כ זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי - דף 3 - סקס אדיר

זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי

21

קבלתי תגובה מRUB123

לערבה

שלי זה סיפור אחר .

מרגישים שהיא סובלת . היא נותנת שירות ומנסה להתנהג יפה אבל מבפנים היא קרועה והההרגשה בהתאם היית רוצה שזה יהיה טוב אבל בשביל שזה יהיה טוב צריך להכנס פנימה ולכן זה לא עובד לכל אחד .

באת לזונה לא לטיפול פסיכולוגי וחוץ מזה אתה לא נשוי לה ולא בקשר אתה .

אז אתה יודע שלמרות הפנטזיות שלך [לא במובן של ירידה עלייך] השלת את עצמך באופן מסויים

חוץ מזה יש לה גוף יפה ומושך והיא די יפה . הרבה ביקרו את החזה שלה שהוא מכוער אני לא ביקרתי אותה בכלל מבחינה פיזית

שלי אשה יפה מבפנים ומבחוץ שהתדרדרה לזנות היא מנסה אבל עדיף לא ללכת אלייה אלא אם כן אתם אטומים רגשית . תגיד לי ערבה אתה כל כך מתחבר לשלי , איך אתה יכול להנות אם אשה שסובלת ממה שהיא עושה למרות שטכנית היא בהחלט עושה .רוב האנשים שיבואו אלייה לא יוכלו להתחבר אלייה מבחינה פנימית אתה ועוד חבר פורום ניסיתם וניסיתם ולא הגעתם לשום קשר אמיתי אז מה אתה מצפה מקליינט רגיל שבא להנות וייצא משם בהרגשה הפוכה כמו איזה רשע או חוטא ענק מאיזה סרט אירופאי אומנותי.

יכולתי להמליץ למי שרוצה לבעול אשה יפה כשהוא יודע שהיא בכלל לא שם ולא נהנית ממה שהיא עושה אבל זאת לא הייתה המטרה שלי.

כל בן אדם עם נשמה אין לא מה לחפש אתה בתור לקוח

ובסופו של דבר אם המשכת ללכת אלייה אתה לקוח

הדבר הכי עצוב זה שאת אותו שירות שקיבלת מ שלי גם אני קיבלתי וזה היה אחד לאחד .

פשוט אני ראיתי אותה כמו שהיא באמת . אתה ראית את הפנטזיה שלך בין פמפום לפמפום .

מה אתה מנסה להאדיר את עצמך .

אתה חושב שלא רואים מי היא ומהי ואת זה שהיא שמה מסכה ?!

רואים !!!!

אתה יכול להסתכל על הצד הפיסי ועל הנגיעות העדינות והיחס והכבוד ואתה יכול להסתכל פנימה ולהרגיש את מה שהיא מרגישה באמת היא מתביישת במה שהיא עושה היא מרגישה מצוקה וכאב .

לכן רוב האנשים בכלל העדיפו שלא להגיב עלייה ואלה שהגיבו דיברו אל קור וריחוק כי לא היה להם נוח לנתח את זה.

לא חכמה לבוא להינות ממישהי לתת לה 120 שקל להתעלם מכל הסבל שלה ואחר לבוא בשם הצדק והאבירות ולהגן על נשים ולהסביר כמה היא נהדרת בתור בן אדם .

אני בטוח שהיא בן אדם לא רע אבל העיסוק שלה בזנות רק דירדר ומדרדר אותה עמוק יותר ולא משרת שום לקוח בעל מצפון

היא פשוט מצאה חן בעיינך .

אני מתאר לעצמי שקראת את סיפור אהבתי לשלי לפני שכתבת תגובה.

אבל כנראה לא קראת תגובותי אחרות.

מעולם לא התנגדתי לביקורת עניינית על שירות הזונה. אבל מה – יש אנשים כמו חתיך הרומנטי שמבינים מייד איך להפריד בין ביקורת על שירות לכבוד לאישה שנותנת שירות זה.

ויש אנשים אטומים כמוכה. עכשיו אחרי תגובתך אני כותב זה בצער אליך לא בכעס כקודם.

שאני כתבתי שיש דברים שכותבים בהתכתבות פרטית – צער לי לאכזב אותך, אני דברתי על דברים רגישים בין לקוחות לזונות שרבים פשוט לא רוצים להוציא לפורום.

לו שלי הייתה פה מעולם לא הייתי מספר סיפור יחסינו.

