כ זונות ניתן להעליב והכי בקלות ... האם זה מוצדק ? - סקס אדיר

זונות ניתן להעליב והכי בקלות ... האם זה מוצדק ?

1
הייתי רוצה לשתף אתכם בכתבה שמצאה חן בעיניי..
אתם מוזמנים להגיב ולהביע את דעתם.

נילקח מאתר בשם - הגדה השמאלית
כתבה - יעל לוטן

א. להעליב זונות זה העלבון הקל והזול ביותר שיש. זונות לא ייתנו לך בוקס בפרצוף, כי תדמיתן העצמית כה נמוכה ששום דבר שתאמר עליהן לא יפגע בהן יותר משהן פוגעות בעצמן.

ב. זנות איננה פגם של נשים כי אם של גברים. בעולם שכולו מנוהל - עד עצם היום הזה - על ידי גברים, קיומה האוניברסלי של הזנות ("המקצוע העתיק בעולם") אינו נובע מחולשה של נשים אלא של גברים. אבל למה כשאומרים על גבר שהוא לקוח של זונות זה לא עלבון, ואילו הזונה היא אובייקט של זלזול וסלידה?

ג. הזונה לא "מוכרת", לא את עצמה ולא את גופה - היא נותנת לגבר לעשות שימוש זמני בגופה.

ד. לקרוא לזונות "פרוצות" ולבית-זונות "בית-בושת" זה להשתמש בטרמינולוגיה דתית-מסורתית, בביטויים שמקורם בשיפוט שלילי. מי שחושב ש"פרוצה" יותר מנומס מ"זונה" טועה. להיפך - המושג "פריצות" הוא מושג דתי-מסורתי וכך גם השימוש במלה "בושת" - כלומר "בושה"... הרבה פחות מעליב לקרוא לדברים בשמם.

ה. רוב-רובן של הזונות נקלעות לעיסוק הזה בלית-ברירה, מנסיבות כלכליות וחברתיות שונות ומתוך הערכה עצמית נמוכה להחריד. לא מגיע להן שייפגעו בכבודן האנושי בנוסף לפגיעה היומיומית בכבודן הפיסי.

ו. אני מציעה שיוקם ארגון שייקרא "הליגה נגד השמצת הזונות", שגם ייאבק על זכויותיהן האנושיות, האזרחיות והחברתיות של הנשים העובדות האלה.

ולפוליטיקאים ולעיתונאים ייאמר: תשמיצו זה את זה ואת מי שאתם רוצים כפי שאתם רוצים, אבל אל תשתמשו במלה "זונה" כגנאי. יש החושבים שלקרוא לזונה "פוליטיקאית" או "עיתונאית" זה עלבון עוד יותר חמור.

שמעתי פעם שהסופר ג'ורג' ברנרד שואו שאל איזו גברת אם תסכים לשכב איתו תמורת חמישה פאונד. "אדוני!" השיבה האשה בזעם.... "ואם אציע חמשת-אלפים פאונד?" שאל הסופר. האשה היססה לרגע. "אהה!" אמר הסופר. "אם כך ברור מהו מקצועך. נותר רק להסכים על התשלום". הסיפור הזה כלל לא מצא חן בעיני, וחשבתי בליבי, מה יקרה אם אשאל גבר אם יסכים לשכב עם זקנה בלה תמורת חמישה שקלים. מן הסתם יעווה את פניו ויסרב. ואז אציע לו חמישים אלף שקל - האם לא יבקש לשקול את ההצעה?

לפיכך אני שבה ואומרת, להעליב זונות זה העלבון הקל והזול ביותר. אנא, אל תעשו זאת!

Follow your instincts, not your horniness

2
מסכים, לתת כבוד לאשה שבחרה לעסוק בזנות, אם מתוך בחירה או מאילוצים כאלה ואחרים, זה לא רק אנושי זהו גם האינטרס שלנו כצרכני מין בתשלום. אם אנו באים לאשה שמספקת לנו שרות כל כך אינטימי מתוך גישה של זלזול, שימוש בביטויים מעליבים כלפיה, אז מדוע נצפה לקבל ממנה יחס שונה ?
נכון, זנות איננה "פגם" של נשים אולם באותה מידה איננה פגם של גברים. גברים נעזרים בשרותי מין בתשלום מסיבות שונות ומגוונות ואחת החשובות שבהם (לנשואים שביננו) היא לשמור על התא המשפחתי. מין הוא צורך בסיסי של כל בן אנוש ומה לעשות האדם אינו יצור מנוגומי, וזנות היא פתרון מצויין שעונה לצרכיו של הגבר מבלי לפגוע בבת זוגו ומשפחתו.

לפיכך אני מצטרף לקריאתה של כותבת המאמר - אל תעליבו, תנו כבוד ותקבלו בחזרה.

במאמר מוסגר יאמר שיעל לוטן סופרת ואשת שלום מופלאה הלכה לעולמה לפני כשנה - יהי זכרה ברוך.

