כ נשים זונות - עכשיו הכינוס.... - דף 5 - סקס אדיר

נשים זונות - עכשיו הכינוס....

41

מקסי ידידי ולכן הקדמתי ואמרתי:

" הרי בלי קשר לזונה גם אנחנו שעובדים בעבודות הרבה יותר נורמטיביות לא תמיד בא לנו לעבוד ולא תמיד יש לנו חשק אז דווקא מי שבחרה במקצוע כל כך פיזי ושוחק (תרתי משמע) היא זה שמגיעה כל יום בחדווא לעבודתה ? "

ראה תגובתי הקודמקודמת....

ועדיין....גבר גבר בוא נהיה אמיתיים עבודה כזונה אינה כמו כל עבודה אחרת.

עריכה: משפט הוחלף - מקסי אני לא חושב שאתה באמת אינך מבחין בין עובדה בזנות לעבודה אחרת !

אגב, גם אחלה נגר שבעולם לא מייצר חמש עשר ארונות ביום !!! למרות שלפעמים העץ כן תקוע להם עמוק בתחת...

אפרודיזאק2010-1-31 14:59:50
הכל מכל כל....

43

אני דווקא כן חייבת לצאת תיכף....

רצית לשכב עם חמישה עשר גברים ? או שהיית מוכנה לעשות זאת בתמורה לכסף ?

- רציתי. והכסף היה הדובדבן.

מה שאת אומרת כאן הוא שכל גניחה שלך מאז קדם ימיך במקצוע היא כנה ואמיתית (הייתי חושב טוב לפני מענה) ?

- קדם ימי.... הוצאת אותי ממש סוסיתא... כמובן שלא, ככל שהתבגרתי למדתי להבין את עצמי ואת מי שאני באמת בלי להקשיב למה שהסביבה אומרת לנו לחשוב או להאמין בו וכשחזרתי בזמן האחרון לעבוד עשיתי את זה ממקום הרבה יותר אמיתי ושלם. מאז כל גניחה יצאה בטבעיות. (חשבתי טוב )

האם כל אשה ששוכבת עם בעלה או עם חבר שלה פולטת אנחות תענוג אמיתיות? או שלפעמים היא עושה זאת ותוך כדיי חושבת לעצמה "יאאללה כפרוש, תגמור כבר, יש לי מרק על האש" או "אויש, צריך לצבוע את התקרה בבז'..."

בחורה בדירה פרטית יכולה להחליט בלי שום בעיה מתי היא באה ומתי לא ? ככה יום כן יום לא כזה... ?

- בחורה בדירה פרטית לא נפגשת בדר"כ עם 15 גברים, אבל כן, גם היא יכולה לקבוע ולבטל פגישות ע"פ החשק המיני או הפיזי שלה- דבר שעלול לפגוע בה אבל מבחינת הגבר שמולה עדיף לו לקבוע מחדש מאשר לפגוש בה כאשר היא עייפה או חסרת אנרגיה.

מובן שעשית זאת מתוך בחירה ! אך האם הבחירה היתה מתוך תשוקה אלךיהם או לכספם ? האם את באמת "הנזירה מריה" של עולם הזנות שמצליחה ממקום כנה ואמיתי להעניק לכאלו... ?

- אולי מתוך התשוקה לעשות את זה תמורת אתנן....יש משהו נורא מחרמן בלגעת במישהו בצורה הכי אינטימית שיש תוך כדיי הדיסטאנס שהתשלום אוטומאטית נותן. אבל גם אני לא פרויד....

* כוונתי בדוגמא שנתתי על גרמניה היא שגם אם יתנו את האופציה לנשים רבות ללמוד מקצוע שבו הן ירוויחו יותר כסף מאשר בזנות רבות מהן לא יבחרו במקצוע האקדמי- ולא מתוך רפיון שכל...הפרוידיאנית הקטנה שבי תגיד אולי מתוך הרצון בלהתפלש או לקבל באהבה את הסטיות המיניות שלנו שנובעות מתוך ניסיון חיים יוצא דופן, אולי מתוך החופש והעצמאות שהמקצוע יכול לספק, לפעמים ואצל אחרות מתוך החשש שהן לא טובות לשום דבר אחר, וכן, יש המכורות לסקס ויש המכורות לכסף ולרמת החיים הגבוהה או הנמוכה כאשר יש שימוש בסמים. כל אחת עולם אחר אמרנו כבר...

