חברים שיחקתם אותה עם "הפורומתרום" ,ההתגייסות מעוררת הערכה ומוכיחה שחלק מהחברים פה ערכיים ביותר והשותפות בפורום יצרה לאורך זמן תחושת השתייכות,גאווה וסולידריות שמוציאה מהאנשים גילויי חמלה ועזרה הדדית שמאפיינים בד"כ קהילות בעלות שייכות של אינטרסים וערכים-שאפו.שמעתי ששרון (המכונה גם ע"י חלק מהחברים ה"שרונבוטריקית" "השרון המכני" וכו'..
) ,החליטה לאות הזדהות לתרום 10% מכל הכנסותיה בשבועיים הקרובים... לא בציניות, מקסמקס ריגשת אותי (וזה קשה..),אתה אחלה גבר (נקודה).
ועכשיו בכל זאת עם קצת בציניות,פסיכולוגים יגידו שהמניע המוביל של החברים כאן להתגייס לעזרת הבחורה הוא.."רגשות אשמה" , הייתי מוכן להירתם בשבילה כמו שאני מסמס כל פעם שמפרסמים על ילד שזקוק לניתוח דחוף וכד',אבל מעבר לזה, זה סיפור מצוקה ידידיי, שכמותו יש לצערנו אלפים רבים במדינה ובזאת אינו שונה מאף אחד אחר מהם.
כמי שמגיע מהתחום הפיננסי ומכיר את האידאולוגיה שעומדת מאחורי מערכת הסעד המודרנית,עליי לצדד לצערי באילו שטוענים שכסף לא יעזור במקרים אילו והשימוש בו אפעס לא ינותב למטרות שלשמם ניתן,כי אילו אותה בחורה הייתה יודעת להשתמש בכסף הרב שהרוויחה במשך השנים לרווחתה ולרווחת בנה מן הסתם לא הייתה מגיע למצבה העגום.
את העזרה האמיתית לה היא זקוקה איננו יכולים להעניק לה ולדאבוני ככל הנראה מסלול חייה כפי שמצטייר אינו מעניק לה סיכויים גבוהים גם באופציות אחרות, מקום עבודה (כפי שהציעה שרון),יכול אם כבר להוות פתרון טוב בהרבה.
אבל שוב, יש לברך על כל מעשה טוב ,גם אם הוא נובע מנקיפות מצפון.