כמובן שאתה חושב שאני משלה את עצמי, תחשוב אפילו שאני אידיוט שוויתרתי מיוזמתי מהרבה שירותים ארוטיים משלי. תחשוב ותכתוב אלי מה שאתה רוצה זה בכלל לא חשוב לי. זה זכותך. אבל אני חוזר – מי שכתב (ועכשיו אחרי דבריך טובים יחסית על שלי זה עוד יותר עגום) ש אם יש הגדרה של זונה זאת שלי – הוא בן אדם עלוב נפש.

מילא אני שיודע לעריך מה זה אישה אמיתית, אתה יודע כמה לקוחות היו מתרגשים מתודה על מה שקבלו? וכמה לקוחות התחננו לשלי שתעזוב זנות ותעבור להיות איתם כבעלת בית שלהם?

והכי מדהים 0 כמה לקוחות הביאו לה אלפי שקלים מתנה כדי לעזור לה?

מה שאני קבלתי משלי לא לך להבין, ובטח לא מה שקבלה ממני.

אני לא נגדך, אני מרחם אליך.

היום פגשתי ברחוב שתי זונות מוכרות שאחת ידידה שלי. ספרתי להן והן צחקו איך הלקוחות שמעולם לא היו מצליחים להשכיב בחורות אלה בחיים רגילים, מרגישים את עצמם קזנטבות בגלל 150 שקל שיש להם.

תחשוב שאני משלה את עצמי.

לא זכיתה אפילו למאית משלי ממה שאני זכיתי. אני הצלתי אותה מגועל נפש שהיא הרגישה.

ומה שקיבתי בתמורה – זה נס משמיים.

ה SMS אחרון שקבלתי ממנה היה: תודה ענקית

ופעם היא אמרה לי: כנראה לא עברתי חיים לשאו אם אתה מתייחס אלי ככה.

22
לסכם את הנושא כי זה באמת נושא כאוב בשבילך.
שלי היא לא היחידה שקיבלה הצעות כאלו ואחרות בדבר כסף ויחסים כאלה ואחרים מחוץ לעבודה ומתנות וכדומה. למעשה , אפילו באותו מקום ששלי עבדה היא לא הייתה היחידה . אני מכיר את הסיפורים האלה ממקור ראשון

אבל אולי עדיף לדבר על זה בפרטי
לגביי שלי עצמה היא לא מוצאת חן בעיניי לכן אין שום טעם מבחינתי לקבל ממנה או לתת לה
משהו

מה שאתה חווה עם מישהי הוא שלך אתה לא צריך להגן על בחורות שלא כאן ולא על הרגשות שלך בפניי אתה יכול לקחת את החוויה

נכון שהפורום הוא מקום של ....נקרא לזה לחלוק ולפרוק .
אבל אם אתה מרגיש משהו אין לך מה להגן עליו בפניי אנשים אחרים ולהסביר שאתה צודק וכמה האדם ההוא נפלא או לא

במקור בכלל הגבת על הדברים שלי עליה ולא עניתי לך .
אני מדבר על שנה לפחות שעברה אבל הסיבה הייתה שאתה מעורב רגשית וקשור ולא רציתי להכנס אתך לוויכוח שלא יועיל לי או לך .
ראו שהתגובה שלך רגשית ושלי לא
לא אומרים למישהו מאוהב שחברה שלו זונה ובטח לא למישהו נשוי שאשתו מכשפה .

אני שמח בשבילך במידה ויש לך חוויות אישיות משלי והיא נתנה לך דברים אם במודע או לא זה מה שנקרא להיות
אנושי ולחוות דברים .
אבל זאת לא תחרות וכולנו חווים דברים שהם רק שלנו בין עם בעולם הזה שהפורום עוסק בו או במקומות אחרים

רק מה...........
להפוך להיות המגן של כל אשה שעובדת בזנות, למרות שחלקן לא טובות ,חלקן האחר גרוע בשרות שהן נותנות בו ואחרות פשוט סובלות תוך כדי זה לא אובייקטיבי או פרקטי.
פשוט תנסה לראות על מי אתה מגן ועל מי לא אם היא ראוייה או לא ובלי לזרוק חול על אחרים סתם.

