קבלתי תגובה מRUB123
לערבה
שלי זה סיפור אחר .
מרגישים שהיא סובלת . היא נותנת שירות ומנסה להתנהג יפה אבל מבפנים היא קרועה והההרגשה בהתאם היית רוצה שזה יהיה טוב אבל בשביל שזה יהיה טוב צריך להכנס פנימה ולכן זה לא עובד לכל אחד .
באת לזונה לא לטיפול פסיכולוגי וחוץ מזה אתה לא נשוי לה ולא בקשר אתה .
אז אתה יודע שלמרות הפנטזיות שלך [לא במובן של ירידה עלייך] השלת את עצמך באופן מסויים
חוץ מזה יש לה גוף יפה ומושך והיא די יפה . הרבה ביקרו את החזה שלה שהוא מכוער אני לא ביקרתי אותה בכלל מבחינה פיזית
שלי אשה יפה מבפנים ומבחוץ שהתדרדרה לזנות היא מנסה אבל עדיף לא ללכת אלייה אלא אם כן אתם אטומים רגשית . תגיד לי ערבה אתה כל כך מתחבר לשלי , איך אתה יכול להנות אם אשה שסובלת ממה שהיא עושה למרות שטכנית היא בהחלט עושה .רוב האנשים שיבואו אלייה לא יוכלו להתחבר אלייה מבחינה פנימית אתה ועוד חבר פורום ניסיתם וניסיתם ולא הגעתם לשום קשר אמיתי אז מה אתה מצפה מקליינט רגיל שבא להנות וייצא משם בהרגשה הפוכה כמו איזה רשע או חוטא ענק מאיזה סרט אירופאי אומנותי.
יכולתי להמליץ למי שרוצה לבעול אשה יפה כשהוא יודע שהיא בכלל לא שם ולא נהנית ממה שהיא עושה אבל זאת לא הייתה המטרה שלי.
כל בן אדם עם נשמה אין לא מה לחפש אתה בתור לקוח
ובסופו של דבר אם המשכת ללכת אלייה אתה לקוח
הדבר הכי עצוב זה שאת אותו שירות שקיבלת מ שלי גם אני קיבלתי וזה היה אחד לאחד .
פשוט אני ראיתי אותה כמו שהיא באמת . אתה ראית את הפנטזיה שלך בין פמפום לפמפום .
מה אתה מנסה להאדיר את עצמך .
אתה חושב שלא רואים מי היא ומהי ואת זה שהיא שמה מסכה ?!
רואים !!!!
אתה יכול להסתכל על הצד הפיסי ועל הנגיעות העדינות והיחס והכבוד ואתה יכול להסתכל פנימה ולהרגיש את מה שהיא מרגישה באמת היא מתביישת במה שהיא עושה היא מרגישה מצוקה וכאב .
לכן רוב האנשים בכלל העדיפו שלא להגיב עלייה ואלה שהגיבו דיברו אל קור וריחוק כי לא היה להם נוח לנתח את זה.
לא חכמה לבוא להינות ממישהי לתת לה 120 שקל להתעלם מכל הסבל שלה ואחר לבוא בשם הצדק והאבירות ולהגן על נשים ולהסביר כמה היא נהדרת בתור בן אדם .
אני בטוח שהיא בן אדם לא רע אבל העיסוק שלה בזנות רק דירדר ומדרדר אותה עמוק יותר ולא משרת שום לקוח בעל מצפון
היא פשוט מצאה חן בעיינך .
אני מתאר לעצמי שקראת את סיפור אהבתי לשלי לפני שכתבת תגובה.
אבל כנראה לא קראת תגובותי אחרות.
מעולם לא התנגדתי לביקורת עניינית על שירות הזונה. אבל מה – יש אנשים כמו חתיך הרומנטי שמבינים מייד איך להפריד בין ביקורת על שירות לכבוד לאישה שנותנת שירות זה.
ויש אנשים אטומים כמוכה. עכשיו אחרי תגובתך אני כותב זה בצער אליך לא בכעס כקודם.
שאני כתבתי שיש דברים שכותבים בהתכתבות פרטית – צער לי לאכזב אותך, אני דברתי על דברים רגישים בין לקוחות לזונות שרבים פשוט לא רוצים להוציא לפורום.
לו שלי הייתה פה מעולם לא הייתי מספר סיפור יחסינו.
כמובן שאתה חושב שאני משלה את עצמי, תחשוב אפילו שאני אידיוט שוויתרתי מיוזמתי מהרבה שירותים ארוטיים משלי. תחשוב ותכתוב אלי מה שאתה רוצה זה בכלל לא חשוב לי. זה זכותך. אבל אני חוזר – מי שכתב (ועכשיו אחרי דבריך טובים יחסית על שלי זה עוד יותר עגום) ש אם יש הגדרה של זונה זאת שלי – הוא בן אדם עלוב נפש.
מילא אני שיודע לעריך מה זה אישה אמיתית, אתה יודע כמה לקוחות היו מתרגשים מתודה על מה שקבלו? וכמה לקוחות התחננו לשלי שתעזוב זנות ותעבור להיות איתם כבעלת בית שלהם?
והכי מדהים 0 כמה לקוחות הביאו לה אלפי שקלים מתנה כדי לעזור לה?
מה שאני קבלתי משלי לא לך להבין, ובטח לא מה שקבלה ממני.
אני לא נגדך, אני מרחם אליך.
היום פגשתי ברחוב שתי זונות מוכרות שאחת ידידה שלי. ספרתי להן והן צחקו איך הלקוחות שמעולם לא היו מצליחים להשכיב בחורות אלה בחיים רגילים, מרגישים את עצמם קזנטבות בגלל 150 שקל שיש להם.
תחשוב שאני משלה את עצמי.
לא זכיתה אפילו למאית משלי ממה שאני זכיתי. אני הצלתי אותה מגועל נפש שהיא הרגישה.
ומה שקיבתי בתמורה – זה נס משמיים.
ה SMS אחרון שקבלתי ממנה היה: תודה ענקית
ופעם היא אמרה לי: כנראה לא עברתי חיים לשאו אם אתה מתייחס אלי ככה.