כ השוואה בין נערה עובדת ללא - דף 2 - סקס אדיר

השוואה בין נערה עובדת ללא

12

[QUOTE=qd5000] הסיבה האמיתית שאנחנו הולכים לזיין נערות עובדות בכסף היא שאנחנו לא מצליחים להשיג בחורות רגילות.
לכאורה - היום בעידן האינטרנט יותר קל להשיג נערות רגילות מאשר בתקופת טרום האינטרנט שהרי היום אתה נכנס לצ'אט - הצ'אט מלא בבחורות רגילות. אתה נכנס לאתרי הכרויות - האתר מלא בבחורות רגילות אבל למעשה המצב הזה יצר מצב שאפילו בחורה שניראית ממוצע מינוס מרגישה את עצמה כוסית על. תחשבו על בחורה שהמראה שלה ממוצע מינוס שנכנסת לצ'אט - מיד היא מוצפת בעשרות פניות. תחשבו על אותה בחורה שפותחת כרטיס באתרי הכרויות - מיד היא מוצפת באלפי פניות. כתוצאה מכך היא מרגישה את עצמה כוסית על והאף שלה מתרומם 20 מטר באויר. כתוצאה מכך אם אתה פונה אליה מה הסיכוי שהיא תחזור אליך? הרי יש לה עשרות אחרים כאופציה. ואם זה המצב עם בחורה ממוצעת מינוס אז תחשבו מה קורה עם בחורה שניראית מעל הממוצע.

ברירת המחדל של הגבר הישראלי הנורמלי היא לזיין בחורה רגילה ולא זונה. כל גבר נורמלי מעדיף לכבוש בחורה רגילה ולא ללכת לזונה ולשלם על זה כסף למרות שבחישוב כלכלי פשוט זונה הרבה יותר זולה מבחורה רגילה.

[/QUOTE]

אחי כל מה שאמרתה נכון מאוד.

דיברתה עמוק והיבהרתה כמה נקודות רגישות בעניין הקשרים בין גבר לבחורה.

אני אתן לך דוגמה אמיתית פשוטה על עצמי,אני כרגע רשום ברוב אתרי ההיכריות בארץ קרוב לשנה,עם פרופיל יפה ותמונות יפות ,ולא יצא לי מזה כלום עד היום הזה,כולם אומרים לך לאינטרנט שם אתה יכול למצוא עשרות בחורות,ולהכיר כוסיות,אבל במציאות מניסיון אישי אין באינטרנט כלום.

אני נרשמתי לאתרי קשרים רצינים,אהבה,סטוצים,סקס מיזדמן,יזיזיות,קשרים דיסקרטים,ושילמתי כמובן על זה סכומי כסף כדי להיות מנוי שם,השירות שם לא חינם,את האמת לא יצא לי מזה שום דבר ומעניין לדעת למה?!, התשובה חד משמעית כמו שכתב אחינו qd5000,הסבר מדיוק שלו,אם אתה מדבר עם בחורה רגילה ממוצעת,היא מוצפת בעשרות פניות מגברים!!,אז דמיינו לעצמכם מה תהיה ההרגשה שלה ואיך היא תרגיש באותו רגע.היא תרגיש שהיא הבחורה הכוסית היחידה שנמצאת על כדור הארץ.

אני לאחרונה עייף מאוד מעניין הקשרים ולמצוא קשר ונימאס לי לחפש באינטרנט, ולרוץ לאתרי היכריות כל יום,אני מרגיש שרוב החברים הרשומים כאן בפורום יש להם אותה בעיה,יש לנו הרבה משותף,רוב הגברים הרשומים בפורום מבינים על מה אני מדבר,כולנו נמצאים באותה סירה,באותו מצב קשה,שלא מצליחים לקיים יחסי מין עם בחורה רגילה במקום זונה בתשלום.

אני אין לי בעיה לשלם כסף לזונה תמורת יחסי מין,אם באנו למציאות לבחורה רגילה גם היא יקרה יותר מזונה למה? מעניין לדעת למה?! היא רוצה בגדים,מתנות,הסעות,שיחות טלפונים של שעות,מסעדות,מועדונים,בילויים,עוד ועוד בלי סוף.... וזה בטח לא בחינם כל זה עולה הרבה כסף,לכן מבחינתי וכמו שאמר qd5000 בחישוב כלכלי זונה עולה יותר זול מבחורה רגילה והוא צדק מאה אחוז נכון והיגיוני גם.