23

[QUOTE=RUBI23]לסכם את הנושא כי זה באמת נושא כאוב בשבילך.
שלי היא לא היחידה שקיבלה הצעות כאלו ואחרות בדבר כסף ויחסים כאלה ואחרים מחוץ לעבודה ומתנות וכדומה. למעשה , אפילו באותו מקום ששלי עבדה היא לא הייתה היחידה . אני מכיר את הסיפורים האלה ממקור ראשון

אבל אולי עדיף לדבר על זה בפרטי
לגביי שלי עצמה היא לא מוצאת חן בעיניי לכן אין שום טעם מבחינתי לקבל ממנה או לתת לה
משהו

מה שאתה חווה עם מישהי הוא שלך אתה לא צריך להגן על בחורות שלא כאן ולא על הרגשות שלך בפניי אתה יכול לקחת את החוויה

נכון שהפורום הוא מקום של ....נקרא לזה לחלוק ולפרוק .
אבל אם אתה מרגיש משהו אין לך מה להגן עליו בפניי אנשים אחרים ולהסביר שאתה צודק וכמה האדם ההוא נפלא או לא

במקור בכלל הגבת על הדברים שלי עליה ולא עניתי לך .
אני מדבר על שנה לפחות שעברה אבל הסיבה הייתה שאתה מעורב רגשית וקשור ולא רציתי להכנס אתך לוויכוח שלא יועיל לי או לך .
ראו שהתגובה שלך רגשית ושלי לא
לא אומרים למישהו מאוהב שחברה שלו זונה ובטח לא למישהו נשוי שאשתו מכשפה .

אני שמח בשבילך במידה ויש לך חוויות אישיות משלי והיא נתנה לך דברים אם במודע או לא זה מה שנקרא להיות
אנושי ולחוות דברים .
אבל זאת לא תחרות וכולנו חווים דברים שהם רק שלנו בין עם בעולם הזה שהפורום עוסק בו או במקומות אחרים

רק מה...........
להפוך להיות המגן של כל אשה שעובדת בזנות, למרות שחלקן לא טובות ,חלקן האחר גרוע בשרות שהן נותנות בו ואחרות פשוט סובלות תוך כדי זה לא אובייקטיבי או פרקטי.
פשוט תנסה לראות על מי אתה מגן ועל מי לא אם היא ראוייה או לא ובלי לזרוק חול על אחרים סתם.

[/QUOTE]

RUB123 שלום

כמו שאתה ראיתה אני שיניתי את הסגנון לגבך כי חשבתי שהצלחתי לעביר לך מסר

גם תגובתך זאת מאוד מכובדת ואני שמח שהגענו לזה.

אני מבין למה יש רושם שאני מגן על כול זונה. באופן יקרוני - כן, צריך להתייחס בכבוד. צריך גם לעריך שהנסיבות קשות שלהן נותנו לנו יכולת להנות בזול (לא כסף בלבד גם הזמן) ולא לשפוט אותן כאילו כול אחד מאיתנו טום קרוז ומשווה נשים עם ניקול קידמן.

ככה אני מתייחס

אבל הנקודה החשובה יותר - אני לא מדבר על אלה שלא מכיר אישית. ואני מאוד משתדל למצוא בחורות לטעמי - עדינות וטובות לב.

שיהיה לכולנו חג שמח

24

RUB123

אני פונה אלך הפעם לא כאביר של שלי (כמו שהיא הגדירה אותי) אלה כגולש רגיל.

אם כתבת שגם באותה דירה ששלי עבדה היא לא הייתה היחידה . אתה מכיר את הסיפורים האלה ממקור ראשון

כוונתך אל אלקטרה

אני יודע אל לקוח שלה שהיה לוקח אותה ל7 שעות כול פעם תמורת אלפי שקלים

אני מתאר שהיא גם עזבה את העבודה כדי להמשיך רק איתו. אולי אפילו עברה לגור איתו.

האם אתה יכול לספר מה קרה לאלקטרה אם לא בפורום אז בהודע פרטית.

25

אחד שמבין כתב:

די מוזר לי ששלי הייתה תיירת,היא נראתה כמו איזה גרושה עם ילד שגרה בחולון ועובדת למחייתה כנערה עובדת,אבל מה היא באמת הייתה נסיכה.

הייתי אצלה פעמיים,מציצה חשופה וליקוק ביצים ,היה לה עור כמו משי,אין דברים כאלה,וכוס כאילו עבדו עליו בפוטושופ משהו מטורף.בפעם השנייה שבאתי אלייה היא כבר חייכה ושאלה למה הרבה זמן לא באתי.

הייתה גם יודעת להתלבש יפה,אבל ניכר שהיא הייתה במצב נפשי רע מאד,הייתה מאד עצבנית.

טוב שהיא נסעה ואולי היא חייה יותר טוב בבלרוס.

עוד דבר הייתה שם עוד אחת אלקטרה,היא הייתה להיט.

מישהו יודע מה הסיפור איתה,הפקידה אומרת שהיא חזרה לרוסיה,אבל לא נראה לי .

מישהו יודע אם היא עובדת ואם כן אז איפה מראש

תגובתי:

עשרות רבות של פעמים הייתי עם שלי.

ידעתי שיש לה סוד ולא רציתי לדעת מה שהיא לא סיפרה.

