כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 28 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

272

הרלי דיווח חזק בהחלט שותף לחלק מתחושותיך לניגודים שצועקים מתוכה לאושר הבא והולך.למיסתורין .זה בהחלט הדבר העיקרי שמעלה את המפגש לרמות הגבוהות בסדרי גודל מעוצמתו של מפגש רגיל עם בחורה אחרת בתחום.אניגמה בהחלט...אבל אם היה מולך ספר פתוח החיים ובעיקר הבילוי המשותף היו פחות מרשימים.לילה טוב הארלי ....לילה טוב מירב

273

מקמקס העלה פה נושא שעסק בכינוי אלטרנטיבי למירב היקירה. מאיכות הדיווחים וגם הדרך בה היא הופכת את רובינו "למוכי ירח"- או מוכי מירב במקרה זה- הרשו לי להציג את הצעתי הצנועה : Cherchez la Femme",( חפש את האישה). למי שלא מכיר את הביטוי, הרעיון העומד מאחוריו הוא שהתנהגות החברתית של הגבר על כל גווניה מושפעת - ויש המחמירים ואומרים מושפעת לגמרי- מהאשה העומדת לצידו. במקרה של מירב יש לו טוויסט מעניין ובאותו זמן כל כך ממצא.

שלכם

רימינג מעשי ( שעדיין לא הצליח למחוק את החיוך מפרצופו עקב ביקורו במשכנה של המכובדת לא מזמן)

274
חברים יקרים,
הדיון פה גולש מדיווחים ענייניים והופך להיות ניתוח אישיותה של מירב.
מה זה? סקס בתשלום או "נתח את הזונה"??
קצת פרופורציות וקצת
פרטיות, אנשים.
מירב נותנת שירות מדהים ואוהבת מה שהיא עושה וזה מה שחשוב.

תודה,
maxmax

maxmax2010-4-18 11:19:33
אז אגמור בשיר מזמור

276

מקסמקס ונימרוד. אם כבר פלטתם מרכולתכם בפוסט, וחבל, כי יכולתם להעביר לי בפרטי, הרייני מחוייב להגיב.

דבר ראשון, המלל אושר ע"י המאושרת טרום הפצתו, ואני בטוח שאם הייתי מהין לפגוע בפרטיותה בכל צורה שהיא, היא לא היתה מתביישת לאמר לי.

דבר שני ... הצצה חטופה בדיווחו של מקסמקס אי שם למעלה, מראה יחס דומה של להג/תאור האקט. גם אם המלל קצר יותר. איפה ואיפה "ידידי" ?

נימרוד ... לא צריך להוסיף נכון ? ע"ע מקסמקס.

טלו קורה ידידי (תוקן במקור ע"י מקסמקס).

אין בכוונתי להתנצח, או להצליף בלשוני, אבל אני בהחלט יכול, ולא מתבייש לעשות זאת. אם הייתם רוצים חלוקה אחרת, או פירוט אחר,אדרבא. אני כאן לרשותכם לתרום את חלקי לחברי הפורום שבזכותם אני מבקר את הנשים הנפלאות האלו.

נסו להיות יותר חיוביים, ולהגיד מה הייתם רוצים לראות. מספיק עם הנגטיביות הזו. יש מספיק מזה בכל מקום.

תגידו מה אתם רוצים לראות, ואשתדל לרצותכם.

המשך שבוע נפלא,

הרלי.

Harley2010-4-19 0:11:53
Live to ride and Ride to live

280
גופם של דברים
גופם של אנשים.
לפעמים היחס הוא לגופם של דברים ולא לגופו של דובר.
ויפה פילחה מירב את החלוקה.

הרלי. אוהבת את כתיבתך, מתעניין ביחסך לחיות (vitality)
לחיים לאנשים, לא הייתי מגיב בפומבי בהמשך למקס אילו
אלון123 לא היה מוסיף והופך כל כך קונקרטי את הנושא שאתה
הטמעת בדיווח יפה ופיוטי. חשבתי שנכון למקד נקודה שנכון
להפסיק לדון בא.
עד כאן.

ומי אמר שאסור להתווכח ואף להתאמת ולהתעמת מיד פעם ????

its 4 in the morning the end of December

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”