אני לא בטוח מי כאן האניגמה ומי האולטרה אבל זה כיף גדול שאנשים נהנים זה בחברת זו.
הרבה נשיקות לשניכם
כ
הרלי דיווח חזק בהחלט שותף לחלק מתחושותיך לניגודים שצועקים מתוכה לאושר הבא והולך.למיסתורין .זה בהחלט הדבר העיקרי שמעלה את המפגש לרמות הגבוהות בסדרי גודל מעוצמתו של מפגש רגיל עם בחורה אחרת בתחום.אניגמה בהחלט...אבל אם היה מולך ספר פתוח החיים ובעיקר הבילוי המשותף היו פחות מרשימים.לילה טוב הארלי ....לילה טוב מירב
מקמקס העלה פה נושא שעסק בכינוי אלטרנטיבי למירב היקירה. מאיכות הדיווחים וגם הדרך בה היא הופכת את רובינו "למוכי ירח"- או מוכי מירב במקרה זה- הרשו לי להציג את הצעתי הצנועה : Cherchez la Femme",( חפש את האישה). למי שלא מכיר את הביטוי, הרעיון העומד מאחוריו הוא שהתנהגות החברתית של הגבר על כל גווניה מושפעת - ויש המחמירים ואומרים מושפעת לגמרי- מהאשה העומדת לצידו. במקרה של מירב יש לו טוויסט מעניין ובאותו זמן כל כך ממצא.
שלכם
רימינג מעשי ( שעדיין לא הצליח למחוק את החיוך מפרצופו עקב ביקורו במשכנה של המכובדת לא מזמן)
מקסמקס ונימרוד. אם כבר פלטתם מרכולתכם בפוסט, וחבל, כי יכולתם להעביר לי בפרטי, הרייני מחוייב להגיב.
דבר ראשון, המלל אושר ע"י המאושרת טרום הפצתו, ואני בטוח שאם הייתי מהין לפגוע בפרטיותה בכל צורה שהיא, היא לא היתה מתביישת לאמר לי.
דבר שני ... הצצה חטופה בדיווחו של מקסמקס אי שם למעלה, מראה יחס דומה של להג/תאור האקט. גם אם המלל קצר יותר. איפה ואיפה "ידידי" ?
נימרוד ... לא צריך להוסיף נכון ? ע"ע מקסמקס.
טלו קורה ידידי (תוקן במקור ע"י מקסמקס).
אין בכוונתי להתנצח, או להצליף בלשוני, אבל אני בהחלט יכול, ולא מתבייש לעשות זאת. אם הייתם רוצים חלוקה אחרת, או פירוט אחר,אדרבא. אני כאן לרשותכם לתרום את חלקי לחברי הפורום שבזכותם אני מבקר את הנשים הנפלאות האלו.
נסו להיות יותר חיוביים, ולהגיד מה הייתם רוצים לראות. מספיק עם הנגטיביות הזו. יש מספיק מזה בכל מקום.
תגידו מה אתם רוצים לראות, ואשתדל לרצותכם.
המשך שבוע נפלא,
הרלי.
הארלי יקירי, אני לא חושבת שהביקורת הייתה מכוונת ישירות אליך אלא לסוג הדיון שמתפתח בעקבות דבריך, נפתח שער קטן של התדיינות שצריך היה להיסגר.
אדם לאדם - אדם
תלו קורה ידידי.
[/QUOTE]תלו קורה ידידי.
[/QUOTE]
אומרים טלו קורה. מלשון ליטול.
[/QUOTE]
http://hebrewlog.blogspot.com/2004/06/blog-post_108719927893 880473.html
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”