24
על ידי almoni2009
קודם כל מגיע קרדיט ל- tom2205 על הגילוי של ליבי ושל המשרד שמעסיק אותה, ותודה על שהעביר לי את הטלפון.
והנה היום התקשרתי על מנת להזמין את ליבי. בצהריים עדיין לא הייתה תשובה, אך בסביבות 15:00 כבר ענתה מישהי - לדעתי בעלת המשרד בכבודה, והתחילה מייד "למכור" לי את שלי במקומה, בהיותה כנראה היחידה שזמינה. המכירה הייתה קצת אגרסיווית מדי לטעמי, אך הודות לדיווח של חברינו shlom8 הסכמתי לכך.
ואכן בשעה היעודה נשמעה דפיקה בדלת ונכנסת .... מכרה ותיקה שלי, שעימה היו לי מפגשים לפני כשנתיים, כאשר רק התחילה לעבוד כעצמאית. היו לנו בזמנו מספר לא קטן של מפגשים, עד שפרשה ועברה לעיסוק שונה, לא קשור. שלי בחורה חמודה ביותר וכיף לפטפט איתה; כך למדתי שחזרה לעסוק במקצוע, הפעם במשרד הזה - לפני כשלושה חודשים, עקב צורך מסויים.
כאן המקום לתת תאור של שלי. נמוכת קומה, עור מתוח בצבע שבין שזוף לכהה, שער שחור ארוך, מבנה גוף רזה בינוני, חזה בינוני עומד לא רע, תחת עגול, קצת גדול אך עדיין פרופורציוני, פנים נאות עם פה רחב ומה זה חייכני. בעלת אופי כיפי וחינני, אפילו ילדותי משהו (בגינו נראית צעירה מכפי גילה שלדעתי בסביבות 21).
שלי גם בחורה מאוד פתוחה, משתדלת לתת שרות טוב, ובהיותינו מכרים ותיקים, היא זרמה איתי חופשי לגמרי וגמרה בכיף, למרות שככלל היא לא גומרת עם לקוחות. לא ביקשתי אנאלי ואין לי מושג אם עושה - כנראה שלא; המציצה בלי, בינונית, ואילו הייתי רוצה הקצפה הייתה מסכימה, למרות שאני יודע שהיא לא אוהבת. המגבלה שלה היא שהיא לא מתנשקת בפה - עם אף אחד (גם לא עם החבר שלה).
עד כאן על שלי. אם יש שאלות על המפגש, תרגישו חפשי לשאול, אך זכרו כי אינני מרגיש נוח לתת פירוט נוסף עליה כאן בפורום הפתוח, אלא רק בהודעות פרטיות לחברים.