עכשיו רוצה לעבור לנקודה שניה שהבהיר עליה ידידנו אוהב בפה. הוא כתב כך

אוהב בפה: האמת היא שאתה צודק דיי קשה להשיג זיון מישראלית. לפני כמה חודשים חזרתי
מברזיל ורק שתדעו לכם ששכבתי שם עם איזה עשר בחורות. וכל זה בהכרויות
רגילות שפגשתי בפאבים וכאלה בלי כל מאמץ אתה מחייך הן באות תמורת בירה
אומשקה הן באות איתך למלון. כוס אומו הבחורות בארץ.

הוא צדק במה שאמר,למה?אני אגיד לכם למה?!.

אני עובד במלון בארץ,בחדר אוכל מלצר,רואה כל מיני אנשים ותיירים שבאים לארץ.איטלקים,ברזילים,רומנים,רוסים, דרום אמריקאיים,צרפתים,רואה הרבה בחורות מכל העולם שבאים לטיול לישראל,בתור התפקיד שלי,אני לא אוהב להתחיל עם בחורות בתוך מקום העבודה שלי,לא כדאי,זה סיכון גם,כולם מסתכלים עליך,אחר כך מאשימים אותך בהטרדה מינית והרבה שטיות.

גם העובדים יתחילו להגיד הנה הוא מתחיל עם בחורות,מסדר אותם,תהפוך לרמז גדול במקום העבודה,זאת הסיבה שאני לא אוהב להתחיל עם בחורות במקום העבודה שלי לא מתוך פחד אני לא דופק חשבון לאף אחד,אלה מתוך היגיון ולשמור על מקום הפרנסה שלי ולא לפתוח סיפורים עלי שאין להם סוף.

ראיתי בחורות תיירות שבאות לטיול לישראל,הם שונות,צנועות,מחייכות,ליבראליות,חברתיות מאוד,זורמות,אחלה בחורות באמת,אתה ניגש אליהם שואל אותם,עונים לך בצורה יפה,עדינה,ונותנים לפעמים גם טיפים.

הישראליות עם כל הכבוד,האף שלהם לא 20 מטר אלה 60 מטר למעלה,יבשות,עושה לך טובה אם היא עונה לך,לא נותנת לך שום יחס אם אתה ניגש אליה ורוצה להתחיל איתה.ממפגש ראשון רוצה לנצל אותך כמה שאיפשר,גם מבחינה כספית,ורגשית. מבחיניתי קשה מאוד להתחיל בקשרים עם ישראליות,אם מישהו יבוא אלי ויגיד לי לך למועדונים ותראה מה הולך שם?! אני אגיד לו מניסיון אישי בעולם הלילה שבמועודונים באים להעביר את הזמן רק,ולנצל את הגברים שם במוניות,במשקאות,ושישלמו להם עבור הכניסה למועדון,שתייה,סיגריות,כל מיני דברים,והגבר הישראלי המסכן אין לו ברירה.הוא יודע את זה אבל רוצה להגיע למטרה שלו וזה עולה לו לצערי הרב הרבה כסף בדרך.

אם הבחורות הישראליות היו כמו רוב הבחורות בעולם וקל להתחיל איתם בקשר,אני הייתי בטוח מיליון אחוז שענף בתי הבושת,מכונים,דירות דיסקרטיות,משרדי הליווי,זונות רחוב כל אלה שהיזכרתי לא היינו רואים בכלל.

חבר שלי לומד ברוסיה רפואה אמר לי פעם בשיחות בינינו,אנחנו לא הולכים כמוכם למכונים ודירות של זונות,אנחנו שוכבים עם בחורות רגילות!!,אנחנו לא צריכים זונות ולא מחפשים בתי בושת,למה.? כי עשרות של בחורות אפשר להתחיל איתם בקלות,להזמין אותה בגן או ברחוב על כוס קפה או בקבוק בירה.

