אפרודיזאק יקירי, קודם כל תודה רבה על התשובה.
אמנם אני לא מירב, אבל אני רוצה לענות על כמה מהדברים שכתבת לה למרות שהיא כבר ענתה לך על רובם.
[QUOTE=אפרודיזאק]
מה שאת אומרת כאן הוא שכל גניחה שלך מאז קדם ימיך במקצוע היא כנה ואמיתית (הייתי חושב טוב לפני מענה) ?
אני לא ממש יכולה לענות על "קדם ימי במקצוע" (בין השאר כי בעיני זה לא מקצוע. יש לי מקצוע אחר וגם מכיוון שאני לא עושה סקס בתמיכה מקדם ימַי), אבל אני כן אנסה לענות לך לגבי גניחות במקרה שלי: כל גניחה שלי, כל אנחה, כל צעקה וכל שאגה היא כנה ואמיתית ואני די בטוחה שכל מי ש"סבל" מצעקותי/גניחותי/שאגותי יכול להעיד על כך 
[/QUOTE]
[QUOTE=אפרודיזאק]
1. מירב מתי לאחרונה שכבת עם חמישה עשר גברים ביום ללא לקבל כסף ?
אמנם מעולם לא עבדתי כזונה בדירה ומאז שהתחלתי לקחת כסף או לקבל תמיכה (כמו שקוראים לזה באתרי היכרויות היום) זה תמיד היה באופן פרטי, אבל... כאחת שהלכה עד לאחרונה למסיבות חילופי זוגות, עשיתי סקס בלילה אחד עם 9 גברים (אמנם לא חמישה-עשר, אבל מספר מכובד בפני עצמו
) בלי לקחת מהם שקל אחד. היחיד ששילם לי באותו לילה, או בכל לילה אחר שיצאתי למסיבה כזו, הוא זה שהלכתי איתו כבת-זוג. והאירוניה שבעניין שהוא לא שילם לי כדי לעשות איתי סקס, אלא אך ורק כדי ללכת איתו למסיבה ולשמש לו בת-זוג. במידה והוא מצא חן בעיני ואני בעיניו, היה בינינו סקס. ובמידה ולא, כל תפקידי באותו לילה היה לדאוג שהוא יסתדר וימצא לעצמו בנות-זוג ולאחר מכן עשיתי סקס עם מי שאני רציתי. ובלילה אחד היו 9 שרציתי, אז עשיתי סקס עם תשעה גברים בלילה בלי לקבל כסף.
2. מסכים איתך ! עם אישה מזייפת עם בעלה בכמות הללו לא כל שכן אישה שעושה זאת כל יום * 15 (הלוואי שאישתי היתה פועלת בקצב הזה אפילו אם היתה מזייפת....
) - (דבריך כאן מאוד לא אמינים, אשאל זאת אחרת אם אני אגיע אליך ואני גרוע מאוד בסקס ולא תהני כלל וכלל האם עליי לצפות שתכבי פרקדן מבלי להשמיע קול ? ? ? )
אם מישהו יגיע אלי וימצא חן בעיני מספיק כדי להחליט לעשות איתו סקס, נגיע למיטה ונתחיל במלאכת הקודש אבל הוא יהיה גרוע מאוד בסקס, אני אפסיק את הסקס, אקום מהמיטה, אתלבש ואבקש יפה מהבחור לקחת את עצמו וללכת. אני לא מתכוונת לגרוע מאוד במובן של שייח' בדואי שמצפה שרק אני אענג אותו - זה פחות מפריע לי, כי תאמין או לא, אני מתחרמנת ואפילו גומרת כשאני מענגת את הגבר שאיתי - אני מתכוונת לגרוע מאוד במובן של ריח לא נעים, מגע לא נעים וכו'. ואני מדברת על דברים שקרו (בתקווה שלא יקרו שוב
)
" * עוד פעם אני שומעת את המושג "כסף קל"..... טעות! כסף מהיר- כן. קל? לא! "
ואני לתומי חשבתי שלעשות הרבה כסף כשאני כל כך נהנה ממה שאני עושה אמור להיות קל....
בעיני המושג "כסף קל" לא מתאים לכאן. הייתי משתמשת יותר במילים "כסף מהיר עם הנאה בצידו", ואני אסביר לך מדוע. כשאתה עושה משהו שאתה אוהב, ממש ממש אוהב, זה לא בהכרח קל אבל זה בהחלט מהנה. קח לדוגמה רץ או רצַת מרתון אולימפיים. בטח תסכים איתי שהם חייבים לאהוב את זה כדי לעשות את זה, ובטח ובטח שהם מרוויחים על כך כסף רב - בין אם זה ישירות מהריצה ובין אם זה מפרסומות או ספונסרים - אבל זה בהחלט לא "כסף קל" כי אפילו להם, לאלה שרגילים לרוץ מרתון - זה לא קל. כך אני מסתכלת על הסקס שאני עושה (וכדי שלא יקפוץ כאן מישהו, אני לא משווה את עצמי לרץ/ת מרתון אולימפיים או לא אולימפיים). אני אוהבת סקס, מאוד אוהבת סקס, אבל אני גם מאוד אוהבת לקבל על זה תמורה כספית - בעצם כמו כל אשה בעולם, כולל האשה החוקית/האמא/הסבתא/הדודה וכו' - רק שאני מעדיפה את התמורה במיידי.
אז תתפלא או לא יקירי, אבל יש בעולם נשים שעוסקות ב"זנות" כדבריך וכן אוהבות את זה. טוב לי, נחמד לי, נעים לי, ואני מאושרת ושלמה מאחורי ההחלטה שלי לקחת כסף על משהו שאני אוהבת לעשות.
[/QUOTE]
המשך יום נפלא לך יקירי, ובעצם לכולם