כ סיכויי הדבקה - דחוף ביותר - דף 3 - סקס אדיר

סיכויי הדבקה - דחוף ביותר

21

למרפאת מין בלוינסקי לא צריך לקבוע תור, לא צריך להזדהות, ולא צריך לשלם.

באים בשעות שפתוח, נרשמים בשם בדוי אצל הפקידה, מדברים עם רופא ונבדקים אצל אחות.

תשובות תוך שלושה שבועות בערך. נמצא בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה 5.

http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=50&ca tId=267

22
קרה לי מקרה דומה:
הייתי אצל נערת ליווי לא מזמן, הנוהל הרגיל שכולנו מכירים מין אוראלי בלי ומין רגיל עם קונדום.
יומיים אחרי זה התחילו לי כאבי בטן איומים...אחרי זה אמרתי לעצמי אני עם נערות ליווי סיימתי!
מי צריך את זה?!?!....קרה לי עוד מקרה:
פעם אחת שהלכתי למכון באמצע הזיון נקרע הקונדום לגמרי. עברו כמה שניות ופתאום אני קולט שהיא אומרת
לי "הקונדום נקרע" הוצאתי אותו החוצה ופתאום אני רואה שהקונדום נקרע לגזרים מבלי שהרגשתי אין לו זכר כולו התגלגל אחורנית. קיבלתי הלם באותו רגע נכנסתי ללחץ נוראי שאלתי אותה אם היא נקיה, היא אמרה לי
"אין לך מה לדאוג אנחנו יותר נקיות מכל הזבל שיש בחוץ". לך תאמין לה...(לא שהיתה לי ממש ברירה).
בקיצור המסר הוא חד משמעי: אם אתה נכנס לשדה קרב עם שכפ"ץ זה לא הופך אותך לחסין כדורים.
תבינו ותפנימו טוב טוב שכל מי שהולך לזונה מסתכן סיכון משמעותי להידבק במחלות מין גם אם הוא משתמש בקונדום.
גם אם תשימו קונדום לאורך כל האקט, כלומר גם באוראלי וגם במין הרגיל תבינו שקונדום זה לא ביטוח חיים והוא לא מגן במאה אחוז, הוא חופשי יכול להיקרע ויותר מזה להיקרע גם בצדדים מבלי
שאפילו תשימו לב - אז כל העניין הזה של נערות ליווי הוא לפי דעתי רולטה רוסית של משחק בבריאות ואני לא רוצה להיות חלק מזה.

23
ETICAMIK, SDK12, אתם טועים שניכם. תוכלו לקראו בפורום הזה עוד עשרות כמוכם. אנשים חסרי ניסיון בסקס בתשלום שנתקפים חרדות ואימה בגלל משהו לא משמעותי. במישור הפילוסופי בלבד ניתן להידבק ב HIV במציצה לא מוגנת, בפועל מעולם לא נמצאו מקרים כאלה. ממחקרים רפואיים עולה שלזונות באופן כללי יש אחוז נמוך יותר של מחלות מין מאשר כלל האוכלוסייה (בגלל מודעות יותר גדולה)- ואני מתאר לעצמי שאילו היה קורה לך מקרה דומה עם מישהי שאספת באיזה מועדון לא היית דואג כך. נכון?
מבחינה סטטיסטית, אפילו בסקס לא מוגן לא נדבקים בפעם אחת, שוב מבחינה סטטיסטית.
מישהו פעם חישב כאן בפורום את סיכויי ההדבקה בכל מיני פעילויות ואז העיר שהסיכוי לזכות בלוטו גדול יותר- אבל אדם לא מסתובב עם תחושת שמחה שהוא עומד לזכות בלוטו רק בגלל שהוא קנה כרטיס.

אתם יודעים שבגרמניה למשל, במועדוני FKK הנורמה הוא מציצה בלי. אז מה? כל האנשים האלה נדבקים? נראה לך שהיו עושים כך?

זה שאתה מגלה כל מיני "סימפטומים" זה שטויות ילדותיות. זה הפחד שלך, ההיפוכנדריה.
חוץ מזה, לגבי יולי,אני לא מכיר אותה אישית אבל שים לב: היא זונה ולא הפסיכולוגית או הפסיכאטרית שלך. אל תצפה ממנה לדברים כאלה. היא ראתה כמוך עוד אלף ואחד טיפוסים קשים (מבחינתה) ומן הסתם אין לה כח בשביל זה. זה מעצבן אותן. אז אל תנסה לפרש את ההתנהגות שלה מעבר לכך.

וסתם לידע כללי: למיטב הבנתי, נגיף ה-HIV יכול לשרוד מחוץ לגוף בערך שבריר של שנייה.

אז כך ש HIV אין לך. אין לך גם שום דבר אחר - וגם אם כן אז לא נעים אבל מטפלים בזה.

נראה לי שמיצינו את הנושא.
Zayan Lavan2010-1-15 16:13:29

24

זיין לבן כתב:

"...ואז העיר שהסיכוי לזכות בלוטו גדול יותר- אבל אדם לא מסתובב עם תחושת שמחה שהוא עומד לזכות בלוטו רק בגלל שהוא קנה כרטיס..."

