כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 6 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

51
[QUOTE=MILFליה]

שלום אנשים
אני ליה - ישראלית וצברית חתיכה ורזה ומשקלי כ50 קג' גובהי 164 ויש לי שיער שחור מתולתל וארוך יותר מבתמונה, פנים עדינות, עיניים חומות וחכמות, שפתיים מלאות ויפות ,ציצים יפים וטבעיים במידה C, וטוסיק קטן ועגול. אני חלקה למשעי, איכותית סקסית ,וחמת מזג , אוהבת מאד סקס וגם אשת שיחה מעניינת,

מארחת בדירתי הפרטית בצפון תל אביב בכל יום כולל שישי שבת בין השעות 9:00 ל 20:00 באוירה נינוחה ומפנקת כשהנאתך ושביעות רצונך הם בראש מעייני.המפגש הוא לשעה- אך לעולם לא תזורז ללכת. בתמורה אבקש 400 שח.

האירוח כולל במידה ויש חיבור -השמיים הם הגבול,, אני מתייחסת לגברים שבאים לבקר אותי כמו למאהב יקר ועושה איתו אהבה, נשיקות עמוקות ליטופים ,סקס אוראלי חשוף והדדי (לא עד הסוף) סקס רגיל ומשובחבמידה ואתה אוהב אנאלי תתבקש להוסיף 200 שח,

,אני צייתנית באופיי(החיצים ששלחתי באנשים שהציקו לי בפורום נשלפים במצבי מצוקה בלבד) ולכן אוהבת מאד מפגשים בהם הגבר מחזיק במושכות .ולפיכך שליטה גברית קלה תתקבל בברכה, ספנקינג משיכת שיער סקס פראי (בלי שוטים ועקרבים או דם - תודה) וזאת בתוספת 200 שח.

פתוחה גם לאורגיות גברים בלבד(זוגות ונשים - נא לא להתקשר) ולחדירות כפולות בתוספת 100 שח לאדם. הכל בהתאם לסיכום מראש בהתכתבות כאן בפורום

האירוח הוא פרטי ומאד דיסקרטי בדירה מפוארת ונקיה באיזור בזל בתל אביב.
אז אם אתה אסטטי ואיכותי מעל גיל 25 ואתה מחפש גם שיחה נעימה ויחס חברי חוץ מסקס נטו אנא כתוב לי

מכיוון שאני מארחת בדירתי הפרטית שבה אני גם גרה, מספר הטלפון שלי ינתן לאחר התכתבות בפורום והצגת עצמך, כולל גיל מראה כללי ודרישות בסיסיות, פניות לא מתאימות מתגרות או פרובוקטיביות - לא יענו

לחובבי הסקספון, והשליטה הנשית, מצטערת - לא כוס התה שלי - קבלו זאת בהבנה

לפני שאתם מתקשרים אנא קראו את המודעה שוב ואם נתתם את הטלפון לחבר.. הפנו אותו למודעה,אין באפשרותי לתת פרטים בטלפון - ואתכם הסליחה,

להתראות ליה

אה....
והנה תמונות שלי בעזרתם האדיבה של מנהלי הפורום

פורום סקס MILF ליה מילף

[/QUOTE]

56
[QUOTE=verble]

כמובן שאני נגד "איחולים" למיניהם ל-2 הצדדים, ואם זה נכון מה שכתבו לי בפרטי, שהיתה דרישה מצד ליה ל-100 ש"ח דמי ביטול במידה והיא לא מעוניינת, אז כמובן שזה חורג מגבולות הנורמל...

[/QUOTE]

בוקר טוב ורבל!

חבל שמי שכתב לך הודעה פרטית, לוקה בבעיה קלה בהבנת הניקרא, מכיוון שלא הית כאן אז תרשה לי לעדכן

אותך ואולי גם את מי שעוד קיבל הודעות כוזבות שמטרתן לפגוע.

אכן היה איזה יום שניסיתי לבדוק איך מתגברים על בעיית חוסר תיאום הציפיות שקורה כשמתלהבים מידי. באותו יום כתבתי במודעתי שאם אתה מעוניין לבטל- דמי הביטול יהיו 100 שח, בכל מקרה זה היה ניסיון לא מוצלח שבוטל.

מעולם לא כתבתי שאם זה לא מתאים לי אני מחייבת דמי ביטול!!!! וזה שקר

מי שקיבל כזה מייל .. שיבדוק אם המקור אמין ובר סמכא לדווח משהוא בכלל

לפני שבוע בערך קיבלתי שיחת טלפון מגבר שנשמע מאד להוט ומיהר לקבוע איתי מבלי כמעט לנהל שיחה. הכל היה מאד מהיר ולחוץ... היתי מוכנה ואחרי מקלחת תוך 15 דקות. ואז הוא היגיע. גבוה, נאה מאד, לבוש יפה ומריח ניפלא, חייכתי לעצמי חיוך בסגנון " האם מתתי ועליתי לגן עדן" כשהוא מתבונן בי מוזגת לו כוס מים. התיישבתי לידו ואז הוא שלף מארנקו 100 שח ואמר " תיראי אני מצטער לא מתאים לי", אמרתי שאני מבינה וליוויתי אותו לדלת בהרגשה מוזרה מאד.. זה לא נעים להיות דחוי לאף אחד... אבל תיראו איזה ג'נטלמן.. ואיזה סגנון. אני מעריכה אנשים כאילה, שאפו לך אלמוני והלוואי שרבים היו מבינים עניין כמוך

ליה

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

58

אפרודיזיאק

אם התכוונת להתבדח - אז שמעתי בדיחות יותר מצחיקות בהרבה

ואם שאלתך רצינית: מערכת הסינון ותיאום הציפיות שלי משומנת, כך שנדיר מאד שלא מתאים לי ואם מישהוא הצליח "לדפוק ת'מערכת" בנתינת תשובות לא נכונות לשאלותי ואז בפגישה משהוא מתברר כלא נכון או לא צויין, אז לא ניראה לי שצריך לתגמל אותו על השקר... מלבד זאת אני נחשפתי לעיניי מישהוא שלא קיבל שירות ולכן סיכוי טוב שירצה להתנקם... כמו שקרה כאן בשבוע שעבר.

תחשוב על זה ...

ואולי ימנעו תגובות מסוג זה שמטרתן לעורר פרובוקציה מתקשקשת

ליה

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”