כ אדל מתל אביב - אוקראינה הקלאסית - סקס אדיר

אדל מתל אביב - אוקראינה הקלאסית

1
יש ויש... יש בנות שאתה חווה פעם אחת ויש בנות שאתה חוזר אליהן לביקור נוסף... אדל היא אחת שאבקר שוב.

אצל יוליה ראיתי בנות מכל הגדלים והסגנונות אבל אדל היא הראשונה שאני מגדיר כאוקראינית קלאסית. מה הכוונה... בת 24 עם פנים נאות עם הבובתיות האוקראינית.. שיער שחור ארוך ועיניים כהות. היא דקת גזרה עם אצבעות ידיים ארוכות ונשיות, כפות רגליים יפות משוחות בלק. יש לה חזה בינוני נשי אמיתי כמו שאני אוהב (שונא סיליקון יחיה). יש לה פטמות בהירות גדולות ובולטות, איבר מין הדוק וחלק וגוף אוקראיני רזה עם קימורים ותחת מעולה. אני חושב שלא ארחיב עוד על המראה כי לדעתי התמונות די מייצגות. בעיניי היא ההתגלמות של האוקראינית... לא המושלמת אבל בהחלט תצוגת תכלית של גנטיקה מצויינת.

נמצאת בדירה בשלום עליכם... מייד שנכנסתי הובלתי לחדר המבצעים. דירה נקייה, מגבות חדשות ונקיות ובחורה נקייה וחדשה:). אדל אוהבת סקס ולא הפציצה אותי בג'ל אלא רטובה טבעי. היתה מציצה סטנדרטית אבל היתה יכולת להעמיק וזה שידרג את המציצה. סקס במגוון תנוחות שגולת הכותרת היתה שעברתי לתנוחת הגמירה שלי.. חדירה לא אנאלית (אני אדגיש את המילה לא לכל הליצנים שימשיכו ויראו את המילה אנאלי ויחפרו על זה) מאחורה כאשר הבחורה שוכבת... היא מסתובבת ואומרת לי "אווו אני אוהבת"...היא אהבה... אני גמרתי... הכל דבש:).

לפני האקט השני עשתה לי קצת נעים עם הציפורניים ודיברנו. האנגלית סבירה לתקשורת. אדל חייכנית וחמודה. היות וידעה להלביש את הקונדום עם הפה הנחתי שמקצוענית אבל התעקשה שאוקראיניות עושות דברים כאלה במפגשים חברתיים עם בננה למשל... שוב הרהרתי על לעבור לאוקראינה:).

סיבוב שני בסקס... גם היא כמו מאשה עם מבנה שמתאים מאד לתנוחת החדירה מאחור בשכיבה של הבחורה... עוד גמירה מוצלחת.

לסיכום הבחורה היא בדיוק הגנטיקה האוקראינית... בחורה נאה, דקת גזרה עם גוף טוב. אני אחזור...

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13304

3
למען הסדר הטוב והמידע שמגיע לחברים , יש להוסיף לכאן את רשמי ביקורו
של רוני גולן
.
אני מצטט כאן את מה שרלוונטי לדירה ובכלל זה גם אדל.

"...את מסע הזימה התחלתי בעיר הלבנה ברחוב שלום עליכם, איזה שלום ואיזה נעליים, מלחמה !!! Shockedכועס

את דירת משפחת קדמוני פתח לי האבא אליהו (ליליה), אליהו לא נראה טוב הראש שלו גדול.Shocked

גופו גדול, הוא לא יפה, הוא לא נאה, לפתע הגיחה האמא גברת פולינה, פולינה לא נאה ולא יפה,גדולה.

אבל אבא ואמא קדמוני הבטיחו שהבת אדל מאוד יפה, אז אדל הגיעה מחדרה.מוחא כפייה

אדל לא יפה ולא נאה, גופה עייף, שדיה רופסים, רגליה רזות, בטנה לא שטוחה, שיניה לא יפות.

היא נחמדה אבל היא כבר מזמן עשתה את שלה. מבולבל

בנוסף לכל חוסר היופי ששרר בדירה, אדל מציינת שהיא לא מתנשקת, שהיא מוצצת רק עם כיפה. Shocked

ואם ארצה להסיר את הכיפה, עלי לתת תרומה של 100 ש"ח לאבא אליהו ולאמא פולינה.מבולבל

לרגע הרגשתי כמו בחור חרדי המנסים לשדך לו את הילדה הכעורה של השכונה. בכי

אבא אליהו נכנס לשירותים לחרבן, וכל עוד נפשי בי ניצלתי את הרגע וברחתי מהדירה. חיוך

מיד נסעתי לעיר הזונות בתקווה ששם אמצא נחמה מהדירה המפחידה..."

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

6
אני ביקרתי את הגברת אדל- כבת 30, עושה הכל בגבול הטעם הטוב כדי לרצות, לא מתלוננת כלל וכלל, מציצה טובה, לא חשופה.
גוף יפה, חזה בינוני טבעי, טוסיק חמוד ביותר.
מתנשקת צרפתית בכיף, ללא עלות נוספת.
בסופו של יום היא מקצועית, אווירה טובה, כן בחורה לחזור אליה.

וזהו - אין בכוונתי לכתוב דיווח מפורט.

8
הייתי, בין השאר כדי לעשות כיול מבחינתי של הטעם של שני אושיות הפורום(רוני ואוליגופול). נראה שטעמי קרוב יותר לאוליגופול... את התיאור הפיזי ניתן לראות בתחילת השרשור. גוף חלק ומושלם לטעמי, משקוף קיסרי מעל בית הכנסת והציצי אכן שקיות שוקו אבל לא ריקות לגמרי. רך ונעים. בניגוד לקודמי, הנשיקות שטחיות אבל המציצה בלי. עוד מקרה של ymmv. שני סיבובים, אחד במיסיונרית והשני בשכיבה מאחור כמצוות אוליג. קצת מיזמוזים בין לבין וחלפה לה שעה בנעימים.

9
הייתי אתמול אצלה הגברת
נחמדה נאה אבל לא יותר
אבל משהו ברוגע שלה ובזה שהיה לא מזייפת
אלה מתנהגת כמו חברה עשה לי את זה מאוד
וגמרתי פעמיים בזמן שיא. והייתי צריך "להרוג" רבע שעה
בסוף המפגש.
לגבי המחיר זה 400 לשעה לפי הפקידה
מציצה עם כיסוי אבל בפועל זה בלי.
לסיכום היה ממש נחמד.
יש סיכוי שאחזור.