אני את שלי אמרתי בעיניין מנסיון אישי,ממה שראיתי בארץ בתור בחור רווק שהסתובב הרבה ברוב בתי הבושת בארץ,במועדונים שאין להם סוף,מקווה לראות תגובות של הח'ברה כאן ולהביע את דעתם בעיניין.

תמיד בשטח למען כולם.

13

קראתי את הנאמר עד הלום, ומסכנתי להלן:

בסופו של יום, אנחנו קורבנות של המוסכמות שהחברה הישראלית שלנו יצרה שהיא תוצאה של משוואה די פשוטה: מוסכמה חברתית עתיקה כמו ההשלכות שייצרו את המקצוע שבא בעיקבותיה.

גבר המזיין כמו ארנב: גבר-גבר

בחורה המבצעת את אותה פעילות: זונה.

לכן כמכלול ( ואני לא מדבר על מקרים אישיים שהם כמובן חריגה מהלוגיקה) כבר מעצם המשוב אם הצפייה החברתית מעודדת גברים לזיין ונשים להמנע מכך יווצר פער מסויים. בנוסף, במבחינה סטטיסטית שכר הממוצע של נשים קטן יותר, כך שבכלכלה כמו בכלכלה את הפער אנו נאלצים לשלם עקב ביקוש הגובר על ההיצע.

סקס הופך לכלי העובר לסוחר במקום תפקידו כסוג של תיקשורת מענגת נוספת בין המעורבים.

זו היא כל כלכלת הזנות עבורכם על רגל אחת. ביום שבו כל אישה המספקת את יצריה בכיף תהפך בפועל ולא רק במילים באופן אוטומטי לגבר-גבר זה היום שבו יתחיל תהליך שבו שני המינים ייתיחסו לסקס באותו אופן שייגרום בסופו של דבר לזנות להעלם.

14
[QUOTE=רימינג מעשי]

קראתי את הנאמר עד הלום, ומסכנתי להלן:

בסופו של יום, אנחנו קורבנות של המוסכמות שהחברה הישראלית שלנו יצרה שהיא תוצאה של משוואה די פשוטה: מוסכמה חברתית עתיקה כמו ההשלכות שייצרו את המקצוע שבא בעיקבותיה.

גבר המזיין כמו ארנב: גבר-גבר

בחורה המבצעת את אותה פעילות: זונה.

לכן כמכלול ( ואני לא מדבר על מקרים אישיים שהם כמובן חריגה מהלוגיקה) כבר מעצם המשוב אם הצפייה החברתית מעודדת גברים לזיין ונשים להמנע מכך יווצר פער מסויים. בנוסף, במבחינה סטטיסטית שכר הממוצע של נשים קטן יותר, כך שבכלכלה כמו בכלכלה את הפער אנו נאלצים לשלם עקב ביקוש הגובר על ההיצע.

סקס הופך לכלי העובר לסוחר במקום תפקידו כסוג של תיקשורת מענגת נוספת בין המעורבים.

זו היא כל כלכלת הזנות עבורכם על רגל אחת. ביום שבו כל אישה המספקת את יצריה בכיף תהפך בפועל ולא רק במילים באופן אוטומטי לגבר-גבר זה היום שבו יתחיל תהליך שבו שני המינים ייתיחסו לסקס באותו אופן שייגרום בסופו של דבר לזנות להעלם.

[/QUOTE]

כל הכבוד לך רימינג מעשי על התשובה,כל מה שאמרתה נכון,היגיוני,מציאותי גם.אבל רציתי לשאול אותך היום הזה שבו שני המינים ייתיחסו לסקס באותו אופן שייגרום בסופו של דבר לזנות להעלם.

מבחינתך מתי היום הזה יבוא?!אני מרגיש שזה רחוק מאוד מאיתנו,ועוד דבר רימינג מעשי למה באירופה וארצות הברית ורוב מדינות העולם אין הפער הזה?אנחנו במדינת ישראל 2010,חברה מתקדמת בכל התחומים,עם הישגים בינלאומים,למה הפער הזה בין גבר לאישה קיים כאן במדינה?מה הסיבה לכך! לפי דעתך יש לו פתרון! למה אנחנו שונים?!! אשמח לשמוע ממכם תשובות על העניין הזה.