בגמילה

3

כמה שזה ישמע מוזר בגלל התדמית שלי של לוחם על כבוד הנשים שעובדות בזנות, עד כמה שאני מכיר מצאיות בדירות דיסקרטיות מבפנים (ואני מכיר) כמעט ולא קיימת התנהגות מעליבה לגבי זונות. ובטח שלא לגבי זונות יוקרה פרטיות

ומעטים שמתנהגים ככה או שלא מתקבלים בכלל או שמתקבלים ע"י זונות לא מבוקשות.

אני לא מתכוון כמובן שלזונות לא מבוקשות לא מגיעה אותו ייחס כבוד כמו ליותר איכותיות, אבל זאת המציאות שלכול אחת בשרשרת יש נישה משלה. זה עצוב, אבל זה הפרנסה לאלה שאין להן לקוחות רבות.

מה שנראה כגישה מעליבה מחלק הדיווחים זה יותר צורך של כמה גברים לביטוים ססקסיסטיים, כי זה כביכול מעלה אותם בעייני החברה.

יש לזה כמובן אפקט שלילי על הקוראים ללא עמוד שידרה מוסרית שיכולים להבין שזאת הנורמה הגברית הראויה ולהשליך אותה בהתנהגותם בביקור אצל זונות.

לי חשוב שלא רק בהתנהגות כלפי זונה, אלה גם בחשיבה ינתן ייחס מכובד. ובזה המאמר מצוין. ההתנהגות יכולה להיות יפה בגלל הכדיוית לקבל שירות טוב יותר. הייחס הפנימי הוא ביטוי לנפש האדם.

כמו שאמרה לי בחורה שעובדת בזנות שהבאתי לה וורד יפה במתנה: אני אוהבת פרחים בגלל הריח, לא בגג היופי, כמו שאתה אוהב בחורות בגלל הנפש ולא בגלל היופי.

אני רואה ערך גבוהה מאוד שידידי Sexhunter פרסם את המאמר.

כי מה שמאמר אומר, שגישה ססקסיסטית היא בעצם גישה של חלשים, שבוחרים להתעלות על אלה שלא יכולות להגן על עצמן.

מבחינתי התחונה הגברית החשובה - זה כוח האישיות. ניטשה אמר: תבחורו לעצמכם אוייבים ראוים. מי שמתייחס לזונות בזלזול הוא מוותר על כוח האישיות הגברית.
ערבה אנושית2010-08-17 12:20:25

4
[QUOTE=ערבה אנושית]
מה שנראה כגישה מעליבה מחלק הדיווחים זה יותר צורך של כמה גברים לביטוים ססקסיסטיים

[/quote]

על מה אתה מדבר? כל התייחסות לאישה כאובייקט מיני או מושא תשוקה הוא "סקסיסטי", בין אם לחיוב או לשלילה. אם אומרים על מישהי שהיא יפה, זה סקסיסטי. אז מה מפריע לך, שמשתמשים בסלנג ואומרים "כוסית" במקום? איך אפשר בכלל לדון בזונות והאם כדאי ללכת לצרוך את שירותיהן בלי להתייחס אליהן באופן סקסיסטי - לדוגמא, האם הן מעוררות חשק לשכב איתן או לא.

[QUOTE=ערבה אנושית]

כמו שאמרה לי בחורה שעובדת בזנות שהבאתי לה וורד יפה במתנה: אני אוהבת פרחים בגלל הריח, לא בגג היופי, כמו שאתה אוהב בחורות בגלל הנפש ולא בגלל היופי.

[/quote]

אז למה שלא תלך תשכב עם גברים? מה, אין גברים עם נפש יפה? רק לנשים יש נפש יפה? אולי נוח לך לשקר לעצמך לגבי הסיבה שאתה מרגיש דחף לשכב עם נשים כדי שתוכל להרגיש יותר טוב מאחרים?

למה הומוסקסואלים לא מתעניינים בנשים, הא? יש להן נפש יפה, לא? אז מה אם אין להם דחף לשכב אם נשים? זו סיבה לא לאהוב נשים? הרי יש להן נפש יפה.

בחייך...

כל בבון זכר יש לו את אותו דחף לשכב עם נקבה מאותו גזע, וזה אותו דבר אצל זכר הומו סאפיינס, ואותו דבר אצלך כמו כולם.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

5
הכי קל להעליב לקוחות של זונות.
והכי קל להיתיחס לזונות כאל קורבנות וכאל מסכנות שבחרו במקצוע מבזה למרות שזהו העלבון הגדול ביותר עבור רובן.

אם תתייחסו לכל אדם כאל בן אדם בלי קשר למיקצועו אז לא תזדקקו ליחס שונה כלפי זונות.

זונות מוכרות סקס ובנוסף גם חברה ואשליה אז גם עם הסקסיזם אין בעיה כל עוד הוא במסגרת ההסכמה ההדדית בין הזונה ללקוח.
אנחנו גם דיי בטוחים שיש הרבה זונות שאינן מעוניינות בקשר מעבר לסרס בתשלום עם לקוחות ולא מעוניינות לחשיפה אישית בפני הלקוח אבל משום מה אף אחד לא לוקח קרדיט על כיבוד הרצון שלהן.