איך הפנים שלה היו מייד עם כניסתה לחדר הופכים ממש קורנות משמחה. מאישה יפה הייתה הופכת ליפיפייה מדהימה.

בדיוק לפני שנה בערב יום זיכרון שנפרדנו היא אמרה לי: אתה כאילו מרגיש אם רעה לי ותמיד מגיע באותו יום.

עמדנו מחובקים ביציאה מהדירה הדלת הייתה פתוחה ובא לקוח איש מבוגר מאוד פשוט ואני הלכתי. מיהרתי.

עד עכשיו לא סולח לעצמי שלא נשארתי לחכות שהיא תטפל בו כדי להיכנס עוד פעם. כי שאני נכנס היינו מפליגים מחדרון הזה למקומות שראויות בה. הייתי לוקח אותה בסיפורי רחוק כמה שיותר מהחדרון הזה. אני יודע מי היה בעלה. הוא בקלות יכול לקנות ביתר ירושלים. ואם לא גאוה אין סופית שלה – יכלה גם היום להיות אשת או גרושתו עם הון, הייתה רק צריכה לחכות עד שיצאו לאירופה עם החוקים שמגינים אל האישה ולא כמו בבלורוסיה שאפשר לקנות שופטים. פעם ספרתי לה איך נכדה מיליונרים נסתה לחתן אותי איתה ואיך שהחיים הפכו לקשים הצטערתי שלא הסכמתי. שלי צחקה: תאמין לניסיון שלי, לא הפסדת.

וכול פעם שדבקו בדלת: שלי, זמן, היא הייתה רועדת ונצמדת אלי ואחר כך קמה, מחויכת ואומרת: תודה.

הייתי כול פעם שיכולתי מגיע אליה מאוחר בלילה כבר אחרי שהייתי איתה בבורק כמה פעמים, כי היה לי חשוב להוריד באהבתי אין סופית אליה את כול מה שהיא עברה במשך היום.

תמיד רציתי לבוא כהפתעה אבל היא חייכה חיוך מלא שמחה: הנפש שלי הרגישה שתבוא.

הפגישות הליליות האלה שהיא תמיד התעקשה להכין קונדום ואני תמיד צחקתי: לא בשביל זה חזרתי, ששכבנו מחובקים והפנים שלה היו קורנות - אולי היו הטובות בין פגישתנו.

שגירשו אותה - היו לי הסטריות, בכיתי והתפללתי וצעקתי לשמיים: תעזרו לה. ואחר כך שדברתי עם כול אחת שהכירה אותה הבנתי שזה טוב שהיא כבר בבית למרות שהיא אהבה את ישראל.

הנסיכה האהובה שלי, החלום שהתגשם, אבל איזה כאב לאהוב זונה. הייתי תמיד מוכן להתחתן איתה כי היא הייתה חשובה לי יותר משלווה שלי, הייתי מוכן לכול כאב עבורה. אבל לאף אחד אני לא מאחל כאב כזה.

אבל פעם היא אמרה לי: כנראה לא עברתי חיים לשאוו אם בן אדם כמוכה אוהב אותי ככה. וזה שווה כול הכאב

ולגבי אלקטרה – היה לה לקוח קבוע שהיה לוקח אותה ל7 שעות רצופות תמורת אלפי שקלים. בשלב מסויים היא היתה מגיעה למכון רק עבורו. כמעט בטוח שהם החליטו שיותר טוב להיפגש במלון. מה אחר כך אני לא יודע.

26

החלטתי להגיב מחדש מזווית אחרת לתגובה של RUB123

לערבה

שלי זה סיפור אחר .

מרגישים שהיא סובלת . היא נותנת שירות ומנסה להתנהג יפה אבל מבפנים היא קרועה והההרגשה בהתאם היית רוצה שזה יהיה טוב אבל בשביל שזה יהיה טוב צריך להכנס פנימה ולכן זה לא עובד לכל אחד .

באת לזונה לא לטיפול פסיכולוגי וחוץ מזה אתה לא נשוי לה ולא בקשר אתה .

אז אתה יודע שלמרות הפנטזיות שלך [לא במובן של ירידה עלייך] השלת את עצמך באופן מסויים

חוץ מזה יש לה גוף יפה ומושך והיא די יפה . הרבה ביקרו את החזה שלה שהוא מכוער אני לא ביקרתי אותה בכלל מבחינה פיזית

שלי אשה יפה מבפנים ומבחוץ שהתדרדרה לזנות היא מנסה אבל עדיף לא ללכת אלייה אלא אם כן אתם אטומים רגשית . תגיד לי ערבה אתה כל כך מתחבר לשלי , איך אתה יכול להנות אם אשה שסובלת ממה שהיא עושה למרות שטכנית היא בהחלט עושה .רוב האנשים שיבואו אלייה לא יוכלו להתחבר אלייה מבחינה פנימית אתה ועוד חבר פורום ניסיתם וניסיתם ולא הגעתם לשום קשר אמיתי אז מה אתה מצפה מקליינט רגיל שבא להנות וייצא משם בהרגשה הפוכה כמו איזה רשע או חוטא ענק מאיזה סרט אירופאי אומנותי.