אני דווקא כן מסתובב עם תחושות שמחה אחרי שאני קונה את הכרטיס .

אבל לא מסתובב עם תחושות עצבות אחרי שבודק אותו ומגלה את האמת המרה על הסיכויים האפסיים לזכות.

25
זין לבן הטועה ומטעה אנשים אחרים וחבל.
זה נכון שהסיכוי שלו להדבק הוא נמוך מאוד אבל למה לעזאזל הוא צריך לקחת בכלל את הסיכון הזה?!?!?......
הסיכון אומנם אפסי אבל בשביל אותו אדם שנדבק זה הופך מאפס למאה אחוז.
זה שאמרת:
"במישור הפילוסופי בלבד ניתן להידבק ב HIV במציצה לא מוגנת, בפועל מעולם לא נמצאו מקרים כאלה."
תאמין לי שאתה טועה, זה ממש לא נכון! קראתי על מחקרים שבוצעו בהם רק מין אוראלי על מנת לבדוק את רמת ההדבקה ומתוך אלפים בודדים נדבקו. החוקרים משערים שכנראה זה מפצעים בתוך הפה של הצד הנותן.
ככה שקרו מקרים וזה ממש לא פילוספי. ואגב נגיף ה HIV שורד הרבה יותר זמן משבריר שניה מחוץ לגוף.
בערך כ-20 דקות לוקח לו למות, ויש כאלה שיאמרו לך שאפילו עד שהדם נקרש לגמרי...ככה שזה ממש לא שבריר שניה.
ל

ETICAMIK אני אומר:
עזוב מה אמרו לך ראשי אגודות לך תיבדק בכל זאת לאחר חודשיים - שלושה.
תמיד במין לא מוגן שיש בו סיכון צריך לאחר 3 חודשים להיבדק לעגבת, HIV והרפס.

sdk122010-1-16 20:1:46

26

לתשומת ליבכם לפי טבלת מחקר הלקוחה מהדיון:

הסתברות הדבקה ב-HIV במין לא מוגן עם נשאית

[QUOTE=mi2dan4u]

ZINK

לא מדברים על זה בקול רם אך הנה טבלת סיכוי הדבקות בHIV. המספרים מראים מתוך 10,000 פעמים, כמה נדבקים. שים לב שבמין לא מוגן של גבר עם אשה חולה בHIV הסיכוי להידבק הוא חמש לעשרת אלפים או 1:2000

אז מה החשש? הסיכוי שהגברת חולה בHIV אפסית וגם אם כן, הסיכוי שהקונדום נקרע גם אפסי וגם אם הוא נקרע אז יש לך חשש של אחד מאלפיים להידבק.

Exposure Route Estimated infections
per 10,000 exposures
to an infected source
Blood Transfusion 9,000
Childbirth 2,500
Needle-sharing injection drug use 67
Percutaneous needle stick 30
Receptive anal intercourse* 50
Insertive anal intercourse* 6.5
Receptive penile-vaginal intercourse* 10
Insertive penile-vaginal intercourse* 5
Receptive oral intercourse 1
Insertive oral intercourse 0.5

[/QUOTE]

הסתברות ההדבקה בקבלת מין אוראלי לא מוגן מנשאית הוא

10,000 : 1

שימי שמח להיות לעזר

19LOLx82010-1-16 21:7:8
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

27
SDK12,
בנוגע להישרדות הנגיף מחוץ לגוף, אני מקבל את מה שאמרת באופן חלקי:http://en.wikipedia.org/wiki/HIV_and_HIV_misconception s#HIV_survives_for_only_a_short_time_outside_the_body

בנוגע להדבקה בסקס אורלי:
http://en.wikipedia.org/wiki/HIV_and_HIV_misconceptions#HIV _cannot_be_transmitted_through_oral_sex

To date the CDC lists no documented cases of transmission to the insertive partner of such activities.

אני כמובן שלא ממליץ לאף אחד לקיים סקס לא מוגן בשום צורה עם אישה שעובדת בתחום. אבל מכאן ועד לכניסה לחרדה וחשיבה אובססיבית על ה"סיכון" עד שזה מפריע לאדם לתפקד זה טירוף. הרי הסיכוי לתאונת דרכים או להתרסקות מטוס הוא כנראה גדול יותר. (ובבקשה אל תבוא לי עכשיו עם כל מיני חישובים סטטיסטיים על ההסתברות של תאונה או התרסקות, העיקר שהבנת את הנקודה). מחרדה כזאת אפשר כבר לחטוף התקף לב- ובשביל מה?? בשביל פעולה שכרוך בה רמת סיכון שכל אחד מאיתנו לוקח מידי יום.

יצא לך ללכת לטיפול שיניים בזמן האחרון? דיממתה קצת? איך אתה יודע שהרופא שטיפל בך אינו נשא HIV?
אולי הכפפה שלו נקרעה? אולי הוא דימם טיפה על הדימום שלך? אולי....
כן, אולי מבחינה רעיונית זה אפשרי. אבל אני לא חושב שמשהו מאיתנו היה בכלל חושב לכיוון כזה או הולך להיבדק 3 חודשים אחרי כל טיפול שיניים או טיפול רפואי אחר.

