כ שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי - דף 3 - סקס אדיר

שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי

21
המשרד המדובר

זה לא GLIMMER GIRLS למרות שזה היה משרד מצוין הוא כבר לא עובד עד כמה שאני יודע וחבל כי באמת היו שם בנות איכותיות אם תמונות אמיתיות

תאמין לי ג'ינג'י כל הריצה הזו אחרי בחורות זו סתם ביזבוז אנרגיה

22
[QUOTE=SEXHUNTER] עשיתי קצת חיפוש בגוגל ומצאתי באחד מן המשרדי ליווי את אותה אחת "ליבי" ..אולי יש מצב.
משרד ליווי בשם "GLIMMER GIRLS"

054-2222279
[/QUOTE]

זו לא ליבי הזו.

[QUOTE=danc07]אבל אם מדובר במשרד, ולא במישהי/ן פרטי/ות, הרי שהוא מפרסם היכנשהו, לא?
אם כן - מדוע אין שום קישור/הפנייה כלשהי לפרטיו של משרד זה?
[/QUOTE]

זה לא בדיוק "משרד" אלא שירות, שלמרות שיש לו איזה פרסום (לא רלוונטי ולא עדכני) אי שם ברשת, הוא עובד יותר בשיטת "חבר מביא חבר".

הפורום, לתפיסתי, איננו שירות מידע ציבורי אלא מפגש להחלפת מידע בין חברים. מאז שהגעתי לפורום הזה ונעזרתי בדיווחי החברים כאן כל שרות הסקס בתשלום קיבל תפנית אחרת. זו הסיבה שהעדפתי למסור את הפרטים רק לתורמי מידע בפועל. חברים רבים פנו אלי בפרטי וכאלה שתרמו דיווחים בעבר קיבלו את הפרטים מיד. מאחר ובדקתי וראיתי שגם אתה מדווח פעיל - אשלח לך את הפרטים בה"פ.

תום.

tom22052010-08-12 09:02:31
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

23
[QUOTE=tom2205]

מאז שהגעתי לפורום הזה ונעזרתי בדיווחי החברים כאן כל שרות הסקס בתשלום קיבל תפנית אחרת. זו הסיבה שהעדפתי למסור את הפרטים רק לתורמי מידע בפועל. חברים רבים פנו אלי בפרטי וכאלה שתרמו דיווחים בעבר קיבלו את הפרטים מיד. מאחר ובדקתי וראיתי שגם אתה מדווח פעיל - אשלח לך את הפרטים בה"פ.

תום.

[/QUOTE]

מוחא כפייה

אצבע למעלה

פרנק.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

24
קודם כל מגיע קרדיט ל- tom2205 על הגילוי של ליבי ושל המשרד שמעסיק אותה, ותודה על שהעביר לי את הטלפון.

והנה היום התקשרתי על מנת להזמין את ליבי. בצהריים עדיין לא הייתה תשובה, אך בסביבות 15:00 כבר ענתה מישהי - לדעתי בעלת המשרד בכבודה, והתחילה מייד "למכור" לי את שלי במקומה, בהיותה כנראה היחידה שזמינה. המכירה הייתה קצת אגרסיווית מדי לטעמי, אך הודות לדיווח של חברינו shlom8 הסכמתי לכך.

ואכן בשעה היעודה נשמעה דפיקה בדלת ונכנסת .... מכרה ותיקה שלי, שעימה היו לי מפגשים לפני כשנתיים, כאשר רק התחילה לעבוד כעצמאית. היו לנו בזמנו מספר לא קטן של מפגשים, עד שפרשה ועברה לעיסוק שונה, לא קשור. שלי בחורה חמודה ביותר וכיף לפטפט איתה; כך למדתי שחזרה לעסוק במקצוע, הפעם במשרד הזה - לפני כשלושה חודשים, עקב צורך מסויים.

כאן המקום לתת תאור של שלי. נמוכת קומה, עור מתוח בצבע שבין שזוף לכהה, שער שחור ארוך, מבנה גוף רזה בינוני, חזה בינוני עומד לא רע, תחת עגול, קצת גדול אך עדיין פרופורציוני, פנים נאות עם פה רחב ומה זה חייכני. בעלת אופי כיפי וחינני, אפילו ילדותי משהו (בגינו נראית צעירה מכפי גילה שלדעתי בסביבות 21).

שלי גם בחורה מאוד פתוחה, משתדלת לתת שרות טוב, ובהיותינו מכרים ותיקים, היא זרמה איתי חופשי לגמרי וגמרה בכיף, למרות שככלל היא לא גומרת עם לקוחות. לא ביקשתי אנאלי ואין לי מושג אם עושה - כנראה שלא; המציצה בלי, בינונית, ואילו הייתי רוצה הקצפה הייתה מסכימה, למרות שאני יודע שהיא לא אוהבת. המגבלה שלה היא שהיא לא מתנשקת בפה - עם אף אחד (גם לא עם החבר שלה).

עד כאן על שלי. אם יש שאלות על המפגש, תרגישו חפשי לשאול, אך זכרו כי אינני מרגיש נוח לתת פירוט נוסף עליה כאן בפורום הפתוח, אלא רק בהודעות פרטיות לחברים.

27
[QUOTE=פינצבסקי]

"ליבי" זו קים שעבדה ביונה הנביא 7

[/QUOTE]

מוחא כפייה

לא הכרתי את "קים" ולכן לא יכולתי לדעת זאת, אבל לפי כל הסימנים (כולל התמונות) אתה כנראה צודק.

לגבי המחיר - לדעתי שווה כל אגורה! קיבלתי עוד חוו"ד בפרטי, שאני מקווה שתפורסם כאן בקרוב.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

29
חברים יקרים,

קים זאת ליבי ולהיפך !!

הזכרון הטרי בהחלט נעים, הבחורה נעימה מתוקה ריחנית סקסית חייכנית כיף אמיתי !!

הרי סופו של דבר מעבר לסקס הטוב אנחנו הגברים מחפשים את הבחורה שתתן לנו להרגיש כמו המלך .

ליבי בהחלט נותנת לך את הפינוק מהרגע הראשון.

מנשקת כמוו מאהבת יודעת את העבודה נוגעת בכל נקודות החשובות. מוצצת כמו בסרטים...כולל הכל ליקוקי ביצים בולעת את כל האיבר כמו גדולה, ליקוקים ועבודת יד במקביל...

זיון בכל התנוחות בשליטה מלאה . א ל ו פ ה!!!

800 ש"ח אומנם יקר אבל שווה כל שקל. משאירה בהחלט טעם לעוד !!

תודה רבה תום!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”