כ איך בחורה מגיעה למצב של סקס תמורת תשלום? - דף 2 - סקס אדיר

איך בחורה מגיעה למצב של סקס תמורת תשלום?

11

[QUOTE=Zayan Lavan]ועדיין לא הכל מסתדר לי לגמרי בראש. הרי גם נשים נהנות מסקס. אז למה אין סקס תמורת סקס??? למה גבר צריך לעבוד קשה בשביל זה ואילו אשה לא. ...We got a raw deal
[/QUOTE]

אני אנסה לענות לך למרות שאני לא מנֹגה (כמו כל הנשים).
לפי דעתי הצנועה, זה מתחיל מהבית. יותר נכון מדורי-דורות של הבית. חינוך רבותי. במשך שנים היה נהוג שגבר מזיין את אשתו. כשאני כותבת מזיין אני ממש מתכוונת לזה ולא יותר. לא ירידות, לא פינוקים, לא מנסה "לגרום לה לגמור", אלא בא דוחף מפמפם וגומר. פרו-ורבו וסיפוק יצרים שלו. ואז אמהות חינכו דורות של בנות באמירות כמו "הוא גבר ואת צריכה לספק לו את היצרים", "זו חובתך כאשה", "כל זמן שהוא מפרנס אותך את צריכה לשכב איתו" וכו' וכו'. מכאן בא "חוסר האהבה" לסקס מצד הרבה מאוד דורות של נשים והחיבור שלהן ל"אתה תיתן לי ורק אז אני אתן לך".

לגבי האמירה שלך שגם נשים נהנות מסקס - אתה צודק ולא צודק. חלקן הגדול לא באמת נהנות מסקס. לפי דעתי הן יותר נהנות מתחושת הכוח שהוא נותן להן מאשר מהסקס עצמו. ואלה שכן נהנות מסקס, משום מה עדיין לוקחות את זה כמשהו נסחר. לפי דעתי - ודעתי בלבד - הן גם לא נותנות לעצמן ליהנות באמת מסקס. ליהנות בצורה חופשית ומשוחררת ובגלל זה כשמגיעה הפעם הבאה מתחיל כל המשחק מהתחלה וכל ההתחשבנויות.

אבל, אני כן מאמינה שהדברים יכולים ועשויים להשתנות. אני חושבת שככל שהפתיחות תגדל בכל מה שנוגע לסקס המצב יילך וישתפר. אם דור האמהות של היום או של המחר יחנך את דור הבנות שסקס הוא דבר טוב ולא דבר ש"את חייבת לעשות כדי להשיג דברים בחיים" אז יגדלו בעתיד נשים שכן אוהבות סקס וכן רוצות סקס תמורת סקס.

אני לא מסכימה עם האמירה שלך שרק הגבר עובד קשה והאשה לא. גם נשים עובדות קשה, בין אם היא עובדת מחוץ לבית ובין אם לא.
אני כן מסכימה איתך שהגבר צריך לעבוד יותר קשה כדי לקבל סקס מאשתו החוקית או מהחברה הקבועה שלו ובלעבוד אני מתכוונת להתחנף, ללקק, להיות ילד טוב, לא לריב איתה, לא להתווכח איתה כי רק אז הוא "יקבל" ממנה סקס.

אני חושבת שאחת הדרכים לשבור את הגלגל המטומטם הזה היא פשוט להפסיק לרקוד לפי החליל שלהן. אם "החוקית" לא נותנת לך סקס - תפסיק לרדוף אחריה, תפסיק להתחנף אליה. הרי בסופו של דבר - כמו שאתה אומר - גם היא אוהבת סקס אז יגיע היום שהיא תבוא אליך. אני מקווה

בנוגע לסקס תמורת סקס - יש משהו בחיים שמקבלים בלי לתת משהו אחר בתמורה?
אתה לא מצפה מאשתך לדברים? אתה לא מצפה שיהיה אוכל במקרר או על השולחן? אתה לא מצפה שיהיו לך בגדים נקיים בארון? אתה לא מצפה שהיא תגדל ותחנך את הילדים שלך? אתה לא מצפה שהיא תדאג לפטור אותך מארוחת-ערב אצל חמותך?
כולנו נותנים ומקבלים בצורה כזו או אחרת כל מיני דברים.

