כ ניסנבאום 29 בת ים - ספא אחוזת ים - סקס אדיר

ניסנבאום 29 בת ים - ספא אחוזת ים

1
ראיתי מודעה בסקסאדיר, הייתי בסביבה אז החלטתי לדגום. הטלפון מסתיים ב-2122.
המבנה עצמו הוא מבנה מסחרי במיקום די בולט. צריך לעלות לקומה 3, יש חנויות לגיטימיות במבנה עצמו בקומות אחרות אז מבחינת דיסקרטיות זה לא רע. הספא עצמו ממוצב בחתך האמצעי מבחינת הפאר - זה לא חורבה ולא מקום מפואר סטייל לה גרדיה/האורגים 1/יגור 24. מזכיר יותר את גיסין 64 פת למי שמכיר, רק שיותר נקי שם והחדר יותר מרווח. יש גם מראות גדולות בחדרים, בדומה ללה גרדיה, וזה שידרוג.
התחילה שיירה של קונפות/סבתות. אחרי 5 כאלו כבר התייאשתי ובאתי לחתוך לביאליק/לה גרדיה (ברירות המחדל שלי), אבל אז בין כל הזכוכיות התגלתה יהלום - אמילי.
"אמילי"-
רוסיה צעירה מאד (להערכתי 21 - 25). לא דוברת אנגלית ולא עברית, רק רוסית. סימנתי לה בודי אמרה כן. סימנתי לה הרפיה שנייה אמרה כן וציירה עם האצבע 50 נוספים (על מחיר בסיס של 250 ל-40 דקות). הלכתי על זה, למרות שאני נגד בכללי על תשלום נוסף להרפיה שנייה (אלא אם זו כוסית רצינית, והיא התקרבה לזה). הבהירה שאין סקס.
מראה: 8.5. גבוהה, 1.70 ורזה. אין עליה גרם של שומן. חזה קטן, כמתבקש, אבל תוסיק יפיפה- חטוב ורזה. פנים נאות מאד, שיער פוני שחור. הבעיה היחידה זה השיניים שלה - עקומות+שחורות... הרב היה מתעצבן. חוץ מזה בקלות היא יכלה להיות דוגמנית - יש לה גוף ופרצוף מתאימים!
עיסוי: 7.5. יודעת לעסות ולהשתמש בכוח. החסרונות זה שמשתמשת בהמון שמן וגם לעיסוי עצמו לא הקציבה הרבה זמן - 10 דקות בלבד.
חלק אירוטי: 8. נתחיל בבעיה - לא הורידה תחתון (חוטיני קטן וסקסי). בגלל קשיי השפה ויתרתי על ההתעקשות. החלק האירוטי חוץ מזה היה לא רע - עשתה בודי (חזה קטן... בעסה) וגם ליקוקים ונשיקות. השקיעה למדי, והייתה ליבראלית בגבולות המוצהרים (נא לא לשאול אותי בפרטי מה זה ליבראלית - מי שיודע יודע ומי שלא שילך ויתגלח על הזקן של עצמו). מספיק לומר שנהנתי מאד, על אף התחתון, כולל פוזיציית 69 בה הישבן הסקסי של מונח מול הפנים שלי כאשר החוט של החוטיני עמו בפנים והידיים שלי מטיילות בכל מקום...
עלות-תועלת: כוסית. יודעת את העבודה, גם המקצועית וגם החוויתית. הבעיות היחידות שלי איתה זה התחתון (מאמין שבתקשורת כהלכה תוריד) והזמנים - בסופו של דבר שילמתי 300 לעד 40 דקות. הייתי רק כ-30 דקות כי קיצרה את העיסוי והתמקדה בהרפיות. בשורה התחתונה לא יודע אם אחזור - כנראה שכן לעוד סיבוב נוסף כי היא באמת כוסית צעירה וליבראלית יחסית, ואין הרבה כאלה.
חברים, נא להיות עדינים איתה. היא ללא ספק חדשה בעסק ועל מנת לא לשחוק אותה אל תעשו שטויות.

3
גם אני ביקרתי במקום בשבוע שעבר זה היה לקראת חצות היו רק 3 בנות פנויות בינהן אמילי
היתה הכי שווה האחרות לא משהו בכלל.כמו שסליק כתב כוסית צעירה שיניים זוועה,גם אצלי
לא הורידה תחתון חוטיני,המון שמן,בודי מסז סביר ועשתה לי ביד בסוף עד לגמירה.
שילמתי 250 בסה"כ נחמד.

