כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - דף 7 - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

61

אחים שלו מכיר את כלל יד ימין ( לא לא מה שאתה חושב )

כלל יד ימין בתיאוריית החשמל משמש בכדי לאתר את כיווני של השטף החשמלי.

הכלל נראה כמו שעושים אקדח (האצבע מורה קדימה, האגודל כלפי מעלה והאמה, הקמיצה והזרת מקופלת לכיוון מרכז היד) והמרה שלו לחיים אומרת כך:

לפני שאתה מצביע על אשם (האצבע) כך תמיד בחשבון שאתה אשם פי שלוש (האמה, הקמיצה והזרת מופנות כלפיך) ואופציה נוספת היא בורא עולם (האגודל המופנת מעלה)

רוצה לומר, תמיד אפשר לומר שזה אשם וההוא אשם ואילו אני מושלם האמת היא שבדרך כלל גם אנחנו אשמים לא מעט.....

ואחינו אני לא מתייסר פשוט מודע תמשיכו להינות

הכל מכל כל....

62

אומנם אני מצטרף לאחר כל כך הרבה דעות אבל יש משהו שלדעתי אף אחד לא הזכיר ואולי גם יקומם אבל אי אפשר להתכחש לזה.

1. ודאי שיש להבדיל הבדל גדול בין עובדות בכפייה וע"י בוס שזה הרבה פחות מוסרי מה גם שכל עובד שכיר מוכר את גופו לבוס ולא חסר בימינו גם שוחד מין בכפיה ע"י הבוס כל אחד מכיר ברכילויות השכונתיות ובעיתונים סיפורים ואפשר להזכר בפרשת נשיא המדינה קצב שזה כמובן לא מקרה ראשון בחמישים שנה האחרונות.

2. העובדות פרטי בזה אין לי שום ספק שזה לגיטימי, ולדעתי הרבה זוגות והמאהבות והרבה מהרומנים והחברויות החולפים זה אותו דבר האם בהרבה מהפעמים הבחורה בת עשרים לא שוכבת עם הגבר בן שישים למטרות כספיות לאכילה במסעדות יוקרה ונסיעה במרצדס, בכוונה נתתי דוגמא לבחורה בת עשרים וגבר בן שישים אבל לא נעים לומר שגם בחורות בגיל של הגבר הרבה עושות את זה בשביל אותם דברים, ומחליפות חברים לפי השווי הכספי ולפי מה שנראה לה שיסדר אותה בחיים, ואם יש אחת שעושה מזה מסחר קבוע ולא ע"י סחיבת הגבר למסעדות ולבילויים בקניון ולוקחת הרבה פחות כסף ממה שאנחנו מוציאים לרומן זה נהפך ללא מוסרי? אולי זה מקצין את זה ואנחנו מפחדים להסתכל לעצמינו בעיניים ולראות את האשה שזורקת כספים ושותפה בעמל ימינו ובגירושין חולקים לה את כל הרכוש חצי בחצי. אין ספק שיש עוד פה ושם זן נדיר שמתחתנים רק בגלל התכונות הטובות שמוצאים אחד בשני אבל זה זן נכחד שאפילו לא נמצא בשימור.

65

במקרה עליתי לדיון הזה שהסתיים לפני חצי שנה.

לא קראתי הכול, הדיון מעוניין ובגלל שעמדות ברורות גם בלי שאקרא כל התגובות, אני אביא את דעתי.

1. ביקור אצל זונות מוסרי. זה לא פחות מוסרי מלקנות מחשב תוצרת מזרח הרחוק כשה שכר עובדים נמוך.

במקרה של זונות (אני מדבר על אלה שמשלמות רק חלק משכרם לבעלי דירות, לא על אלה שמנוצלות בשכר נשים) אין גם ניצול כלכלי.

2. שכר בנשים, שהזונה מקבלת רק חלק זעום – זאת תופעה איומה. אם הזנות הייה יותר חופשי – אפשר הייה למנוע את הדבר הנוראי הזה.

3. אני לא מכיר זונות יוקרה, לא יודע אליהם. אני מדבר אל אלה שאני מכיר שלוקחות 100-200 שקל לכניסה.

4. רוב הבחורות איכותיות מחבר העמים שעבדו בזנות בסוף שנות 90 – הסתדרו ועזבו את המקצוע.

5. אלה שלא עזבו – אין להן חלופה לפרנסה.

6. בגלל שאני לא מעוניין לזיון עם משהי שאני לא יכול גם לדבר אחר כך, כל הזונות שהייתי בקשר ממושך איתן היו נשים ברמה.

7. הן לא צדיקות העולם, אבל למי שלא יודע: בן אדם שבחיים שלו הרבה סבל בדרך כלל יותר פתוח לבעיות של אחרים.

8. על כל אחת שהייתי בקשר ממושך אני יודע נסיבות שהביאו אותה לזנות ובתנאים אחרים לא היו עושות זה.

9.למרות שזיון בתשלום הוא מסורי לחלוטין, היחס לאישה שמוכרת זיונים כמו לספקית אורגזמות – יחס כזה נבזי. זה פורום סקס. אנחנו ממליצים, מותחים ביקורת, מזהירים. אבל הכול צריך להיות כמו בקורת קולנוע או מסעדות – התייחסות למקצוע. כשה זה גולש ליחס משפיל לאישה אני ממש זועם.

67
[QUOTE=מקגייוור]חחחחחחח איזה מצחיקים כל אלה שמבקרים ומגנים את הסקס בשירותי נכים.
אפשר לחשוב כולכם כאן צדיקים טהורים. עצם היותנו חברים כאן בפורום ומשתמשים בשירותי סקס בתשלום, מעיד על שריטה מוסרית של כולנו.

