שלום - ב-17 בנובמבר החלטתי ללכת בפעם הראשונה בחיים לנערת ליווי ברחוב בעלי המלאכה - ניסיתי להדחיק דיכאון בגלל שנזרקתי על ידי קשר ארוך שהיה לי. שילמתי 300 ש"ח, נכנסתי למקלחת וביקשתי ממנה שתבוא. התחככתי בה איזה 2 דקות עם האיבר, גם באיזור האיבר שלה (בלי גומי) מבלי להיכנס.
כעבור שבוע, ב-24 לנובמבר, הייתי אצלה ובמיטה היא התחילה לשחק עם האיבר שלי והאיבר שלה בלי גומי, בלי להיכנס, אבל עם נגיעות באיבר שלה (טיזינג כזה של התכחות איבר באיבר), אולי אפילו עם החור של האיבר שלי (לא זוכר בדיוק). אני יודע שהיא שטפה את עצמה לפני זה אבל זה כנראה לא עוזר.
כל השאר כמובן היה עם קונדום והיא הקפידה על זה מאוד.
אלה הפעמים היחידות שהייתי אצל נערת ליווי.
ב- 1/2 לדצמבר, שבוע ושבועיים אחרי, הייתה לי מגרנה ואחרי יום הצטטננתי/היה לי וירוס שעבר בעזרת חיזוקית פורטה.
לפני שבוע וחצי שוב חליתי ואחרי יומיים הרגשתי שהחלמתי, ולפני 3 ימים שוב חליתי.
בשיחה עם חבר שלי שלשום שבה התלוננתי באופן אקראי על זה שהייתי חולה לפני חודש וחצי ועכשיו עוד פעם חולה פעמיים רצוף, הוא אמר לי בלי לדעת על המגעים שלי שכנראה שיש לי HIV (אמר לי שמיגרנה ושפעת חוזרת אלה תופעות של HIV).
התחלתי לחשב תאריכים וראיתי שבאמת התחלתי להידרדר שבוע/שבועיים מאז הסקס.
אם היא נערת ליווי אז אני מניח שיש לה HIV אולי אפילו שהיא נראית בריאה.
מה הסיכוי שנדבקתי?????????????????????????? אני לא רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לי שהלכתי לחפש את המוות שלי - כל כך צעיר!!! לא יהיו לי ילדים ואני אמות תוך כמה שנים... אני אקבל עוד צ'אנס מלמעלה???
shumpy2010-1-23 13:36:14