6
קולומבו - צודק ב-100%, כמוני כמוך. זה תנאי בסיס שאני משתדל לא להתפשר עליו אבל, אבל כמו בכל דבר יש יוצאי דופן. במקרה הספציפי הזה יש פערי שפה רציניים, לא יכלתי לקום וללכת אחרי שהיא התחילה ולא הורידה (וגם לא רציתי - כוסית רצינית, וליבראלית).
ככלל אני דואג לוודא עירום מלא. מצד שני, מה אתה כבר יכול לעשות שהצ'חלה אומרת לך כן כן, ובפועל לא מורידה או מורידה רק לקראת האמצע/סוף (רבות מבנות ביאליק האיכותיות, למשל).
דוגמא מהזמן האחרון: בל מלהגארדיה. הייתי אצלה לפני כמה ימים (יש דיווח) אמרה לי עירום מלא, בפועל לא הורידה. אני לא אעשה באלאגן במקום על זה, מקסימום אדווח כדי להתריע את יתר החברים (מה שעשיתי) והסנקציה הנוספת היא פשוט לא לחזור.

7
הייתי באיזור, נזכרתי בחוויה החיובית עם אמילי אז החלטתי לקפוץ לדגום.
היא בדיוק הייתה בטיפול, ביקשתי לראות את יתר הסחורה. נכנסה דודה רוסייה עקומה שאין בכלל מה להתעכב עליה, ואז נכנסה אריאל, ישראלית צעירה ודי כוסית. איזו טעות הייתה להכנס איתה...
"אריאל" - ישראלית אסלית בת 20. שיער שאטני (צבוע), פנים חמודות. גוף: 7.5. כוסית וגם פנים חמודות. כ1.70 על 55, רזה עם חזה קטן. בטן שטוחה, תוסיק סבבה (אם כי סביר להניח שיגדל ויתרפס לפי הגנטיקה שלה). בכל זאת, בת 20...
מאסג: 3. ביקשתי 2 הרפיות, אמרה שזה עוד 50 שקל מעבר למחיר הבסיס של 250. אמרה לי נתחיל באחת ונראה. לא ממש הבנתי מה זה אומר... זרמתי. עשתה ליטופים 5 דקות, זה אפילו לא עיסוי בכל קנה מידה - והיא טורחת לציין שהיא לא מעסה ואין מצב לעיסוי אמיתי. ליטופים נטו. שאלה אם אני רוצה להסתובב - הסתובבתי והתחילה לעבוד על שמוליק. הייתה די ליבראלית בנגיעות ונשיקות. 5 דקות הגמירה. שאלתי מה לגבי העיסוי עצמו ואמרה שאני זה שבחר להסתובב ולכן הסתיים. שאלה אם בא לי עוד סיבוב - הכסף החליף ידיים, עוד 5 דקות עיסוי, שוב סיבוב. הפעם הייתה פחות ליבראלית, ואחרי 10 דקות אמרה שנגמר לה הכוח. בקיצור, לא הצליחה להגמיר אותי ועפתי משם.
חלק אירוטי: 4. ליבראליות לא רעה (בגבולות כמובן - מאד מאג רחוק מסקס ואין אצבעות) בהרפיה ראשונה, הרפייה שנייה עשתה בחוסר חשק ולא הייתה ליבראלית. מאד נזהרה ש"שפיך לא ייגע בה" לדבריה. די נגעלת מהעיסוק וכנראה שם בשביל הכסף נטו.
ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 4. לא לחזור. בשורה התחתונה היה לנו פה הרפיה אחת ב-300 שקל, ללא עיסוי בכלל, כאשר הייתי שם נטו 25 דקות. הבחורה נראית טוב אבל סופר תקתקנית, לא שירותית בעליל והאירוטיות ממנה והלאה.
מסקנה 1: לעולם לא ללכת לישראלית, גם אם היא כוסית צעירה.
מסקנה 2: לא לחזור לניסנבאום עד שיש שם מישהי נורמאלית מבחינת שירות, שגם מתפשטת מלא (אמילי נשארת בתחתון).

9
פיפמאן, אני מתקן עצמי ל"כסף המהיר נטו".
ברור לי שזה לא מקצוע החלומות/מועדף מבחינת כל הבנות, אבל ראבאק - הן עושות ים כסף אז לפחות שיתנו שירות.
זה חוזר לטיעןן הטאוטולוגי של הפמינאציות - תכלס אף אחד לא מכריח את הבנות לעבוד בזה. הן יכולות להיות מתדלקות ולהרוויח 25 שקל לשעה במקום 200 שקל לשעה. ברגע שהן בחרו בכסף הגדול, הן צריכות לתפקד בהתאם. התוצאה מבחינתי היא אזהרה, שלא יהיו לצ'חלה עוד לקוחות ואז באמת היא בסוף תהיה מתדלקת...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”