסקרטיות (חרא בנין במיקום זוועה). אבל המחיר + התיזמון (תמיד יש שם שלוש בנות) + הבחורות הצעירות יותר (קטיה, קריסטינה, אירנה). נחמד, זריז וזול.

קריסטינה מפתח תקווה

3
ראיתי שאין על אירנה כלום. אז הנה:
אירנה היא רוסיה (הפתעה...). בלונדינית. חזה קטן זקור וחצוף. עברית ככה ככה. בת 35 בערך. בטן מלאה אבל ממש לא שמנה. כמו שאר הבנות בוולפסון היא מעסה בגרוש. אבל חמודה. מנסה להפיג את המתח (אני הייתי אצלה פעם אחת - הפעם האחרונה שלי שם - לא כי לא אחזור כי זה היה אתמול). נתנה לי כמה פליקים על הטוסיק תוך כדי העיסוי. כשהתהפכתי אמרה "איזה זייין חתיך". מצחיק...
מנסה לעשות הכל שתרגיש טוב ותחזור ותבקש את אירנה. אני פעם / פעמים בחודש שם. אבקש אותה / קטיה / קריסטינה. כל אחת והחסרונות שלה עם היתרונות שלה.
הדיסקרטיות של המקום - למי שמפריע לו לפגוש אחרים שבאים לפורקן, שיחשוב פעמיים. אני נתקל במדרגות בחברים לפורום (אין לי באמת מושג, אני מניח שהם קוראים כאן) לעיתים קרובות. לי אישית לא מפריע (מקסימום אפגוש את אחי או חבר מהמילואים...), אבל מי שכן - שיחשוב.

8
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”