[QUOTE=מקגייוור]
חחחחחחח איזה מצחיקים כל אלה שמבקרים ומגנים את הסקס בשירותי נכים.
אפשר לחשוב כולכם כאן צדיקים טהורים. עצם היותנו חברים כאן בפורום ומשתמשים בשירותי סקס בתשלום, מעיד על שריטה מוסרית של כולנו.
פתאום כולם כאן כאלה טהרנים, צדיקים שזה נוח ומסתדר להם.
אין כאן אחד בפורום שאם איזו כוסית הייתה אומרת לו "קח אותי עכשיו בשירותי הנכים, קח אותי חזק בתחת" היה עונה בתשובה "לא"
אין כאן אחד כזה, לא קיים, לא מאמין. ומי שיטען שהוא כזה, הוא לא אחר מלבד שקרן.
[/QUOTE]
מקגיוור ,
הטענות שלך הזכירו לי דיון שהתנהל פה בעבר , לכן מצאתי לנכון ,לאחר כבוד, להוציאם מהפוסט של שרון ולהשיב לך כאן.
ראשית, לפני שאתה מכנה אנשים פה שקרנים זכור שהנחרצות שלך ,לכאורה, יוצרת כשל לוגי. כל שצריך הוא צדיק אחד בסדום בלבד שימצא פועל באופן שונה מדרך חשיבה שלך בכדי לפסול מראש את הארגומנט שלך בכללותו ,לפחות על פי כללי הרטוריקה, ולשלח אותו , לאחר כבוד ,לפח. קח בחשבון שהצהרות המבוססות לוגית על נימוק כוללני בסיגנון מי שלא קופץ ( צהוב/אדום/ירוק) מתאימות למגרשי כדורגל. אני אוהב את המשחק אז שם הן אולי תופסות

, אך אם אי פעם תצתרך להשתמש במבנה לוגי זהה על מנת להגן על תיזה אקדמאית רוב הסיכויים שתכשל נמרצות.
ולעניינינו. כמו שאם כוסית תבקש ממני לקפוץ דרך חלון השירותים בבניין עזריאלי לא אבצע זאת. למרות הוד כוסיותה אני מאמין גם בכושר השכנוע שלי, כך גם שראש אחפש תא רגיל על מנת להזדיין איתה. מה עוד שבאקט חפוז מראש זה לא צריך להיות עניין כזה גדול. תתפלא, לפחות אצלי הראש עובד גם בזמן שאני חרמן . לטעמי, זיון בתשלום אינו כשל מוסרי אם לא נעשה בכפייה הוא עניין פרטי בהחלט. תפיסה לא מוצדקת של שירותי נכים הינה עוול לאוכלוסיה בעלת צרכים מיוחדים, בדיוק כמו תפיסת מקום חניית נכים. שניהם דוגמאות לכשל מוסרי לכל דבר מבחינתי.
קח את הזמן לקרא את התגובות שהצתברו בדיון זה. אם עדיין לאחר מכן תשאר איתן בדעתך שמה שאנו מבצעים הוא כשל מוסרי, תמיד אתה יכול לבחור בדרך האלטנטיבית ולחדד את כישורי החיזור שלך בין היתר גם על מנת לספק את הצרכיך המיניים, כי במצב הנוכחי יש מן הצביעות והשקר מצידך בכך שאתה יורק לבאר ממנה אתה שותה.
רימינג מעשי2010-11-02 00:44:45