[QUOTE=qd5000] הסיבה האמיתית שאנחנו הולכים לזיין נערות עובדות בכסף היא שאנחנו לא מצליחים להשיג בחורות רגילות.
לכאורה - היום בעידן האינטרנט יותר קל להשיג נערות רגילות מאשר בתקופת טרום האינטרנט שהרי היום אתה נכנס לצ'אט - הצ'אט מלא בבחורות רגילות. אתה נכנס לאתרי הכרויות - האתר מלא בבחורות רגילות אבל למעשה המצב הזה יצר מצב שאפילו בחורה שניראית ממוצע מינוס מרגישה את עצמה כוסית על. תחשבו על בחורה שהמראה שלה ממוצע מינוס שנכנסת לצ'אט - מיד היא מוצפת בעשרות פניות. תחשבו על אותה בחורה שפותחת כרטיס באתרי הכרויות - מיד היא מוצפת באלפי פניות. כתוצאה מכך היא מרגישה את עצמה כוסית על והאף שלה מתרומם 20 מטר באויר. כתוצאה מכך אם אתה פונה אליה מה הסיכוי שהיא תחזור אליך? הרי יש לה עשרות אחרים כאופציה. ואם זה המצב עם בחורה ממוצעת מינוס אז תחשבו מה קורה עם בחורה שניראית מעל הממוצע.
ברירת המחדל של הגבר הישראלי הנורמלי היא לזיין בחורה רגילה ולא זונה. כל גבר נורמלי מעדיף לכבוש בחורה רגילה ולא ללכת לזונה ולשלם על זה כסף למרות שבחישוב כלכלי פשוט זונה הרבה יותר זולה מבחורה רגילה.
[/QUOTE]
אחי כל מה שאמרתה נכון מאוד.
דיברתה עמוק והיבהרתה כמה נקודות רגישות בעניין הקשרים בין גבר לבחורה.
אני אתן לך דוגמה אמיתית פשוטה על עצמי,אני כרגע רשום ברוב אתרי ההיכריות בארץ קרוב לשנה,עם פרופיל יפה ותמונות יפות ,ולא יצא לי מזה כלום עד היום הזה,כולם אומרים לך לאינטרנט שם אתה יכול למצוא עשרות בחורות,ולהכיר כוסיות,אבל במציאות מניסיון אישי אין באינטרנט כלום.
אני נרשמתי לאתרי קשרים רצינים,אהבה,סטוצים,סקס מיזדמן,יזיזיות,קשרים דיסקרטים,ושילמתי כמובן על זה סכומי כסף כדי להיות מנוי שם,השירות שם לא חינם,את האמת לא יצא לי מזה שום דבר ומעניין לדעת למה?!, התשובה חד משמעית כמו שכתב אחינו qd5000,הסבר מדיוק שלו,אם אתה מדבר עם בחורה רגילה ממוצעת,היא מוצפת בעשרות פניות מגברים!!,אז דמיינו לעצמכם מה תהיה ההרגשה שלה ואיך היא תרגיש באותו רגע.היא תרגיש שהיא הבחורה הכוסית היחידה שנמצאת על כדור הארץ.
אני לאחרונה עייף מאוד מעניין הקשרים ולמצוא קשר ונימאס לי לחפש באינטרנט, ולרוץ לאתרי היכריות כל יום,אני מרגיש שרוב החברים הרשומים כאן בפורום יש להם אותה בעיה,יש לנו הרבה משותף,רוב הגברים הרשומים בפורום מבינים על מה אני מדבר,כולנו נמצאים באותה סירה,באותו מצב קשה,שלא מצליחים לקיים יחסי מין עם בחורה רגילה במקום זונה בתשלום.
אני אין לי בעיה לשלם כסף לזונה תמורת יחסי מין,אם באנו למציאות לבחורה רגילה גם היא יקרה יותר מזונה למה? מעניין לדעת למה?! היא רוצה בגדים,מתנות,הסעות,שיחות טלפונים של שעות,מסעדות,מועדונים,בילויים,עוד ועוד בלי סוף.... וזה בטח לא בחינם כל זה עולה הרבה כסף,לכן מבחינתי וכמו שאמר qd5000 בחישוב כלכלי זונה עולה יותר זול מבחורה רגילה והוא צדק מאה אחוז נכון והיגיוני גם.
