חלק א׳
החלטנו שאם כבר גרמניה אז חייבים לטבול את החמוץ 

אתחיל בדיווח על ה-fkk-T18 ״זיין כפי יכולתך״ בית בושת בוטיק
הגענו למקום היינו שלושה, קיבלה אותנו בעלת המקום אישה נחמדה.
הסבירה על המסלולים שכולם כוללים זיין שתה ותאכל כפי יכולתך באיקס זמן.
אהבתי מאוד את הרעיון ובקשתי לראות את הבנות, היא לא הסכימה ואמרה תשלמו ותתכבדו.
זרמתי, כל אחד שם 100 יורו ל-5 שעות שבהן אתה יכול לדפוק כמה שרק תרצה, פשוט גן עדן לחלי מין.
שלמנו קבלנו מגבות גדולות (לקבל חלוק לבן יש להוסיף 5 יורו) כפכפים ומפתח ללוקר.
אציין שהגענו מעט מוקדם בסביבות 18:00 היו רק 6-7 בנות אבל גם אולי 5 גברים, ככל שנכנסו ללילה הגעו עוד ועוד בחורות.
התישבנו על הספות עם שתייה והתחלנו לקרא את השטח, להבין בדיוק לאן נושבת הרוח ואיך לפעול.
בכל זאת כל מקום וחוקיו.
הצטרפו אלינו 3 בחורות בנות 33-40 סחורה 3.5 מתוך 10
מאחר ואני יותר בקטע של לדפוק בחורות רזות וקטנות החלטנו חברי ואני להחליף סחורה.
רובן לא מוכנות למצוץ ללא גומי אבל מאחר ואני מסדר את הגינה למטה בצורה יפה וקצוצה כולן למעט אחת התכבדו בליקוקי ביצים ושאיבות ללא גומי.
הראשונה הייתה רומניה דיי מפורקת אבל סחבק הגיע עם המון קוטג׳ במחסנית אז לעבודה. לא הייתי מרוצה כלכך מהתפקוד אבל היי מאחר וזה זיין כפי יכולתך הזדרזי לתת בשפריץ ולהמשיך בעסק.
השנייה הייתה טורקייה קטנה בערך 1.60 וניצנים חמודים מאוד. התלהבה ממני ויאלה לעבודה. אהבה מאוד ספיינקים בתחת ומצצה תוך כדי שמסתכלת לי בעיניים כאשר כל הרוק שלה נוזל באופן מחרמן למדיי מהפה.
שברתי לה את הצורה, אהבה כל רגע ומאחר ורוקנתי את המחסנית מקודם אז לקח הרבה זמן. כמובן שבסוף קיבלה שפירץ של יופלה לתוך הגרון וקפצה משמחה.
השלישית היפה מבן הבחורות במקום, מוצא אוקראיני רזה מאוד עם עקבים 20 ס״מ שקופים משהו הצגה כמו סרט היא מתנפלת עליך.
היא היחידה שדרשה אקסטה 30 יורו למצציה ללא גומי. אמרתי לה לא תודה מאחר ויש מספיק אופציות אחרות אין סיבה לתוספת תשלום.
התחלנו במסיונרי, מנוע צר, צילינדר אחד... כל חדירה מרגישים את הלבלב (מת על זה) עברנו לדוקי, הרגשתי שאני נכנס בכוס של בתולה בת 18, היה תענוג.
הרביעית גרמניה הייתה מהמבוגרות שבחבורה. אישה בשנות ה50 לחייה, נראת דיי טוב יחסית לסחורה משומשת מאוד. אבל כמו שאומרים עם נסיון של שנים יש תוצאות, הסבתוש הזאת יודעת למצוץ כמו טורפדו של סטיל, מכניסה את הביצים לפה יחד עם כל החבילה. היה מהנה ומצחיק
את האמת שיצאתי חמור, יכלתי לתת בעוד 3-4 סיבובים בקלות אבל אחד מחבריי היה כלכך ביישן שהייתי חייב להתפנות כדי לדאוג לו, וזה לקח הרבה זמן.. 

אציין שהאוכל במקום דיי גרוע אז אכלנו רק ציפס ושטויות.
המקום דיי מעפן מאחר ורוב הבחורת שם הן גם עובדות התפעול והתחזוקה. דיי הזוי שזאת שדפקת לפני שנייה מקפלת לך כביסה מול העיניים חחח... בכל מקרה חוויה דיי נחמדה ואולי אחזור לשם יום אחד (תהיו בטוחים שכן)