יכולתי להמליץ למי שרוצה לבעול אשה יפה כשהוא יודע שהיא בכלל לא שם ולא נהנית ממה שהיא עושה אבל זאת לא הייתה המטרה שלי.

כל בן אדם עם נשמה אין לא מה לחפש אתה בתור לקוח

ובסופו של דבר אם המשכת ללכת אלייה אתה לקוח

הדבר הכי עצוב זה שאת אותו שירות שקיבלת מ שלי גם אני קיבלתי וזה היה אחד לאחד .

אתה חושב שלא רואים מי היא ומהי ואת זה שהיא שמה מסכה ?!

רואים !!!!

אתה יכול להסתכל על הצד הפיסי ועל הנגיעות העדינות והיחס והכבוד ואתה יכול להסתכל פנימה ולהרגיש את מה שהיא מרגישה באמת היא מתביישת במה שהיא עושה היא מרגישה מצוקה וכאב .

לכן רוב האנשים בכלל העדיפו שלא להגיב עלייה ואלה שהגיבו דיברו אל קור וריחוק כי לא היה להם נוח לנתח את זה.

לא חכמה לבוא להינות ממישהי לתת לה 120 שקל להתעלם מכל הסבל שלה ואחר לבוא בשם הצדק והאבירות ולהגן על נשים ולהסביר כמה היא נהדרת בתור בן אדם .

אני בטוח שהיא בן אדם לא רע אבל העיסוק שלה בזנות רק דירדר ומדרדר אותה עמוק יותר ולא משרת שום לקוח בעל מצפון

היא פשוט מצאה חן בעיינך .

רק מה...........

בקריאה חדשה של תגובה מRUB123 ראיתי הרבה נקודות מעניינות שלא התייחסתי בלהתרכז רק בשלי.

קודם כול, לו RUB123 היה כותב מהתחלה כך, בטח שלא הייתי תוקף אותו. הייתי מוסיף מבט אחר לא יותר.

כמובן מוזר לי שאדם שעכשיו תיאר בצורה כול כך אנושית כמעט מרגשת את סבלה של שלי, יכול לכתוב שהיא הגדרה של זונה – אבל נעזוב.

התיאור הפנימי של שלי שRUB123 נתן הוא מצוין. " מרגישים שהיא סובלת . היא נותנת שירות ומנסה להתנהג יפה אבל מבפנים היא קרועה", " שלי אישה יפה מבפנים"." אתה חושב שלא רואים מי היא ומהי ואת זה שהיא שמה מסכה ?!"

הכול זה כול כך נכון ועוד פעם מפתיע: איך אדם מבין רגיש וכותב גס?

אני מבין אותו, שקל יותר ללכת לזונה יותר פשוטה שלא רגישה וסובלת. אני עובר את זה עם אלינה. אני כול פעם מתבייש שה מזיין אותה.

הוא כותב: עדיף לא ללכת אליה (לזונה שסובלת) אלא אם כן אתם אטומים רגשית . תגיד לי ערבה אתה כל כך מתחבר לשלי , איך אתה יכול להנות אם אישה שסובלת ממה שהיא עושה למרות שטכנית היא בהחלט עושה .רוב האנשים שיבואו אליה לא יוכלו להתחבר אליה מבחינה פנימית אתה ועוד חבר פורום ניסיתם וניסיתם ולא הגעתם לשום קשר אמיתי כל בן אדם עם נשמה אין לא מה לחפש אתה בתור לקוח

לי יש תשובה לRUB123 אבל היא כמובן לא מחייבת: עדיף שלזונות עם נפש עדינה ילכו לקוחות רגישים, אבל אני מבין – הלכתה לההנות לא לתמוך. כמובן אחרי הסברו RUB123 קרוב לי והפך להפוך לשלושת ה(אמרו לי להשתמש במילה "ערסים" במקום צחצחים) ערסים שאמרו: שלי זה טוב ועד עכשיו אני רועד ששמע ביטוי "זה טוב".

