כ סקרנית... אנאלי בעודי קשורה - רוצה אבל... - דף 6 - סקס אדיר

סקרנית... אנאלי בעודי קשורה - רוצה אבל...

51

כל הכבוד לטוחן המכובד שכרגיל ענה בפירוט ולאחר מחקר מקיף.

הפוסט של סקרנית, דווקא הדליק אותי והוציא אותי מעמדת משקיף בתחום המין בתשלום. כמי שמשוטט בתחום בעיקר לחיפוש חויות חדשות, לא ממש השתתפתי וגם לא דיווחתי זה זמן רב מכיוון שלא זיהיתי הזדמנויות חדשות.

הפנטזיה של סקרנית מתאימה לפנטזיות שלי בענייני שליטה, וכפי שציין הטוחן, מדובר אכן בענייני שליטה ולאו דווקא סקס. לדעתי היא קולעת לפנטזיה של רבים נוספים.

מצ"ב חלק מההודעה ששלחתי לסקרנית לשעשוע חברי הפורום -

הפנטזיה שלך שייכת למעשה לעולם השליטה ואובדן השליטה, ואני מהמשוטטים במחוזות אלו. נשמע לי שאת רוצה לחוש נשלטת לחלוטין (ולכן קשורה) ולתת למישהו שאת סומכת עליו שלא יפגע בך באמת, להביא אותך למקומות חדשים ומרגשים שאינך יכולה לדחוף את עצמך אליהם בנסיבות רגילות. לעניין, אפילו התאור של הפנטזיה שלך מעורר בי לא מעט תשוקה. אני מפנטז לא מעט על סיטואציות כאלו של מישהי שנמצאת לחלוטין בשליטתי. המצב הזה של שליטה מרגש ומלהיב.

אני מדמיין את הסיטואציה מתחילה כשאני מגרה אותך במגע מרפרף, לשון מתחילה מרחוק ומתקרבת לאיטה. ידיים מצטרפות לחגיגה מלטפות בכל מקום, חודרות ומגיעות למקומות חדשים, ובסוף חדירה שמביאה אותך לגמור. אני מתרה בך שאם את גומרת, העונש יהיה מיידי. ואכן, מכיון שגמרת Wink, עלייך למלא את חלקך בהסכם. קושר אותך בתנוחה כנועה, (על השולחן ?) ידיים לאחור, את עירומה וחשופה לחלוטין. נתונה לחסדיי. אני מתחיל לשחק בך, להצליף קלות על הטוסיק המפתה. דורש הבהרות על העבירה החמורה שעברת ומילות כניעה וחנופה.

עכשיו, מתחיל להכין אותך כאשר את מתחננת לסליחה, אבל מכיוון שלא הפעלת את מילת הביטול, ממשיך ומתקרב יותר ויותר לארץ המובטחת. מחדיר תחילה אצבע משומנת היטב. את גונחת ומבקשת להפסיק, אני ממשיך ומוסיף אצבע שניה.

המשך - יבוא ?

MrG

53

גברים, זה עם של מטומטמים. תזוזה קלה בזין - והם נוטשים הכל ושמים כל מעייניהם בין הרגליים...

תגידו, מישהו ראה פעם בחורה שתגיד לחבורה של גברים שהיא איננה מכירה "בוא זיין אותי", ועוד בתחת?....

אין חיה כזו.

אז אולי לאחד או שניים אירע אירוע שבחורה 'ביקשה' להזדיין, אבל המטרה האמיתית היתה שונה..

אין חיה כזו.

ואיך כולם מתלהבים ועונים לה באותיות צבעוניות ומלא סמיילים... זבי ריר...

המגביה עוף - ירחיק ראות

54
[QUOTE=הטוחן]

.. תחושת בטן שלי שהיא כבר התנסתה ביחסים לסביים, כאן היא מבקשת משהו אחר.[/QUOTE]

לא חשבתי שהיא מבקשת יחסים לסביים. אני פניתי אליה בהומור והיא הבינה זאת וענתה בהתאם

[QUOTE=הטוחן]בעיניין חילוקי הדעות "מותניים צרים" / "מותניים צרות", אכן מודה שזו צריכה להיות בעברית תקנית "צרים" אבל לטעמי זה לא היה אקוטי עד כדי תיקון בעריכה. אולם לעיניין הפוסט המרתק שלך ועל עלילותייך שאני נהנה מאד לקרוא, ממליץ לך על הגהה חוזרת לסיפור החדש מהיום מאחר ולמדתי להכיר את אדיקותך הדיקדוקית (או הלשונית ? ) תיקונים נדרשים מסומנים באדום אבל האחרון לא אקוטי "על הדרך"...[/QUOTE]

תודָה שאתה מודֶה אולם כשמדובר בענייני שפה אין פה עניין של טעמים - לא שלי ולא שלך. עברית היא שפה שמבדילה בין המינים כאשר יש מילים מסוימות שהן יוצאות מן הכלל ויכולות לשמש גם כזכר וגם כנקבה ונתונות לשיקול דעתו של המשתמש בהן. המלה מותן אינה אחת מהן.