אנחנו יכולים לשקר לעצמינו ולהיות מין אבירים על סוס לבן במינוי עצמי אבל זו סה"כ צביעות.

6
חרמן בהתהוות צפה בגלילה למטה
תתפלא שאני אוהב גברים עם נפש יפה לא פחות מי מה שאני אוהב נשים עם נפש יפה.

ויש גם בפורום לא מעטים שאני באמת אוהב אותם.

לא נאמר שאני אוהב לשכב בגלל הנפש. מה שכן אני אישית באמת מעדיף נשים עם נפש יפה גם מבחינה המינית.

אבל זה לא המלצה.

8
זונה או לא זונה - מדובר בבן אדם - אין סיבה לפגוע בכבודה להעליב אותה , להפך הן עובדות קשה בשביל הכסף שהן מרוויחות.

לדעתי לכל בן אדם באשר הוא צריך לתת כבוד ולנהוג בוא בהגינות !

אין שום רע בזנות כל עוד היא נעשתה מבחירה ולא מכפיה.

9
[QUOTE=ערבה אנושית]תתפלא שאני אוהב גברים עם נפש יפה לא פחות מי מה שאני אוהב נשים עם נפש יפה.
[/quote]

מתי פעם אחרונה שילמת לגבר עבור זמנו על-מנת שתוכל להכיר אותו כדי לבחון האם יש לו נפש יפה?

[quote]

לא נאמר שאני אוהב לשכב בגלל הנפש. מה שכן אני אישית באמת מעדיף נשים עם נפש יפה גם מבחינה המינית.

[/QUOTE]

אם אתה נכנס לזונה ורואה שהיא לא מושכת אותך מינית, מה אתה עושה? מסתובב ועושה אחורה פנה, או משלם לה כדי שתוכל לשבת לשוחח איתה חצי שעה, לחקור את נפשה ולגלות אם נפשה יפה או לא?

נניח אתה הולך לזונה, היא נראית לך פצצה שלא מהעולם הזה, הסקס מטריף. בסוף אתה משוחח איתה קצת ומגלה שהיא שונאת כושים ורוכבי אופניים. האם תחזור אליה?

אם אני אזמין בשבילך את ג. יפית לליווי הביתה, האם תטרח לברר את יופי נפשה?

פעם הבאה שאתה מטייל ברחוב, נסה לעשות מאמץ קוגניטיבי, ולשים לב לאותן 80% - 90% מהנשים שאינן נראות מושכות מינית בעיניך, ואשר בדרך כלל אינך מעיף בהן מבט שני. האם למישהי מהן נפש יפה? האם תטרח להתחיל עם מישהי מהן, לחזר אחריהן כדי לחקור את נפשן? ואם יתברר שלמישהי מהן יש נפש יפה, אבל היא מכוערת כמו קרפד, האם תשכב איתה? האם תיקח אותה כבת זוג?
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

10
מצטערים עכשיו נפגענוקריצה אתה רואה עד כמה קל לפגוע בלקוחות.
אין כאן ויכוח יש כאן דיון, אנחנו אישית חושבים שללכת לזונה כתחליף לטיפול נפשי כפי שאתה עושה הוא קצת בעייתי ועדיף איש מקצוע מיומן במקום לדוגמא.
אנחנו חושבים שזונה מוכרת מין ואשליות ולא טיפול פסיכיאטרי או חברתי ואנחנו חושבים שהיא צריכה להיות מיקצועית וטובה במה שהיא עושה כי בניגוד לפקידה בבנק היא מרוויחה משכורת מכובדת.
אם היא עוסקת בכפיה (וקשיים כלכליים אינם כפיה) אז אנחנו מרחמים עליה כמו שנרחם על כל בן אדם שכופים עליו משהו.
אין בהיותה זונה של זונה להוסיף או להוריד מהיחס שלנו אליה כבן אדם או במילים אחרות אם היא תהיה נחמדה אילינו נהיה נחמדים אליה.

זה שאתה ואחרים חושבים שבגלל שהיא זונה היא מסכנה וראויה ליחס מיוחד ולהגנה מפני גברים שמחפשים רק סקס זה הבעיה.

זה שמוסלי חשב כמוך בעבר בעת התדיינות איתנו זה ממש לא סיבה להכניס אותו לכאן , אם הוא ירצה הוא יצטרף אבל עד אז הוא אינו חלק מהדיון.

לא בא לך להתדיין פשוט אל תגיב, אבל אם אתה מגיב אז תגובה כמו שלך היא פשוט מעליבה.(וזה בסדר לא נעלבנו)

[QUOTE=ערבה אנושית]

אחים שלו גברים יקרים

הרי אתם יודעים בדיוק כמוני הדברים שאני אומר ומתווכחים בשביל הויכוח.

אין לי כוח של מוסלי לענות על דברים שאתם יודעים לא פחות ממני.

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”