רמת הסיכון דומה.

28
זין לבן אין מה לומר הפתעת אותי לטובה:
To date the CDC lists no documented cases of transmission to the insertive partner of such activities.

אני לא יודע עד כמה עדכני המשפט הזה, אבל אני מאוד מקווה שהוא הכי עדכני שיש ובאמת מעולם לא היו ולא
יהיו הדבקות לצד המקבל במין אוראלי.אם זה באמת נכון ז"א שהסיכוי הוא לא 1:10000 אלא ממש אפס.
יש רופאים בארץ ממוחים לHIV ומחלות זיהומיות וחלקם טוענים שהסיכוי הוא ממש אפס ואין שום סיכון
להדבקה לצד המקבל, מצד שני יש כאלה שטוענים שקיים סיכון. למרות שגם אני הייתי נוהג לקבל מציצות חשופות בעבר, בזמן האחרון שיניתי את דעתי ואני חושב שעדיף קונדום לאורך כל הדרך.

29

שלום - ב-17 בנובמבר החלטתי ללכת בפעם הראשונה בחיים לנערת ליווי ברחוב בעלי המלאכה - ניסיתי להדחיק דיכאון בגלל שנזרקתי על ידי קשר ארוך שהיה לי. שילמתי 300 ש"ח, נכנסתי למקלחת וביקשתי ממנה שתבוא. התחככתי בה איזה 2 דקות עם האיבר, גם באיזור האיבר שלה (בלי גומי) מבלי להיכנס.

כעבור שבוע, ב-24 לנובמבר, הייתי אצלה ובמיטה היא התחילה לשחק עם האיבר שלי והאיבר שלה בלי גומי, בלי להיכנס, אבל עם נגיעות באיבר שלה (טיזינג כזה של התכחות איבר באיבר), אולי אפילו עם החור של האיבר שלי (לא זוכר בדיוק). אני יודע שהיא שטפה את עצמה לפני זה אבל זה כנראה לא עוזר.

כל השאר כמובן היה עם קונדום והיא הקפידה על זה מאוד.

אלה הפעמים היחידות שהייתי אצל נערת ליווי.

ב- 1/2 לדצמבר, שבוע ושבועיים אחרי, הייתה לי מגרנה ואחרי יום הצטטננתי/היה לי וירוס שעבר בעזרת חיזוקית פורטה.

לפני שבוע וחצי שוב חליתי ואחרי יומיים הרגשתי שהחלמתי, ולפני 3 ימים שוב חליתי.

בשיחה עם חבר שלי שלשום שבה התלוננתי באופן אקראי על זה שהייתי חולה לפני חודש וחצי ועכשיו עוד פעם חולה פעמיים רצוף, הוא אמר לי בלי לדעת על המגעים שלי שכנראה שיש לי HIV (אמר לי שמיגרנה ושפעת חוזרת אלה תופעות של HIV).

התחלתי לחשב תאריכים וראיתי שבאמת התחלתי להידרדר שבוע/שבועיים מאז הסקס.

אם היא נערת ליווי אז אני מניח שיש לה HIV אולי אפילו שהיא נראית בריאה.

מה הסיכוי שנדבקתי?????????????????????????? אני לא רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לי שהלכתי לחפש את המוות שלי - כל כך צעיר!!! לא יהיו לי ילדים ואני אמות תוך כמה שנים... אני אקבל עוד צ'אנס מלמעלה???

shumpy2010-1-23 13:36:14

30
גם אני לא רוצה למות אם כי אינני מפחד מהמוות. אומרים שבעולם הבא המצב יותר טוב ואפילו ישנו העתק של מתחם "החלונות האדומים" מאמסטרדם ובחינם.

ועכשיו ברצינות:

מהי זיקתו הרפואית של חברך? האם רופא משפחה הוא שמא דוקטור למחלות מין?

עם כל הכבוד, איך יכול אדם להיות כה נחרץ בדיעותיו לפני שחוה בעצמו?

"אמר לי שמיגרנה ושפעת חוזרת אלה תופעות של HIV" - יש לי חדשות בשבילך
אנחנו נמצאים בתקופת חורף בחורף הישראלי מזג האויר משתנה
ואנשים מן הסתם חולים יותר ולא צריך להתחפש למומחה לHIV בשביל לדעת את זה.

מאחל לך אחלמה מהירה מהשפעת העונתית
בתנאי שהנך לא בקבוצת הסיכון של שפעת החזירים.

העיתונים עסוקים כעת בתשבוחות צה"ל בהאיטי, בפרשת שרה נתניהו, בבנק פנאן ובמלחמה הקרה של ידיעות האחרונות כך שמניין ספירת נספי השפעת נדחק הצידה ואין דרך לאמוד את הכמות המדוייקת.

בכל מקרה - אל חשש אחינו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”