[QUOTE=redhead]גלשתי טיפה קדימה במיטה ותפסתי את הזין של שי, מובילה אותי אל תוך פי הרטוב ומתחיל למצוץ אותו וללקק אותו כשרוני ממשיך לחרמן אותי במסאז'. אני מוצצת ושואבת ויונקת את הזין שבפי כשפתאום שי זז אחורה ואמר שהוא עדיין לא רוצה לגמור.......

ופתאום, הרגשתי סטירה חזקה נוחתת על הלחי הימנית של (ה)תחת שלי, ומיד אחריה, עוד לפני שהספקתי להתאושש סטירה נוספת על הלחי השמאלית של התחת שלי ואז גם שמעתי התנשפות חדה. חברה שלי שישבה על הכורסה וצפתה בנו אמרה "אני לא מבינה איך זה לא כואב לה? זה כואב לי רק לראות את זה." ......

רוני נעמד מצד אחד שלי, משחק לי בדגדגן ומגרה אותו ומדי פעם נותן לי מכות על הכוס ועל הדגדגן ושי ממשיך לאונן עם הוויברטור ומדי פעם עם (ה)אצבעות ואני משפריצה, ומשפריצה ....[/QUOTE]

ולסיום יקירי, אני מודה לך מאוד על הארת עיני לטעויות ההקלדה - זה מה שקורה כשמקלידים מאוחר מדי בלילה. העניין תוקן חוץ מהתיקון האחרון שהצעת - "(ה)אצבעות" - פשוט מכיוון שהוא מדויק ונכון כמות שהוא.

58
[QUOTE=הטוחן]

על כל פנים אמליץ בלב שלם על אחינו לקסר רב האון (באם צריך טיפים נוספים יינתנו לך בפרטי) כמועמד מצויין ואמין הדבק במטרה ולהסתער על המשימה/אתגר של המסוקרנת.

[/QUOTE]

ואאווווו!!!

לטוחן הגדול מכולם:

זו מחמאה ענקית בשבילי שהתותח הכי כבד בפורום ממליץ עליי. כבר אמרתי בעבר ואומר שוב - יש לי כבוד והערכה אינסופית אליך, וממך למדתי את כל סגנון ההתנהלות שלי בפורום. באם סקרנית תהיה תעוניינת - אני אשמח לעזור לה, ומבטיח לעמוד במשימה בכבוד.

תודה גם לידידי מייניס על ההמלצה(אגב - כתבת אחלה סיפור אירוטי בהשראת הפוסט הזה).

סקרנית יקרה - אם את מעוניינת נוכל לדבר בפרטי.

לכל החברים שמטילים ספק באמיתותה/אמינותה של סקרנית: לא הייתי פוסל אותה כל-כך מהר... אל תשכחו את הדיון על אחיות שלה גברות, ועל ירין הבתולה. גם שם היה חוסר אמון מוחלט בהתחלה עד שהתברר שמדובר בבחורות אמיתיות לחלוטין. לא צריך ישר לפסול אוטומטית. עדיף להמתין קצת לראות איך ולאן העניין מתפתח.

zooz

59

לקסר אין עניין של אמינות האם מדובר בבחורה או לא שכן ההנלה (שאמינותה אינה ניתנת לערעור) כבר עשתה את העובדה ועידכנה כי אכן מדובר בבחורה !

השאלה היא והיטיב לנסחה המשורר (ואני אעשה התאמות קלות):

"מה באת לזיין או לזיין ת'מוח" ?

מיותר לציין באיזה משתי האופציות אני מאמין....

לא ברור לי איך חברים וותיקים פה בפורום נכנעים לגחמותיו של ג'וני שועלי הקטן לנסות את מזלם ואף משקיעים בתגובה שנונה וארוכה וזאת למרות שבתוך תוכם ברור להם לאן דברים הולכים...?

הרי גם אם חשבתם שהסקרנית אכן פה בשם הסקרנות הלא שאם היתה רצינית אז לאחר 143 הפרטיות שקיבלה לערך שעה מפרסום הפוסט היתה כבא את אשר חיפשה נפשה (או ישבנה אם לדייק) ולמרות כל זאת הגברת עדיין כאן מקשקשת לפה ולשם ונראה כי טרם הורכב עליה ה"גאג" המתאים שיגרום לה לשקוט ולא במעט....

הכל מכל כל....

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”