מה שRUB123 אמור: אנחנו אנשים עם נשמה נלך לההנות עם זונות שהן זונות אמיתיות וכול אלה שהגורל טרגי (שRUB123 קורא הידרדרות) הביא לזנות – נשאיר לערסים. ככה נשמור על נשימותינו. זאת גישה הפוכה משלי.

מעניין לי איך RUB123 קבע שלא הגעתי לשום קשר אמיתי עם שלי.

כבר בהתחלה היא ספרה לי על בושה שהיא מרגישה מעבודתה, בקשה לקרוא לה בשם אמיתי שלה לא כינוי.

עשרות נשים היו לי בחיי פרטיים, ולהבין האם קשר הוא אמיתי או לא – למדתי עוד בצעירותי. הקרבה בינינו הייתה מדהימה. בעשרות פגישות שלנו אפילו דקה אחת ששלי הייתה איתי היא לא התרחקה למ"מ. הרעד שהיה עובר בגופה שהיו דופקים בדלת, החיבוק אחרון החזק לפני שהיא קמה ממני. נכון, שכבר חיכה לא לקוח – אז היה קורה שינוי ענק. אני עוד שם והיא בכלל לא איתי.

זה כאב נורא, אבל אם יש לך נשמה – תבין. היא הייתה חוזרת מעולמה שלה, של יופי, תרבות, כבוד ו... צחוק – לעולם של זונה זולה.

אם הייתה יודע כמה היא צחקה איתי, כמה ההומר שלה היה מבריק.

דוקא עם הפסקה אחרונה שלך אני מסכים לגמרה. אסור להפוך למגן זונות רק בגלל שהן זונות. אבל זה סטיגמה שהדביקו לי.

מה שאני אומר: תשפטו זונות כאילו הייתם צריכים להשכיב אותן ללא כסף. יש המון זונות שגם אם ישלמו לי – אני לא אשכב איתן.

מאשימים אותי שאצלי כול רוסיות עדינות.

אבל אפילו על שלי לא אמרתי שהיא עדינה.

עדינה אלינה. כן.

יש כאלה שהן נשים מאוד טובות: אינגה, לינה, אלונה סינדי (שלושתן מדירה של שלי שאני מרגיש כאילו זה בית שלנו), אל מאשה כתבתי שהיא יפה וסקס מצוין, לא על עדינות ולא על טוב נשי, על דנה – ששירות שלה פנטסטי. אל לנה שהיא יפה אבל מרוחת. אל קטיה – שזיון פנטסטי אבל לא יפה ולא עדינה. ג'ניה מעליה 45 – רק נחמדה.

אין לי הרבה כוח גברא כבר. אז אני זהיר למי ללכת. לא עושה ניסיונות ובגלל זה לא נופל. הן מיעות בין זונות שלא מושכות אותי למרות שבטח בינן יש המון נשים טובות.

27

רציתי עוד פעם לחזור לנושא.

כתב RUB123:

אתה יכול להסתכל על הצד הפיסי ועל הנגיעות העדינות והיחס והכבוד ואתה יכול להסתכל פנימה ולהרגיש את מה שהיא מרגישה באמת היא מתביישת במה שהיא עושה היא מרגישה מצוקה וכאב

תגיד לי ערבה אתה כל כך מתחבר לשלי , איך אתה יכול להנות אם אישה שסובלת ממה שהיא עושה למרות שטכנית היא בהחלט עושה אתה ועוד חבר פורום ניסיתם וניסיתם ולא הגעתם לשום קשר אמיתי כל בן אדם עם נשמה אין לא מה לחפש אתה.

אבל קודם כול. אם הצלחתי לגרום לRUB123 לכתוב על שלי כול כך ברגש – אז השגתי הרבה הרבה יותר ממה שקיוויתי.

אני אדבר על שלי אחר כך. קודם לשאילה הכללית. איך בן אדם עם נשימה יכול ליהנות מסקס עם אישה שעושה זה וסובלת ממה שעושה.

אני מכיר עולם של זונות מבפנים יותר טוב מכולם. גם בגלל ידידות עמוקה עם כמה מהן וגם בגלל הזדמנות נדירה שהייתה לבלות איתן שעות במשך חודשים שביקרתי אחת מהן.

RUB123 צודק שרובן לא סובלות מעיסוקן. רק מעטות. אבל אלה הכי עדינות בנפשן. לא בהתנהגותן בנפשן. לא אומר בשום פנים ואופן שבין אלה שלא סובלות אין עדינות נפש. יש ויש. פשוט כסף למשפחה משמח אותן יותר מאי נעימות והשפלת עיסוקן.

אבל יש שסובלות. אז מה אומר RUB123: אנחנו עם נשמה נלך לאלה שלא סובלות או כמו שאמר לי חבר פורום אחד במכתבו: אני לא רוצה לדעת על סבלן אם הן לא מראות.