* עוד פעם אני שומעת את המושג "כסף קל"..... טעות! כסף מהיר- כן. קל? לא! מבחינתי לפחות הוא מאוד מספק, להצליח להתחבר לאדם אחר ולגרום לו להנאה אמיתית זו אומנות.

כן! שומו שמיים, היא השתמשה במילים זנות ואומנות באותו המשפט

מקס: , אתה פשוט . אבל קטונתי מלהיות היוצאת מן הכלל.... "קאסבירה הולנדר" היא רק דוגמא אחת מפורסמת, יש עוד רבות אחרות.

זונה מאושרת2010-1-31 15:1:10
קישור לאתר הפרטי שלי:

44

1. מירב מתי לאחרונה שכבת עם חמישה עשר גברים ביום ללא לקבל כסף ?

2. מסכים איתך ! עם אישה מזייפת עם בעלה בכמות הללו לא כל שכן אישה שעושה זאת כל יום * 15 (הלוואי שאישתי היתה פועלת בקצב הזה אפילו אם היתה מזייפת....) - (דבריך כאן מאוד לא אמינים, אשאל זאת אחרת אם אני אגיע אליך ואני גרוע מאוד בסקס ולא תהני כלל וכלל האם עליי לצפות שתכבי פרקדן מבלי להשמיע קול ? ? ? )

3. עם הברזות מדירה כמה זמן תחזיק שם בחורה ? ? ? ובמקרים חמורים יותר מה יקרה לה.... ?

4. באמת מחרמן אותך לגעת במי שתארתי..... שוב לא אמין. את זה שלשכב עם מישהו תמורת כסף יכול להיות מחרמן - סבבה, אך הדגש בדבריי היה על מהות אותו מישהו ? מה גם שגם ההתרגשות שבסקס תמורת תשלום תעלם כמו כל דבר שהופך שכיח....

סיכום דבריך מבליט שוב את הצורך להפריד בדבריך בין הפשט לדרש !

בפשט את זונה שמסביבה מעופפות ציפורים והרקע מלא בפרחים סגלגלים בכל עת שהיא שוכבת עם איזה יוקוזונה !

בדרש.... נחשפים דברים קצת שונים בהם לצד התיאורים מלאה ההערצה והנאה שלך את שבה ומקפידה להדגיש כי:

" * עוד פעם אני שומעת את המושג "כסף קל"..... טעות! כסף מהיר- כן. קל? לא! "

ואני לתומי חשבתי שלעשות הרבה כסף כשאני כל כך נהנה ממה שאני עושה אמור להיות קל....

הכל מכל כל....

45

בנוגע ל"צד המואר של הירח" - כתבו כאן שהכותבת שונאת גברים. מי שקרא את הספר יכל לראות שיש בזה משהו, אבל גם יכל לראות את ההבדלה הדי ברורה שהיא עושה בין שני סוגי גברים:

רווקים - כלפיהם נוקטת בגישה 'סלחנית' יחסית, וכמעט לא מזכירה אותם בספרה(למעט הלקוח שבו התאהבה שהיה רווק ובו עסק כל חלקו השני של הספר).

נשואים - עליהם היא מדברת הרבה יותר בהרחבה(אולי בגלל שרוב לקוחותיה היו נשואים? יכול להיות...) וניתן לחוש את השנאה/תיעוב שלה כלפיהם. כמעט כל הדוגמאות שהיא מביאה על לקוחות שלה זה על נשואים.

לכן, נראה לי שאם כבר 'שונאת גברים' - אז שונאת גברים נשואים... לרווקים - כאמור - היא כמעט ולא מתייחסת בספרה. אבל יכול להיות גם שהיא באמת שונאת גברים בכללי... וואללה לא יודע... הכל יכול להיות...

לעניין הכותבת - כמו שכבר כתבתי בשרשורים אחרים - אני לא אוהב לשפוט אנשים. לכל אחד דעה משלו וזהו.

מה שעדיין קצת מפתיע אותי זה שכל הסימנים מצביעים שהכותבת היא לא אחרת מאשר תמי מבן-יהודה 72, בעיקר בגלל אינסוף דברי השבח וההלל שדיברו עליה בפורום(אני אישית לא פגשתי אותה). ומצד שני - כבר אמרתי שהכותבת מודה בספרה שלמדה להיות שחקנית מעולה וזה כבר מסביר הכל.