12
בקשר לתשובתה של רותי

לי באופן אישי אין בעיה להתחלק במטלות שהיא ציינה ( אני מבשל לא רע דרך אגב) ובדרך פלא אף למדתי לגהץ
וחינוך קטקטים תמיד נראה לי כדבר שצריך להתחלק בין בני זוג. אך מבחינה זאת אני נוקט בגישה של סקס תמורת סקס וכסף תמורת כסף. בחיים לא הייתי נכנס למערכת זוגית עם אישה שאין לה את מודעות לפרנס קודם כל גם את עצמה. עקרות בית או עלוקות כרטיסי אשראי לא בבית סיפרי. מבחינתי אחד היתרונות בהליכה לנערות ליווי הוא שזה מספק לי צורך פיזיולוגי ורגשי כל שהוא , ולכן מאפשר לי לבחון בנות זוג פוטנציאליות בנחת ויותר לעומק . במילים אחרות, אני כלב די עצמאי שאי אפשר לאלף אותו בהתניות סקס.

13
Redhead ,

אני רוצה
להגיב על דברייך. קודם כל אני מעריך את מה שאת אומרת. נגעת פה (בכנות) בלא מעט
דברים. בשביל הפרוטוקול, יכול להיות שדברי ישמעו קצת פסימיים אבל לא הייתי רוצה
להשמע כמתלונן או משהו- בסך הכל אסור לי להתלונן בחיים. אנחנו נכנסים כאן
לתיאוריות של אסטרטגיות זיווג. אני לא אתיימר להיות מומחה בנושא אבל אגיב כאן לפי איך
שאני מבין.

לא הדור
שלנו הוא זה שהמציא את הסקס. עשו את זה הרבה לפנינו. אנחנו צאצאיהם של אלה שנהנו
מזה, כי אלו שלא נהינו מזה לא הולידו צאציאים. אני מדבר בראייה רחבה, אבולוציונית
כמובן. קשה לדעת מה עשו אבותינו בחדרי חדרים אבל לא צריך להיות גאון בשביל לרצות
לענג אשה או בשביל שאשה תרצה גם היא להנות מסקס. פשוט זה לא היה חלק מנחלת הכלל או
מהתרבות הציבורי. מצד שני, ברור לי שיש הרבה נשים שלא ממש נהנות מסקס. וכאן נכנסת
לתמונה היגיון עסקי פשוט.- לאשה יש יתרון בלהציג את עצמה כ-"לא כל כך
מעוניינת בזה"- קודם כל, זה גורם לגבר להציע עוד תמורות חוץ מהסקס עצמו ("התמורה
ההולמת"), חוץ מזה אשה שמשדרת עניין בסקס עלולה להיתפס ככזאת שתרצה בגבר אחר
ואז קיים חשש אצל הגבר שהילדים הם אולי לא שלו- ולאשה יש עניין למנוע מחשבות כאלה
אצל הגבר. (וכאן נולדו להן מלכות הקרח- נשים מהממות אבל בלתי נגישות).

כנראה
שיש קשר בין הצורך להצטייר כ-"לא כל כך מעוניינת", לבין העובדה שהרבה
באמת לא כל כל מעוניינות.

אז אלא
אם כן רוב הנשים יהפכו להיות נימפומניות ממש בקרוב, לא נראה לי שצריך לצפות
לשינויים דרמטיים ביחס הדור הבא לסקס. אני מכיר לא מעט נשים, זונות וגם נשים "רגילות",
שמעוד חופשיות מבחינה מינית ועדיין "מתחשבנות" כמו שאמרת.

אז איך
הגבר עובד קשה בשביל סקס? מבחינתי ההבדל הוא בערך כך: זה כמו ארוחה. האשה משיגה
את זה באותה קלות שהיא ניגשת למקרר ולוקחת אוכל. הגבר הוא בבחינת זה שצריך לצאת
לשדות ולרעוב במשך כמה ימים ולרוץ אחר הטרף, לצוד אותה וגם להכין אותה ורק אז הוא
יכול לאכול- וגם לא תמיד הארוחה כל כך טעימה. (כל זה משל כמובן).

מה הגבר
צריך?

הוא צריך
משכורת מעל לממוצע כדי שיהיה לו את הכסף להוציא על דייטים.

הוא צריך
מקום מגורים הולם. (שוב, עניין של כסף).

רכב-
לא חובה, אבל זה עוזר.