עכשיו רוצה לעבור לנקודה שניה שהבהיר עליה ידידנו אוהב בפה. הוא כתב כך
אוהב בפה: האמת היא שאתה צודק דיי קשה להשיג זיון מישראלית. לפני כמה חודשים חזרתי
מברזיל ורק שתדעו לכם ששכבתי שם עם איזה עשר בחורות. וכל זה בהכרויות
רגילות שפגשתי בפאבים וכאלה בלי כל מאמץ אתה מחייך הן באות תמורת בירה
אומשקה הן באות איתך למלון. כוס אומו הבחורות בארץ.
הוא צדק במה שאמר,למה?אני אגיד לכם למה?!.
אני עובד במלון בארץ,בחדר אוכל מלצר,רואה כל מיני אנשים ותיירים שבאים לארץ.איטלקים,ברזילים,רומנים,רוסים, דרום אמריקאיים,צרפתים,רואה הרבה בחורות מכל העולם שבאים לטיול לישראל,בתור התפקיד שלי,אני לא אוהב להתחיל עם בחורות בתוך מקום העבודה שלי,לא כדאי,זה סיכון גם,כולם מסתכלים עליך,אחר כך מאשימים אותך בהטרדה מינית והרבה שטיות.
גם העובדים יתחילו להגיד הנה הוא מתחיל עם בחורות,מסדר אותם,תהפוך לרמז גדול במקום העבודה,זאת הסיבה שאני לא אוהב להתחיל עם בחורות במקום העבודה שלי לא מתוך פחד אני לא דופק חשבון לאף אחד,אלה מתוך היגיון ולשמור על מקום הפרנסה שלי ולא לפתוח סיפורים עלי שאין להם סוף.
ראיתי בחורות תיירות שבאות לטיול לישראל,הם שונות,צנועות,מחייכות,ליבראליות,חברתיות מאוד,זורמות,אחלה בחורות באמת,אתה ניגש אליהם שואל אותם,עונים לך בצורה יפה,עדינה,ונותנים לפעמים גם טיפים.
הישראליות עם כל הכבוד,האף שלהם לא 20 מטר אלה 60 מטר למעלה,יבשות,עושה לך טובה אם היא עונה לך,לא נותנת לך שום יחס אם אתה ניגש אליה ורוצה להתחיל איתה.ממפגש ראשון רוצה לנצל אותך כמה שאיפשר,גם מבחינה כספית,ורגשית. מבחיניתי קשה מאוד להתחיל בקשרים עם ישראליות,אם מישהו יבוא אלי ויגיד לי לך למועדונים ותראה מה הולך שם?! אני אגיד לו מניסיון אישי בעולם הלילה שבמועודונים באים להעביר את הזמן רק,ולנצל את הגברים שם במוניות,במשקאות,ושישלמו להם עבור הכניסה למועדון,שתייה,סיגריות,כל מיני דברים,והגבר הישראלי המסכן אין לו ברירה.הוא יודע את זה אבל רוצה להגיע למטרה שלו וזה עולה לו לצערי הרב הרבה כסף בדרך.
אם הבחורות הישראליות היו כמו רוב הבחורות בעולם וקל להתחיל איתם בקשר,אני הייתי בטוח מיליון אחוז שענף בתי הבושת,מכונים,דירות דיסקרטיות,משרדי הליווי,זונות רחוב כל אלה שהיזכרתי לא היינו רואים בכלל.
חבר שלי לומד ברוסיה רפואה אמר לי פעם בשיחות בינינו,אנחנו לא הולכים כמוכם למכונים ודירות של זונות,אנחנו שוכבים עם בחורות רגילות!!,אנחנו לא צריכים זונות ולא מחפשים בתי בושת,למה.? כי עשרות של בחורות אפשר להתחיל איתם בקלות,להזמין אותה בגן או ברחוב על כוס קפה או בקבוק בירה.
אני את שלי אמרתי בעיניין מנסיון אישי,ממה שראיתי בארץ בתור בחור רווק שהסתובב הרבה ברוב בתי הבושת בארץ,במועדונים שאין להם סוף,מקווה לראות תגובות של הח'ברה כאן ולהביע את דעתם בעיניין.