[QUOTE=Zayan Lavan]ועדיין לא הכל מסתדר לי לגמרי בראש. הרי גם נשים נהנות מסקס. אז למה אין סקס תמורת סקס??? למה גבר צריך לעבוד קשה בשביל זה ואילו אשה לא. ...We got a raw deal
[/QUOTE]
אני אנסה לענות לך למרות שאני לא מנֹגה (כמו כל הנשים).
לפי דעתי הצנועה, זה מתחיל מהבית. יותר נכון מדורי-דורות של הבית. חינוך רבותי. במשך שנים היה נהוג שגבר מזיין את אשתו. כשאני כותבת מזיין אני ממש מתכוונת לזה ולא יותר. לא ירידות, לא פינוקים, לא מנסה "לגרום לה לגמור", אלא בא דוחף מפמפם וגומר. פרו-ורבו וסיפוק יצרים שלו. ואז אמהות חינכו דורות של בנות באמירות כמו "הוא גבר ואת צריכה לספק לו את היצרים", "זו חובתך כאשה", "כל זמן שהוא מפרנס אותך את צריכה לשכב איתו" וכו' וכו'. מכאן בא "חוסר האהבה" לסקס מצד הרבה מאוד דורות של נשים והחיבור שלהן ל"אתה תיתן לי ורק אז אני אתן לך".
לגבי האמירה שלך שגם נשים נהנות מסקס - אתה צודק ולא צודק. חלקן הגדול לא באמת נהנות מסקס. לפי דעתי הן יותר נהנות מתחושת הכוח שהוא נותן להן מאשר מהסקס עצמו. ואלה שכן נהנות מסקס, משום מה עדיין לוקחות את זה כמשהו נסחר. לפי דעתי - ודעתי בלבד - הן גם לא נותנות לעצמן ליהנות באמת מסקס. ליהנות בצורה חופשית ומשוחררת ובגלל זה כשמגיעה הפעם הבאה מתחיל כל המשחק מהתחלה וכל ההתחשבנויות.
אבל, אני כן מאמינה שהדברים יכולים ועשויים להשתנות. אני חושבת שככל שהפתיחות תגדל בכל מה שנוגע לסקס המצב יילך וישתפר. אם דור האמהות של היום או של המחר יחנך את דור הבנות שסקס הוא דבר טוב ולא דבר ש"את חייבת לעשות כדי להשיג דברים בחיים" אז יגדלו בעתיד נשים שכן אוהבות סקס וכן רוצות סקס תמורת סקס.
אני לא מסכימה עם האמירה שלך שרק הגבר עובד קשה והאשה לא. גם נשים עובדות קשה, בין אם היא עובדת מחוץ לבית ובין אם לא.
אני כן מסכימה איתך שהגבר צריך לעבוד יותר קשה כדי לקבל סקס מאשתו החוקית או מהחברה הקבועה שלו ובלעבוד אני מתכוונת להתחנף, ללקק, להיות ילד טוב, לא לריב איתה, לא להתווכח איתה כי רק אז הוא "יקבל" ממנה סקס.
אני חושבת שאחת הדרכים לשבור את הגלגל המטומטם הזה היא פשוט להפסיק לרקוד לפי החליל שלהן. אם "החוקית" לא נותנת לך סקס - תפסיק לרדוף אחריה, תפסיק להתחנף אליה. הרי בסופו של דבר - כמו שאתה אומר - גם היא אוהבת סקס אז יגיע היום שהיא תבוא אליך. אני מקווה
בנוגע לסקס תמורת סקס - יש משהו בחיים שמקבלים בלי לתת משהו אחר בתמורה?
אתה לא מצפה מאשתך לדברים? אתה לא מצפה שיהיה אוכל במקרר או על השולחן? אתה לא מצפה שיהיו לך בגדים נקיים בארון? אתה לא מצפה שהיא תגדל ותחנך את הילדים שלך? אתה לא מצפה שהיא תדאג לפטור אותך מארוחת-ערב אצל חמותך?
כולנו נותנים ומקבלים בצורה כזו או אחרת כל מיני דברים.