הוא צריך
להתחיל עם הרבה נשים ולהתמודד עם דחייה- (הרי זה שתפקידו ליצור את הקשר הראשוני
הוא גם זה שחושף את עצמו לדחייה).

אחרי
זה הוא צריך לחזר אחר האשה עוד כמה זמן, וגם להיות יותר מעניין ממחזריה האחרים. וגם
אחרי שכבר נוצר קשר הוא צריך כל הזמן לעבוד בשביל "לקבל" סקס – כמו שאמרת.
בחיי בנישואין הוא גם אמור להיות המפרנס הראשי, ובחלק גדול מהמקרים האשה גם מאבדת
עניין בסקס. (ואז השלב הבא הוא שהוא גם
מפרנס אשה וגם משלם לזונה עבור סקס- כי האשה לא "נותנת").(בשלב שבא אחרי
הוא מקבל עונשים, עוגמת נפש, השפלה ומאסר- לפחות אם זהבה גלאון תקבלו את מה שהיא רוצה).

לעומת
זאת, מה האשה צריכה לעשות? קצת איפור, קצת לחפוף שיער- ו"ישחקו הנערים לפנינו".

אז מי
קיבל את הצד הטוב בעסקה?!

כדי
שלא להכניס את כולם לדיכאון קליני (לפחות הגברים שביננו), אסיים במשפט של הבדרן בילי קונולי: "אשה
צריכה להרגיש שאוהבים אותה בשביל סקס. גבר צריך סקס בשביל להרגיש נאהב. אז בשביל
עצם המשך הקיום של המין האנושי צריך שיתרחש שקר".

Zayan Lavan2010-3-5 1:44:13

15
[QUOTE=Zayan Lavan] Redhead ,

לא הדור שלנו הוא זה שהמציא את הסקס. עשו את זה הרבה לפנינו. אנחנו צאצאיהם של אלה שנהנו מזה, כי אלו שלא נהינו מזה לא הולידו צאציאים.[/QUOTE]

אני ממש לא מסכימה איתך. כדי להוליד צאצאים לא צריך ליהנות מסקס. האשה היתה פותחת את הרגליים כשהיא על הגב כמובן, הגבר היה חודר, מפמפם קצת וגומר. והופ – אחרי תשעה חודשים יש צאצא.

[QUOTE=Zayan Lavan]

אחרי זה הוא צריך לחזר אחר האשה עוד כמה זמן, וגם להיות יותר מעניין ממחזריה האחרים. וגם אחרי שכבר נוצר קשר הוא צריך כל הזמן לעבוד בשביל "לקבל" סקס – כמו שאמרת. בחיי בנישואין הוא גם אמור להיות המפרנס הראשי, ובחלק גדול מהמקרים האשה גם מאבדת עניין בסקס.[/QUOTE]

אתה צודק, בחלק גדול מהמקרים האשה מאבדת עניין בסקס לאחר שהיא השיגה את הדברים שהיא חתרה להשיג וזה קורה בעיקר אחרי שהיא השיגה את המטרה הנכספת מכל – ילדים.

[QUOTE=Zayan Lavan]

לעומת זאת, מה האשה צריכה לעשות? קצת איפור, קצת לחפוף שיער- ו"ישחקו הנערים לפנינו". [/QUOTE]

חחחחחחחח ומי אשם בכך אם לא "הנערים" שממשיכים לשחק לפניה?
דרך אגב, לא כולנו שמות איפור

[QUOTE=Zayan Lavan]

אז מי קיבל את הצד הטוב בעסקה?![/QUOTE]

אה יקירי, כאן אנחנו נכנסים להיסטוריה.

לאורך השנים, הגברים בהחלט קיבלו את הצד הטוב בעיסקה. במשך מאות שנים נשים היו בני-אדם מסוג ב', מופלות לרעה בכל תחום אפשרי – גם בבית וגם מחוצה לו. עד היום יש חברות שלמות שבהן כשנולדת בת הגבר מעניש את אשתו על כך, אז מבחינת מי קיבל את הצד הטוב בעיסקה אני לא כל-כך מסכימה איתך כי אם נשים על כפות המאזניים את הדברים – גברים עדיין ייצאו מורווחים – פחות אמנם מאשר בעבר – אבל עדיין יש תחומים שבהם גברים נחשבים יותר מנשים.