פתאום כולם כאן כאלה טהרנים, צדיקים שזה נוח ומסתדר להם.

אין כאן אחד בפורום שאם איזו כוסית הייתה אומרת לו "קח אותי עכשיו בשירותי הנכים, קח אותי חזק בתחת" היה עונה בתשובה "לא"

אין כאן אחד כזה, לא קיים, לא מאמין. ומי שיטען שהוא כזה, הוא לא אחר מלבד שקרן.
[/QUOTE]

מקגיוור ,

הטענות שלך הזכירו לי דיון שהתנהל פה בעבר , לכן מצאתי לנכון ,לאחר כבוד, להוציאם מהפוסט של שרון ולהשיב לך כאן.

ראשית, לפני שאתה מכנה אנשים פה שקרנים זכור שהנחרצות שלך ,לכאורה, יוצרת כשל לוגי. כל שצריך הוא צדיק אחד בסדום בלבד שימצא פועל באופן שונה מדרך חשיבה שלך בכדי לפסול מראש את הארגומנט שלך בכללותו ,לפחות על פי כללי הרטוריקה, ולשלח אותו , לאחר כבוד ,לפח. קח בחשבון שהצהרות המבוססות לוגית על נימוק כוללני בסיגנון מי שלא קופץ ( צהוב/אדום/ירוק) מתאימות למגרשי כדורגל. אני אוהב את המשחק אז שם הן אולי תופסותקריצה , אך אם אי פעם תצתרך להשתמש במבנה לוגי זהה על מנת להגן על תיזה אקדמאית רוב הסיכויים שתכשל נמרצות.

ולעניינינו. כמו שאם כוסית תבקש ממני לקפוץ דרך חלון השירותים בבניין עזריאלי לא אבצע זאת. למרות הוד כוסיותה אני מאמין גם בכושר השכנוע שלי, כך גם שראש אחפש תא רגיל על מנת להזדיין איתה. מה עוד שבאקט חפוז מראש זה לא צריך להיות עניין כזה גדול. תתפלא, לפחות אצלי הראש עובד גם בזמן שאני חרמן . לטעמי, זיון בתשלום אינו כשל מוסרי אם לא נעשה בכפייה הוא עניין פרטי בהחלט. תפיסה לא מוצדקת של שירותי נכים הינה עוול לאוכלוסיה בעלת צרכים מיוחדים, בדיוק כמו תפיסת מקום חניית נכים. שניהם דוגמאות לכשל מוסרי לכל דבר מבחינתי.

קח את הזמן לקרא את התגובות שהצתברו בדיון זה. אם עדיין לאחר מכן תשאר איתן בדעתך שמה שאנו מבצעים הוא כשל מוסרי, תמיד אתה יכול לבחור בדרך האלטנטיבית ולחדד את כישורי החיזור שלך בין היתר גם על מנת לספק את הצרכיך המיניים, כי במצב הנוכחי יש מן הצביעות והשקר מצידך בכך שאתה יורק לבאר ממנה אתה שותה.
רימינג מעשי2010-11-02 00:44:45

68
[QUOTE=מקגייוור] תקפתי את הצביעות שלך ואני עדיין תוקף אותה!
תקפתי את צביעות ההנהלה, על כך שהיא כופה עלינו את ערכי "המוסר" הדתיים שלה בעוד היא עצמה נוהגת בחוסר מוסריות לעיתים לבטח. ואני עדיין עומד מאחורי דברי בעניין.

שינוי סגנון בתחת שלי.
[/QUOTE]

***הועתק לאחר כבוד מהדיון על מיקי ושי***

מסייה מקגיוור,

שוב אתה מפיץ את האג'נדה שלך במקום לא מתאים.

אתה תוקף את ההנהלה על הצביעות שלה.....

אתה תוקף את את ערבה האנושית על הצביעות שלו.....

בו זמנית, אתה ממשיך באופן כמעט אובססיבי לחשוב ולחפש אפשרויות לקיים את החטא האנושי נגדו אתה מטיף, ועוד במחיר הנח לך, כאילו אין מחר.

משום מה , אתה מזכיר לי את טרטיף - אותו נוכל צבוע שביצע את פשעיו במסווה של איש דת. ד"ש למולייר. גם הוא רצה לזיין כל דבר שזז למרות שהטיף נגד זה.

אם סקס בתשלום הוא אקט בזוי בעינייך באופן מוחלט לפחות סגור את הפלומבה האישית שלך קודם שתלין על אחרים.
רימינג מעשי2010-11-13 19:53:17

69

רימינג ידידי,

לא חושב שמקגיוור קורא את התגובות הרציניות שלך כי הפורום הזה לא מענין אותו כי הוא כהגדרתך המדוייקת "ממשיך באופן כמעט אובססיבי לחשוב ולחפש אפשרויות לקיים את החטא האנושי נגדו אתה מטיף, ועוד במחיר הנח לך, כאילו אין מחר" ובפורום זה אין הודעות על שירותי מין.

70
מעולם לא טענתי שאני אדם מוסרי, אלא טענתי שאני לא אדם צבוע!
אני מודע לדבשתי שלי (צריכת סקס בתשלום לצורך העניין הזה. לבטח יש עוד...) ולכן לא מעביר ביקורת צבועה על דבשתו של זולתי.
לא טענתי שכולם פה צבועים אי מוסריים ורק אני טהור.
יצאתי נגד הצביעות של ערבה שכל-כך הזדעזע ממעשיה של שרון, בעוד הוא עצמו נוהג באי מוסריות בתחומי חיים כאלה ואחרים. כל אחד ונפילותיו המוסריות.
הבנת רימינג?

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”