ליה לחווית MILF מענגת + תמונות
53
שלום חברים
וואו אבוד... איזה יופי- תודה חמוד
נשיקות
54בתור חובב מילפיות אני אשמח לבקר אצל הגברת ליה ולדווח בהמשך.
אני קיבלתי את הנייד שלה ואני בטוח אעבור את הסלקציה הראשונית שלה
55היא מומלצת מאוד וכמו שכתבתי אני אבקר שוב וישלח כמובן דיווח
56כמובן שאני נגד "איחולים" למיניהם ל-2 הצדדים, ואם זה נכון מה שכתבו לי בפרטי, שהיתה דרישה מצד ליה ל-100 ש"ח דמי ביטול במידה והיא לא מעוניינת, אז כמובן שזה חורג מגבולות הנורמל...
[/QUOTE]
בוקר טוב ורבל!
חבל שמי שכתב לך הודעה פרטית, לוקה בבעיה קלה בהבנת הניקרא, מכיוון שלא הית כאן אז תרשה לי לעדכן
אותך ואולי גם את מי שעוד קיבל הודעות כוזבות שמטרתן לפגוע.
אכן היה איזה יום שניסיתי לבדוק איך מתגברים על בעיית חוסר תיאום הציפיות שקורה כשמתלהבים מידי. באותו יום כתבתי במודעתי שאם אתה מעוניין לבטל- דמי הביטול יהיו 100 שח, בכל מקרה זה היה ניסיון לא מוצלח שבוטל.
מעולם לא כתבתי שאם זה לא מתאים לי אני מחייבת דמי ביטול!!!! וזה שקר
מי שקיבל כזה מייל .. שיבדוק אם המקור אמין ובר סמכא לדווח משהוא בכלל
לפני שבוע בערך קיבלתי שיחת טלפון מגבר שנשמע מאד להוט ומיהר לקבוע איתי מבלי כמעט לנהל שיחה. הכל היה מאד מהיר ולחוץ... היתי מוכנה ואחרי מקלחת תוך 15 דקות. ואז הוא היגיע. גבוה, נאה מאד, לבוש יפה ומריח ניפלא, חייכתי לעצמי חיוך בסגנון " האם מתתי ועליתי לגן עדן" כשהוא מתבונן בי מוזגת לו כוס מים. התיישבתי לידו ואז הוא שלף מארנקו 100 שח ואמר " תיראי אני מצטער לא מתאים לי", אמרתי שאני מבינה וליוויתי אותו לדלת בהרגשה מוזרה מאד.. זה לא נעים להיות דחוי לאף אחד... אבל תיראו איזה ג'נטלמן.. ואיזה סגנון. אני מעריכה אנשים כאילה, שאפו לך אלמוני והלוואי שרבים היו מבינים עניין כמוך
ליה
57אכן יופי של סגנון !
תגידי, ליה, כמי שמעריכה את הסגנון האם את שומרת על הדדיות ?
האם כאשר מגיע אליך לקוח שלך לא נראה ואת מבטלת, אזי את מפצה אותו ב- 100 ש"ח כדמי ביטול ?
58
אפרודיזיאק
אם התכוונת להתבדח - אז שמעתי בדיחות יותר מצחיקות בהרבה
ואם שאלתך רצינית: מערכת הסינון ותיאום הציפיות שלי משומנת, כך שנדיר מאד שלא מתאים לי ואם מישהוא הצליח "לדפוק ת'מערכת" בנתינת תשובות לא נכונות לשאלותי ואז בפגישה משהוא מתברר כלא נכון או לא צויין, אז לא ניראה לי שצריך לתגמל אותו על השקר... מלבד זאת אני נחשפתי לעיניי מישהוא שלא קיבל שירות ולכן סיכוי טוב שירצה להתנקם... כמו שקרה כאן בשבוע שעבר.
תחשוב על זה ...
ואולי ימנעו תגובות מסוג זה שמטרתן לעורר פרובוקציה מתקשקשת
ליה
60ליה,
שום פרובקציה ונראה שאפשר להפסיק את "תסביך הרדיפה",
המטרה היא סה"כ לשאול שאלה ולהבין האם הנאה שדורש גם מקיים ?
הבנתי את תשובתך,
תודה