[QUOTE=Zayan Lavan]

כדי שלא להכניס את כולם לדיכאון קליני (לפחות הגברים שביננו), אסיים במשפט של הבדרן בילי קונולי: "אשה צריכה להרגיש שאוהבים אותה בשביל סקס. גבר צריך סקס בשביל להרגיש נאהב. אז בשביל עצם המשך הקיום של המין האנושי צריך שיתרחש שקר".[/QUOTE]

אני לא חושבת שאשה צריכה להרגיש שאוהבים אותה בשביל סקס. אני כן חושבת – שגם אשה וגם גבר – צריכים להרגיש טוב עם האדם שאיתו הם עושים סקס. גם אתה לא תרצה לעשות סקס עם אשתך ישר אחרי שרבתם והיא דיברה אליך בצורה לא יפה, נכון? זה עובד לשני הצדדים.

ההבדל הוא בכך שאשה תמשוך את המריבה לאורך כמה ימים – כי זה ייתן לה סיבה להימנע מסקס.

וגבר ירצה לעשות סקס כעבור כמה שעות - כי זו אחת הדרכים שלו להרגיש שהכל בסדר והמריבה מאחוריו.

16

אני מסכים עם כל מילה של רותי,

לדעתי חלק מהבעיה נובע מעניין של ביקוש והיצע.

רותי ציינה שאחרי שה"חוקית" משיגה את מבוקשה היא חדלה מפעילות מינית. (במילים אחרות כל עוד לא השגתי את כמות הילדים שאני רוצה....הוא יקבל כמה שיחפוץ.....אחרי הילדים....שיתייבש!)

אז יש ביקוש מאוד גדול לסקס מוץו למערכת זוגית וכשיש ביקוש מישהו חייב למלא את החסר, מאחר וגברים לא יכולים למלא את החסר ...נשארו הנשים. חלקן עושות את זה לטובת הנאות חיים שמקורן בהכנסה כספית גדולה, חלקן עושות את זה מכורח מציאות עלובה (סמים, גברים מכים, סרסורים...) ולחלקן (אולי החלק הקטן ביותר) משלבות הנאה והכנסה.

17
רותי,

נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי.
הכוונה שלי בעניין ההנאה הייתה יותר בראייה היסטורית - פרהיסטורית. יותר בכיוון של
תיאוריית הישרדות המתאימים. (הרי
Survival of the
fittest”
משמעותה לא הישרדות החזקים כפי שנוהגים לתרגם, אלא
הישרדות המתאימים.) להמחשה: (וסליחה אם אני מתפרץ לדלת פתוחה.) נניח
שהיו פעם ג'ירפות מסוגים שונים. רובם בעלי צוורים קצרים. באופן אקראי היו כאלה
שבגלל מוטציה בגנים נולדו עם צוור ארוך. רצה הגורל ובשל שינוי באקלים השתנו העצים,
כך שהעלים צמחו רק בענפים הגבוהים יותר. כתוצאה מכך מתו כל הג'רפות בעלי הצוורים
הקצרים. יצא שבעלי הצוורים הארוכים יותר הם ה"מתאימים"- והם אלה ששרדו. (בבקשה אל תיכנסו איתי לדיון על דיוק הדוגמה מבחינה מדעית, -היא נועדה להמחשה בלבד).

אותו
הדבר בסקס. באופן כללי אפשר להגיד שסקס קשור להנאה. וזה הגיוני שאנחנו מרגישים כך
ושהטבע ברא אותנו כך, כי אם לא היינו נהנים, לא היינו עושים סקס והזן שלנו היה
נכחד. (לכן סביר להניח שיצורים שלא נהנים מסקס נכחדים). אם כן סקס הוא אנסטינקט
וגם ההנאה ממנו הוא אנסטינקטיבי. חלק נהנים פחות וחלק יותר. קשה למדוד את זה. מה שכן-
אני מאמין שאנשים פעלו לפי האינסטינקטים ונהנו. ולא רק גברים. האם היו
תרבויות שדכאו (ועדיין מדכאים) את היכולת לפתח את האנסטינקט הזה- ברור שיש, אבל זה
דבר שתלוי מקום ותרבות וגם אלמנט אישי נכננס לתמונה, (וזה האחרון
נראה לי הכי קובע).