אגב, מישהו כאן הזכיר את ספרו של גדי טאוב - 'אלנבי'. גם הספר הזה קראתי, וגם קראתי ביקורות של נשים מאותו מכון תודעה שקטלו את הסופר על מה שכתב. למרות שכל הסיפורים בספר מבוססים - לדבריו - על חוויות אמיתיות ששמע וראה במו עיניו...

zooz

46

שוב אתה מסלף את דברי ומפרש אותם בדרך שלך נוח לראות את הדברים.

למה אם אני נהנית ממשהו זה עושה אותו לקל?

בכל מקרה אתה כנראה לא פתוח לדעות שאינן תואמות לשלך, וגם קצת עקשן וזה בסדר גמור, צדיק באמונתו.. אני עכשיו הולכת לייצר אומנות ואין פה ציפורים או אנטילופות, אלי הביתה לא נכנס עדיין אף יוזוקונה ואם אתה אוטומאטית מגדיר אדם שמן או גמד כפחות יפה מאדם רזה או גבוה אז חבל, אתה מפספס המון.

בידידות.

קישור לאתר הפרטי שלי:

47

ראשית מי שהיה עקשן לא היה ממהר להודות בטעותו כפי שעשית י אני אך לפני כמה תגובות...

אנא הבחיני בין לסלף את דברייך ללא הסכים ולקבל את דבריך ! תוכלי להצביע היכן סלפתי את דבריך ?

ושמי לב שוב לפשט ולדרש בדבריך:

" אלי הביתה לא נכנס עדיין אף יוזוקונה ואם אתה אוטומאטית מגדיר אדם שמן או גמד כפחות יפה מאדם רזה או גבוה אז חבל, אתה מפספס המון "

כייצד מתיישבים האדום והכחול... ?

בכל מקרה, אנטילופות או לא, תעשי חיים וגוד טיים לבחור...

אכן בידידות

הכל מכל כל....

48
מירב,
את אמנית.

אם את פסלת אני רוצה להיות חימר
אם את נגנית אני רוצה להיות חליל
אם את סופרת אני רוצה להיות סיפור
אם את ציירת אני רוצה להיות מכחול
אם את זמרת אני רוצה להיות שיר
אם את מירב אני רוצה להיות איתך
אז אגמור בשיר מזמור

49
אני לא שותף לויכוח המרתק .
אבל רק לשם הסדר הטוב זנות זה לא מקצוע זה עיסוק ראה הגדרה בויקפידיה
"מקצוע הוא תחום פעילות שאדם מתמחה בו ועוסק בו לפרנסתו. גישה מצמצמת מבדילה בין מקצוע לבין עיסוק, כאשר מקצוע דורש הכשרה מקצועית נרחבת, ועיסוק הוא פעילות של אדם לפרנסתו, גם כזו שאינה דורשת הכשרה מקצועית."

50

אפרודיזאק יקירי, קודם כל תודה רבה על התשובה.

אמנם אני לא מירב, אבל אני רוצה לענות על כמה מהדברים שכתבת לה למרות שהיא כבר ענתה לך על רובם.

[QUOTE=אפרודיזאק]

מה שאת אומרת כאן הוא שכל גניחה שלך מאז קדם ימיך במקצוע היא כנה ואמיתית (הייתי חושב טוב לפני מענה) ?

אני לא ממש יכולה לענות על "קדם ימי במקצוע" (בין השאר כי בעיני זה לא מקצוע. יש לי מקצוע אחר וגם מכיוון שאני לא עושה סקס בתמיכה מקדם ימַי), אבל אני כן אנסה לענות לך לגבי גניחות במקרה שלי: כל גניחה שלי, כל אנחה, כל צעקה וכל שאגה היא כנה ואמיתית ואני די בטוחה שכל מי ש"סבל" מצעקותי/גניחותי/שאגותי יכול להעיד על כך

[/QUOTE]

[QUOTE=אפרודיזאק]

1. מירב מתי לאחרונה שכבת עם חמישה עשר גברים ביום ללא לקבל כסף ?