תמיד בשטח למען כולם.

15

לחתיך הרומנטי,

בארה"ב הפער קיים בדיוק כמו בארץ. מחוץ לערים הגדולות זאת מדינה מאוד שמרנית, ולכן יש בה גם זנות.

באירופה ובסקנדינוויה, העניין מחולק. יש שיוויון זכויות , והייתה שם תקופה של מין יחסית מתירני וחוסר צורך בזנות. כידוע לך, הייתה הגירה מסיבית לסקנדינביה ואירופה ממדינות עולם שלישי ומוסלמיות בעלי ערכים שמרניים לגבי נשים, כלומר הזנות חזרה לפרוח.

בהרבה מאוד משאר מדינות העולם, הפער קיים ועוד איך, יותר מאשר אצלנו, כמו גם הזנות.

עם כל הכבוד ליכולת הטכנולוגית של מדינת ישראל, יש בה מעוטים גדולים בעלי דעה מסורתית במיוחד בנושא מין קרי דתיים, חרדיים, ערבים, וגם מזרחיים אשר באופן מסורתי לגבר יש חופש מיני בעוד לאישה הגבלות. בסופו של דבר המספרים מדברים.

ולשאלתך מתי זה יקרה, לא יכול לומר לך, אך להתחיל לפרגן לבחורות שנהנות מסקס במקום לקרא להן זונות הוא צעד בכיוון הנכון. דבר נוסף הוא להעניק שיוויון זכויות מלא לנשים, כולל חוק נגד הפליית שכר לבעלי אותם כישורים. שיוויון זכויות יוצר גם שיוויון חובות.

18

[QUOTE=אחים שלו גברים]בברזיל החופשית יש לא פחות זונות ובתי זונות מישראל השמרנית (באופן יחסי לאוכלוסיה) ואולי אפילו יותר, אז עכשיו כשהסברה שלכם הופרכה תתחילו מחדש כי אותנו לא שכנעתם.
[/QUOTE]

מסכים לחלוטין !!!

זנות קיימת בעולם בגלל שתי סיבות מצומדות:

1. אופיו המיני של הזכר (שתפקידו בחיים זה להרביע, והרבה, כמו אצל כל שאר בעלי החיים)

2. אופי החיים שלנו - מונוגמיה.

קיימת סתירה מובנית בין שתי העובדות דלהלן, ולכן הזנות 'מפשרת' בין השתיים.

לא ערכתי סקר, אבל נדמה לי שרוב הגברים המשתמשים בשרותי זונות - נשואים. כלומר, יש להם אפשרות לסקס (כזה או אחר) בבית, והם לא רווקים חשוכי בנות זוג. כלומר, התופעה 'נשמעת' לקיומן של שתי העובדות הנ"ל ביחד.

למה רווקים הולכים לזונות ? כי זה יותר קל, ויותר כיף.. וזה מתאים לעובדה מס' 1.

זנות תהיה לעולם !!! היא קיימת כבר 5000 שנה, ולא תיעלם, כי היא קשורה לשלושה: אופיו של הזכר, אופיה של הנקבה, ומוסכמות החיים שלנו (ורק בפרמטר השלישי אנחנו שונים מבע"ח אחרים).

עכשיו, כשאני יודע שהזנות לא תיעלם.... רווח לי !!!

המגביה עוף - ירחיק ראות

19
יפה אמרת איצטגנין. רוב שהחבר'ה שיצא לי להכיר דרך הפורום אלו גברים נשואים, שנראים טוב ואפילו מעולה ולא חסר להם הרבה בחיים, כולל אהבה אין סופית לבת זוגתם ולקן המשפחתי. בגלל האופי המיני הגברי הם מרגישים צורך לגוון ולטעום עוד טעמים וריחות מבלי לערער את המסגרת המשפחתית ולכן הם פונים לסקס בתשלום המבטיח בדר"כ דיסקרטיות מוחלטת בניגוד לרומן בעבודה או מאהבת מזדמנת שאוספים בפאב.