ואת אלה שסובלות – נשאר לערסים בלבד.

אני לא מזלזל בבעיה. אבל אם לא אני או מישהו דומה, עם חיוך מעודד, אם התחשבות עם כבוד לבחורה היא תצטרך לשרת רק גסים ומזלזלים בגלל שמשלמים. אלה שמתחשבים לא יכאיבו, לא ייקחו שדיים עם שתי אצבעות ויצחקו כמו שחארה אחד כתב.

ועכשיו על שלי.

RUB123 צודק במה שהוא ראה. ככה היא הרגישה עם רובם כמו שהוא ראה. אבל אם אלה ראו בה נסיכה היא הרגישה אחרת. אני מכיר אותה יותר מדי טוב ואני בטוח שעם אחד שמבין היא הרגישה טוב.

ועכשיו על "פנטזיה שלי בין פמפום לפמפום". כנראה הכוונה שגם איתי היא סבלה והתביישה ואני ראיתי אושר בפנים שלה.

אני לא אתווכח. על כול רגע שהינו יחד אני מודה לשמיים. הכאב שאני שלמתי על יחסינו – אני לא מאחל לאף אחד. אבל אני מאחל לכולם להוות לפחות חלק קטן מיופי שהיא נתנה לי. ואסיים במשהו מביך עבורי אבל אני רוצה להשאיר את עדותי על זה.

אני חייב להיות עם קיבה ריקה בשביל סקס. ושלי תמיד בקשה ממני ללכת לאכול מייד אחרי הפגישה. (הייתי חוזר אחר כך עוד פעמים). חזרתי אחרי ארוחה אליה. נשאר לי משהו בקצוות שפתיים מאוכל. ושלי הנסיכה שלי עם צחוק מגלגל ניקתה לי פה עם ציפורן כמו לילד קטן.

28

ערבה אנושית,

שדיברת על שלי אנשים צחקו ואמרו שהביקור שלך אצל בנות הוא סוג של טיפול פסיכולוגי. אז צחקו. צחוק הגורל הוא שהם צחקו על עצמם, על כולנו. כי מה זה סקס, בעצם, אם לא הסרט האישי של כל אחד. צינור קטן גדל, רעד, רטט, פליטה, ויחד איתה עולם ומלואו של רגשות ללא מילים. תאמר לי מה אתה מרגיש כשאתה משגל ומה מגרה אותך ואגיד לך מהם חיבוטי הנפש שלך. סקס מסמל גם את היופי וגם את הכעור שבאדם , על שלל תכונותיו, על איך הוא מתקשר, על מה שהוא מרגיש , ומה שהוא צריך. בקיצור, כולנו בסוג של טיפול עצמי שם שבו אנו מגשימים צרכים , בין אם אינטימיות, רכות, קירבה, ליטוף, מגע, שליטה,כאב פיזי. אם נרצה ואנו מודעים לכך ובין אם לאו, כי גם כשאנו חושבים שאנו מתמקדים לגמרי בתענוגות הבשר העצמיים שבנו , לא רואים אף אחד ממטר בזמן האקט עצמו, ויש איזה המסך שכאילו נכבה לנו בתוך בראש , מתנתקים לרגע מהעולם בכדי לפלוט משהו , כל מה שקורא לפני ואחרי מעיד על מי שאנו באמת. סוג של קאטאראזיס רגשי אם תרצה. בטיפול כמו בטיפול כשהזמן נגמר יורדים מהפנטזיה וחוזרים למציאות. כאן נמצא החלק הטריקי, להבין אותה.

לדעתי חלק ממה ששלי הייתה עבורך הוא מה שרצית שתהיה. אך בניגוד לחברה, אישה, ואולי גם מאהבת, כשהזמן נגמר הסיפור גם נגמר. כמו סוג של חלום. הפיקחון, בסופו של דבר, הוא לבחון האם ניתן לגשר בין הרגש למציאות. בשביל שזה יקרה, שני הצדדים המעורבים צריכים ללכת לאותו כיוון. בסופו של יום, לשלי כנראה היו את הגבולות שלה, לך את שלך, לכן המציאות היא זאת שסיפרה את סוף הסיפור.רימינג מעשי2010-4-24 1:28:38

29
[QUOTE=רימינג מעשי]

