כל הכבוד לטוחן המכובד שכרגיל ענה בפירוט ולאחר מחקר מקיף.
הפוסט של סקרנית, דווקא הדליק אותי והוציא אותי מעמדת משקיף בתחום המין בתשלום. כמי שמשוטט בתחום בעיקר לחיפוש חויות חדשות, לא ממש השתתפתי וגם לא דיווחתי זה זמן רב מכיוון שלא זיהיתי הזדמנויות חדשות.
הפנטזיה של סקרנית מתאימה לפנטזיות שלי בענייני שליטה, וכפי שציין הטוחן, מדובר אכן בענייני שליטה ולאו דווקא סקס. לדעתי היא קולעת לפנטזיה של רבים נוספים.
מצ"ב חלק מההודעה ששלחתי לסקרנית לשעשוע חברי הפורום -
הפנטזיה שלך שייכת למעשה לעולם השליטה ואובדן השליטה, ואני מהמשוטטים במחוזות אלו. נשמע לי שאת רוצה לחוש נשלטת לחלוטין (ולכן קשורה) ולתת למישהו שאת סומכת עליו שלא יפגע בך באמת, להביא אותך למקומות חדשים ומרגשים שאינך יכולה לדחוף את עצמך אליהם בנסיבות רגילות. לעניין, אפילו התאור של הפנטזיה שלך מעורר בי לא מעט תשוקה. אני מפנטז לא מעט על סיטואציות כאלו של מישהי שנמצאת לחלוטין בשליטתי. המצב הזה של שליטה מרגש ומלהיב.
אני מדמיין את הסיטואציה מתחילה כשאני מגרה אותך במגע מרפרף, לשון מתחילה מרחוק ומתקרבת לאיטה. ידיים מצטרפות לחגיגה מלטפות בכל מקום, חודרות ומגיעות למקומות חדשים, ובסוף חדירה שמביאה אותך לגמור. אני מתרה בך שאם את גומרת, העונש יהיה מיידי. ואכן, מכיון שגמרת
, עלייך למלא את חלקך בהסכם. קושר אותך בתנוחה כנועה, (על השולחן ?) ידיים לאחור, את עירומה וחשופה לחלוטין. נתונה לחסדיי. אני מתחיל לשחק בך, להצליף קלות על הטוסיק המפתה. דורש הבהרות על העבירה החמורה שעברת
ומילות כניעה וחנופה.
עכשיו, מתחיל להכין אותך כאשר את מתחננת לסליחה, אבל מכיוון שלא הפעלת את מילת הביטול, ממשיך ומתקרב יותר ויותר לארץ המובטחת. מחדיר תחילה אצבע משומנת היטב. את גונחת ומבקשת להפסיק, אני ממשיך ומוסיף אצבע שניה.
המשך - יבוא ?
MrG