אמנם מעולם לא עבדתי כזונה בדירה ומאז שהתחלתי לקחת כסף או לקבל תמיכה (כמו שקוראים לזה באתרי היכרויות היום) זה תמיד היה באופן פרטי, אבל... כאחת שהלכה עד לאחרונה למסיבות חילופי זוגות, עשיתי סקס בלילה אחד עם 9 גברים (אמנם לא חמישה-עשר, אבל מספר מכובד בפני עצמו ) בלי לקחת מהם שקל אחד. היחיד ששילם לי באותו לילה, או בכל לילה אחר שיצאתי למסיבה כזו, הוא זה שהלכתי איתו כבת-זוג. והאירוניה שבעניין שהוא לא שילם לי כדי לעשות איתי סקס, אלא אך ורק כדי ללכת איתו למסיבה ולשמש לו בת-זוג. במידה והוא מצא חן בעיני ואני בעיניו, היה בינינו סקס. ובמידה ולא, כל תפקידי באותו לילה היה לדאוג שהוא יסתדר וימצא לעצמו בנות-זוג ולאחר מכן עשיתי סקס עם מי שאני רציתי. ובלילה אחד היו 9 שרציתי, אז עשיתי סקס עם תשעה גברים בלילה בלי לקבל כסף.

2. מסכים איתך ! עם אישה מזייפת עם בעלה בכמות הללו לא כל שכן אישה שעושה זאת כל יום * 15 (הלוואי שאישתי היתה פועלת בקצב הזה אפילו אם היתה מזייפת....) - (דבריך כאן מאוד לא אמינים, אשאל זאת אחרת אם אני אגיע אליך ואני גרוע מאוד בסקס ולא תהני כלל וכלל האם עליי לצפות שתכבי פרקדן מבלי להשמיע קול ? ? ? )

אם מישהו יגיע אלי וימצא חן בעיני מספיק כדי להחליט לעשות איתו סקס, נגיע למיטה ונתחיל במלאכת הקודש אבל הוא יהיה גרוע מאוד בסקס, אני אפסיק את הסקס, אקום מהמיטה, אתלבש ואבקש יפה מהבחור לקחת את עצמו וללכת. אני לא מתכוונת לגרוע מאוד במובן של שייח' בדואי שמצפה שרק אני אענג אותו - זה פחות מפריע לי, כי תאמין או לא, אני מתחרמנת ואפילו גומרת כשאני מענגת את הגבר שאיתי - אני מתכוונת לגרוע מאוד במובן של ריח לא נעים, מגע לא נעים וכו'. ואני מדברת על דברים שקרו (בתקווה שלא יקרו שוב )

" * עוד פעם אני שומעת את המושג "כסף קל"..... טעות! כסף מהיר- כן. קל? לא! "

ואני לתומי חשבתי שלעשות הרבה כסף כשאני כל כך נהנה ממה שאני עושה אמור להיות קל....

בעיני המושג "כסף קל" לא מתאים לכאן. הייתי משתמשת יותר במילים "כסף מהיר עם הנאה בצידו", ואני אסביר לך מדוע. כשאתה עושה משהו שאתה אוהב, ממש ממש אוהב, זה לא בהכרח קל אבל זה בהחלט מהנה. קח לדוגמה רץ או רצַת מרתון אולימפיים. בטח תסכים איתי שהם חייבים לאהוב את זה כדי לעשות את זה, ובטח ובטח שהם מרוויחים על כך כסף רב - בין אם זה ישירות מהריצה ובין אם זה מפרסומות או ספונסרים - אבל זה בהחלט לא "כסף קל" כי אפילו להם, לאלה שרגילים לרוץ מרתון - זה לא קל. כך אני מסתכלת על הסקס שאני עושה (וכדי שלא יקפוץ כאן מישהו, אני לא משווה את עצמי לרץ/ת מרתון אולימפיים או לא אולימפיים). אני אוהבת סקס, מאוד אוהבת סקס, אבל אני גם מאוד אוהבת לקבל על זה תמורה כספית - בעצם כמו כל אשה בעולם, כולל האשה החוקית/האמא/הסבתא/הדודה וכו' - רק שאני מעדיפה את התמורה במיידי.
אז תתפלא או לא יקירי, אבל יש בעולם נשים שעוסקות ב"זנות" כדבריך וכן אוהבות את זה. טוב לי, נחמד לי, נעים לי, ואני מאושרת ושלמה מאחורי ההחלטה שלי לקחת כסף על משהו שאני אוהבת לעשות.

[/QUOTE]

המשך יום נפלא לך יקירי, ובעצם לכולם

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”