ערבה אנושית,

שדיברת על שלי אנשים צחקו ואמרו שהביקור שלך אצל בנות הוא סוג של טיפול פסיכולוגי. אז צחקו. צחוק הגורל הוא שהם צחקו על עצמם, על כולנו. כי מה זה סקס, בעצם, אם לא הסרט האישי של כל אחד. צינור קטן גדל, רעד, רטט, פליטה, ויחד איתה עולם ומלואו של רגשות ללא מילים. תאמר לי מה אתה מרגיש כשאתה משגל ומה מגרה אותך ואגיד לך מהם חיבוטי הנפש שלך. סקס מסמל גם את היופי וגם את הכעור שבאדם , על שלל תכונותיו, על איך הוא מתקשר, על מה שהוא מרגיש , ומה שהוא צריך. בקיצור, כולנו בסוג של טיפול עצמי שם שבו אנו מגשימים צרכים , בין אם אינטימיות, רכות, קירבה, ליטוף, מגע, שליטה,כאב פיזי. אם נרצה ואנו מודעים לכך ובין אם לאו, כי גם כשאנו חושבים שאנו מתמקדים לגמרי בתענוגות הבשר העצמיים שבנו , לא רואים אף אחד ממטר בזמן האקט עצמו, ויש איזה המסך שכאילו נכבה לנו בתוך בראש , מתנתקים לרגע מהעולם בכדי לפלוט משהו , כל מה שקורא לפני ואחרי מעיד על מי שאנו באמת. סוג של קאטאראזיס רגשי אם תרצה. בטיפול כמו בטיפול כשהזמן נגמר יורדים מהפנטזיה וחוזרים למציאות. כאן נמצא החלק הטריקי, להבין אותה.

לדעתי חלק ממה ששלי הייתה עבורך הוא מה שרצית שתהיה. אך בניגוד לחברה, אישה, ואולי גם מאהבת, כשהזמן נגמר הסיפור גם נגמר. כמו סוג של חלום. הפיקחון, בסופו של דבר, הוא לבחון האם ניתן לגשר בין הרגש למציאות. בשביל שזה יקרה, שני הצדדים המעורבים צריכים ללכת לאותו כיוון. בסופו של יום, לשלי כנראה היו את הגבולות שלה, לך את שלך, לכן המציאות היא זאת שסיפרה את סוף הסיפור.[/QUOTE]

מאוד מאוד יפה אמרת דבריך.

רק לגבי הייתי משנה בטקסט שלך רק מילה אחת – הייתי מחליף מילה סקס למילה אהבה.

וגם אז לפחות לגבי הכול מה שכתבת נכון.

לגבי- האהבה זה סרט אישי.

על מה חלמתי ולא הגשמתי עם שלי?

לישון איתה בלילה, לראות את הפנים שלה בשינה. לראות אותה בבוקר עוד לפני שרחצה פניה.

לשתותו קפה בוקר.

לא זוכר האם סיפרתי לך או כתבתי בפורום, שהזונה הראשונה שהתאהבתי (אחרי שנתיים של מפגשים נהדרים) הוציא אותי מייאוש אחרי רומן מתסכל עם אישה מדהימה שגם אהבתה כלפי הייתה מדהימה. אבל הפחד שלה מבעלה שיתפוש אותנו היה עוצר אותה ממפגשים אינטימיים. היא חשבה אלי גם יום וגם לילה. אבל המון פעמים שכבר הצלחתי לסדר מפגש אינטימי איזה ביעה במשפחה שלה הייתה הורסת הכול. מה אני רוצה לגיד שתמיד יש מגבלות, בכול היחסים.

סוף הסיפור תמיד טרגי.

אבל אני מסכים עם משפט שלך (אני מצטט מזיכרון) שהוויה נשארה ועיצבה את החיים.

30

ערבה יקירי , סקס היא מילת המפתח, סוג של DVD ( או איי פוד למתקדמים שבינינו) דרכו מקרינים מכלול של רגשות. לא הייתי מוותר לעולם על המילה, או על המכשיר הזה שערכו לא יסולא בפז. אהבה היא סרט מרתק העובר דרך המכשיר הזה ובדרך כלל זוכה ברוב פרסי האוסקר אך הוא לא הסרט היחיד. אני אולי מעט יותר אופטימי ממך כי לפעמים גם הבמאים הראשיים מצליחים ליצור סצנות מסונכרנות וסרט משותף עם סוף טוב. תחשוב על זה בפעם הבאה שאתה יותר סרט, האם ניצבת מולך בימאית,שחקנית ראשית, או ניצבת. לשניים האחרונות יש סרט לגמרי משל עצמן ויכול להיות שאתה על תקן ניצב , או אולי שחקן ראשי אצלן. לגבי הראשונה, אם שניכם מרגישים על תקן במאים יש סיכוי לסרט משותף.

רימינג מעשי2010-4-24 12:13:45
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”