אני מבין
לגמרי למה את מתכוונת כשאת אומרת שהאישה הייתה נשכבת על הגב ונותנת לגבר לבצע את "זממו"-
אבל אי אפשר להגיד בצורה גורפת שעד שהגיע הבשורה הפמיניסטית ה"משמחת" והביאה
איתה את השחרור המיני, שעד אז מעולם לא הייתה אשה שנהנתה מסקס. בעצם- אם את רוצה, את יכולה להגיד
את זה. אבל אני מעדיף ראייה קצת יותר מאוזנת. תחשבי על הקמה סוטרה למשל. קחי לדוגמה
את ציורי הקיר ה"שובבים" שמצאו בפומפאי. לא חסרים דוגמאות היסטוריות.

לדעתי,
הנרטיב ההיסטורי הפמיניסטי שאומר שכל הנשים היו מסכנות ומדוכאות ושהיו זקוקות
לשחרור היא בעצם מדע בשירות האידיאולוגיה. את כמובן לא חייבת להסכים איתי.

בנוגע
לציטוט של בילי קונולי- (חשבתי שברור ש)גם אני לא באמת חושב כך, רק חשבתי שזה
מצחיק.

לזונה
המאושרת- אם את מנסה להגיד לי משהו- אז לא הבנתי כלום מדברייך.

Zayan Lavan2010-3-7 12:18:7

18

בנוגע לציטוט - הבנתי שגם אתה לא באמת חושב כך, אבל חידדתי את זה קצת כי יש בזה משהו מן האמת, רק שכמו שציינתי לא הייתי משתמשת במלה אהבה.

בנוגע לשאר הדברים: אני מעולם לא חושבת/כותבת/משתמשת במושג "הכול". כשאני מדברת אני תמיד מתכוונת לחלק מהאוכלוסייה - גדול יותר או קטן יותר - אבל חלק.
אם ניקח את האמירה שלך לגבי הישרדות המתאימים ונחבר אותה למה שאני ציינתי לגבי מעמד הנשים בעבר, תראה שהם מתחברים יפה מאוד ביחד. לנשים בעבר לא ממש היתה ברירה. אשה שלא נישאה היתה או משרתת בתשלום או משרתת את משפחתה ובכל מקרה היא נחשבה לפחותה-משהו.
אז אם הברירה מבחינתה היתה להינשא למישהו ולשכב על הגב ולהתעבר מזרעו לעומת להיות "הבתולה הזקנה" שכולם מרחמים עליה ומנצלים אותה - ברור שהיא בחרה באופציה הראשונה וכך היא נכנסה לרשימת "הישרדות המתאימים".

דרך אגב, אני ממש לא מדברת ממבט פמיניסטי כי אני ממש לא פמיניסטית. אני מאוד אוהבת שפותחים לי את הדלת באוטו או שמזיזים לי את הכיסא במסעדה

לגבי יוצאים מן הכלל, כמו הקאמה-סוטרה שציינת או דוגמאות אחרות - ברור שיש. גם היום נשים כמוני שמטורפות על סקס נחשבות בעיני רבים כ"יוצאות מן הכלל" ובעיני נשים רבות אני נחשבת ל"לא בריאה" בשפה יפה

19
השבוע נזכרתי בדיון הקטן הזה לאחר שראיתי מישהי המוכרת לי
כזונה מסתובבת בקניון עם גבר (בעלה?) ושני ילדים.
(** למען הסר ספק אין מדובר במישהי שדווחה פה בפורום **)

כמה נמוך צריך גבר לרדת כדי להוריד את אשתו לזנות? איך מרגיש
גבר כזה? ניסיתי לדמיין ולא הצלחתי.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

20
מאיפה לך שהוא זה ששולח אותה? אולי הוא בכלל לא יודע מזה והיא עובדת עליו? אולי הם גרושים בכלל וזה רק טיול משותף עם הילדים? אולי הוא היה לקוח שלה בהתחלה? אולי אלה הילדים שלו והם רק לפני זמן קצר הכירו? אולי הפוך? אולי יש לה אחות תאומה (אני לא צוחק, היו דברים מעולם). אולי יש להם "נישואים פתוחים"?

חוץ מזה- תהיה עקבי- אם אתה מזיין זונות- אז אתה מרגיש את עצמך שאתה טוב יותר ממנה? היא עושה משהו שנחשב "ירוד" מבחינתך?? - אז אל תלך...

Zayan Lavan2010-3-14 1:20:43
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”