ויש את הרווקים והגרושים, גם אלה כמו הנשואים לא פונים אל המין בתשלום כברירת מחדל אחרונה (חלקם). הם מעדיפים לספק את התאווה המינית שלהם, בלי כבלים, עד ליום שבו הם ימצאו את האחת שהם רוצים להתחייב אליה, במקום לשקר ולרמות עשרות בחורות שמחפשות קשר רציני רק בשביל זיון.

ופה הגענו לנקודה נוספת: "לא פייר שנפלתם על ישראליות" ? על אותו המשקל אפשר להדפיס פה כתב אישום ארוך כנגד הגבר הישראלי, או יותר נכון הילד הישראלי, ואני אסביר:
אולי, כשהיא הייתה בת שמונה החבר הראשון שלה זרק אותה לטובת מלכת הכיתה, למרות שהם רק החזיקו ידיים.
אולי, בכיתה ח' היא התנשקה איתו בין השיחים ובהפסקה הוא רץ לספר לחבר'ה שהיא שרמוטה.
אולי, החבר הראשון האמיתי שלה לא באמת אהב אותה אלא רק רצה סקס, אחרי שהוא קיבל אותו הוא כבר לא ענה לטלפון
ויש עוד מיליון דוגמאות! אולי כולן קרו ואולי חלקן, האמת הפשוטה היא שבנות מחפשות אהבה (רובן) ובנים רוצים להפיץ את זרעם (רובם) והרבה פעמים הילדים-גברים יעשו הכל, כולל לשקר, כדיי להשיג את מבוקשם מבלי שהילדה התמימה תחשוד.

אז הילדה גדלה. מצמיחה קצת ציצים. מתעגלת יפה. הופכת להיות אישה, אבל היא תמיד תזכור את הילד שפגע בה והיא לא תיתן כל כך מהר לילד-גבר אחר לפגוע בה.
קישור לאתר הפרטי שלי:

20
אבל מה? הרבה פעמים חוויות שליליות משפיעות עלינו חזק מידי. חלק מהבנות הפגועות ידעו לזהות את "המניאק המצוי" ויתרחקו ממנו כמו מאש בשדה זרגים, אבל חלק מהבנות הפגועות יפתחו לעצמן דפוס שנמשך דווקא לאותו המניאק המצוי, אולי כדיי לשחזר את הפגיעה ההיא ובסופו של דבר להגשים את החלום ולביית את המניאק, דבר כמעט בלתי אפשרי, על הדרך הן פוגשות בבחורים מקסימים שלא יפגעו בהן לעולם, גברים אמיתיים, רגישים ואינטואטיביים, אבל הן לא רואות אותם ולא נמשכות אליהם, כי הם לא מניאקים.
הדפוסים השליליים לא נגזרים רק ממערכות יחסים כושלות בין בן לבת, אלא גם מערכות יחסים כושלות עם אבא, אמא, משפחה מורחבת, החברה וכד'. לצערנו הרבה בני אדם והרבה נשים נפגעו בצורה כזו או אחרת.
דווקא בגלל שישראל היא מדינה יחסית שמרנית ולא מתירנית, פגיעה של ילד-גבר במישהי כואבת קצת יותר, כי מעבר לפגיעה עצמה היא נשארת עם התווית של ה"שרמוטה", גם אם אף אחד אחר לא יודע, הסטיגמות האלה כבר טבועות עמוק אצלנו.

אז אתה ניגש לבחורה, זורק לה מילה יפה, מנסה להתקרב אליה או להכיר אותה
-או שתידחה ואז היא יוצאת כלבה
-או שהיא מחפשת קשר רציני, ברוב המקרים אין התאמה, שכבתם מהר מידי ואז הבנת שזה לא ילך, ואז אתה יוצא כלב.
-או שאתה לא מצליח לעבור את הבסיס השני במיזמוזים- במשך הרבה יותר מידי זמן לדעתך, כי היא חכמה והיא יודעת לחכות ולבדוק האם זה אמיתי. ואז אתה זורק אותה רק בגלל היא לא נותנת, ויוצא כלב.
-וואלק יש עוד המון -או- מהסוג הזה.

הבחורה מסתכלת עליך ואומרת לעצמה "רבאק, מה אני צריכה את זה עכשיו? אולי אני אשתה את הבירה שלי לבד עוד קצת"
ואתם חושבים שהיא סנובית.
קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”