כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 10 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

91
לאחר שהחולה שלח לי את המספר וביקש שאדווח, אז להלן הדיווח.
מקום פרטי קל למציאה נראה כמו דירת מגוריה.

לגברת בשנות ה 50 לחייה חזה מפואר וכוס לא מגולח.

לאחר הדיון המקדים על מה וכמה נכנסנו למקלחת משותפת שכללה מזמוזים וGFE. נענתה לכל בקשותי.

מצצה ללא חליםה כולל גמירה בםה שזה מה שעניין אותי כולל עבודת לשון ביצים ורימיניג.

מרססת בפיה שמן חחובה מסריח לפני המציצה בלי כך שלטענתה זה בריא יותר ומלא ויטמינים.

הגברת דברנית לא קטנה והדרך היחידה להשתיק אותה זה לדחוף לה שמוליק לפה וגם אז משמיעה קולות.

הייתה נקייה (ראה מקלחת משותפת)

מציציה טובה וגמירה טובה.

נחמד בסך הכל

לאוהבי הציצים שווה ביקור רק בגללם אולי אפילו ביקור חוזר.

92
אחרי כמה שבועות של חופשה להלן דיווח על ביקורי אצל הגב,

בראשית דברי - ח"ח ל ח"כ על השיתוף ועל ההתנהלות הדיווחית.

מדובר בנוצריה מכנסיה בלרוסית והיא פשוט על קטע של רוחניות ובלבולי שכל.

הציצים באמת מענינים אבל אותי היא פשוט דחתה מרוב דיבורים וזייוני שכל על אלף ואחד דברים.

חוויה לא חיובית בשבילי בכלל, אהה כן היא גם נדפה ריח לא טוב.

לא אחזור בהחלט.

שנ טובה,

גלעד
No Regrets

93
אהלן ...בתור אחד שכל כך רצה לדגום את מירי אני מעוניין לחזק את דבריו של סופר-לה-טיב ולהוסיף כמה נקודות כחומר למחשבה:
1. דווקא בדיווחים החיוביים על מירי הוזכר לא פעם שלעלמת החן ההונגריה אין שום בעיה להזדיין בלי קונדום שזה מבחינתי נקודת אזהרה ו -TURN OFF רציני - אפילו זונת רחוב מטונפת לא תזדיין בלי קונדום אז על אחת כמה וכמה מעסה שמקבלת עוד בביתה ..נשמע פשוט מזעזע ...לא חושב שיש פה גבר נשוי אחד שיסכן את הזין שלו ואת החיים שלו במחלה לא עלינו בשביל זיון .
2. נקודה מס' אחד + הדיווחים על הסירחונות מנקבי גופה של מירי לא משאיר הרבה מקום לדימיון והשילוב של חוסר ניקיון בסיסי וקלות דעת מצד המטפלת מייצרת מקדם סטטיסיטי גבוה לחטוף איזה פטריה או הרפס על הזין במקרה הטוב .
נורא נורא נורא חבל שחבילה כה מפתה לדגימה הפכה לפח זבל שממש לא מפתה לנבור בתוכו ....
במציאות שבה כל כך קשה למצוא פרטיות שוות בז'אנר של מירי הרי מדובר פה במכה קשה לצרכנים בכי

הברון שפיכענהאוזן

96
עד עכשיו לא התערבתי במה שנכתב ע"י החברים שדגמו אותה.. אבל להגיד עליה שהיא " מזבלה "

זאת פשוט הגזמה פרועה.. אני הייתי אצלה פעמיים והיא הייתה אסטטית ולא ניתקלתי בריחות שנדפו ממנה.

וחוץ מזה גם אם הגעתם ותפסתם אותה בהגיינה ירודה.. קיימת האופציה למקלחת משותפת.

אני מסכים ב 100% שהגברת שרוטה ומזיינת את השכל על רוחניות .. אבל במקרה שלה זאת דווקא תוספת מעניינת.

אני אישית מעדיף מישהי דברנית .. מאשר גולם שתשתוק כל המפגש

לגבי הקטע של הקונדום - זה בהחלט חמור מאוד !! אבל היא לא מכריחה אותך לשכב איתה בלי גומי.. היא פשוט מציעה את זה
ואם לא הסכמת שום דבר לא נעשה בכוח.

אחרי 2 מפגשים שהיו לי איתה.. סה"כ נהתי וקיבלתי תמורה מלאה לכספי.. זהו מיציתי אותה ולא אחזור אליה.

אבל להגדיר אותה כנפילה או כמזבלה ... בהחלט מוגזם ולא צודק !!
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

97
שלום לכולם ובעיקר לחולה כוס הגדול
קודם כל התנצלות על הזמן שעבר מקבלת הטלפון ועד הדגימה והדיווח....
הייתי אצל מרי בר"ג
נתחיל מהמקום, מקום די מפתיע, לא באזור שהייתי בו אי פעם בעבר,
כבר בטלפון המבטא ההונגרי שלה לא נותן מקום לספקות אם זאת היא או טעות במספר,
כשנכנסתי פתחה את הדלת בחולצה לבנה (חלוק?)
נכנסנו לחדר הטיפולים ודבר ראשון הגברת החלה לספר לי את הצרות שלה ולהאנח, כולל סיפורים על הילדים הגדולים שלה.
ראבק אני באתי לטיפול או להיות פסיכולות שלה?
אחרי אולי 10 דקות נכנסתי למקלחת, מרי דאגה לשטוף לי את הזין והתחת אבל בלי שהיא נכנסה בעצמה למקלחת.
ואז בחזרה לחדר הטיפולים,
בחדר יש לה מיטת טיפולים לטיפול, ומיטה זוגית לאפטר-פרטי.
הטיפול עצמו די יסודי עיסוי בשמן לכל הגוף וכו' קרמים ושמן.
כאשר היא הורידה את החולצה נגלה לעיני זוג שדיים ענקיייים ותחת ענק .
לאחר העיסוי מרי נשכבה על הבטן על המיטה וביקשה שאני אעלה עליה ,
נשכבתי מעליה, התחת שלה כלכך גדול שהזין שלי היה בין שני הישבנים שלה וכל זאת בלי לחדור לא מלפנים ולא מאחור.
חיבקתי את שדיה וכך עד שגמרתי.
ציון? פעם ראשונה שאני בעיסוי או מעבר לזה עם אשה כל כך מבוגרת,
הסיפורים שלה על בניה הגדולים הרסו לי את ההתחלה,
העיסוי עצמו טוב, מרגיע ונחמד,
אבל למי שהיה אצל מריה מפואבלו ויודע למה לצפות האכזבה גדולה.
האם אני אחזור אליה? אולי, לעיסוי ומציצה, המחיר זול, המקום נגיש ונוח,
אשמח לקבל המלצות על מעסות נוספות לדגימה
חג שמח

98
[QUOTE=dicer wolf]

נכנסנו לחדר הטיפולים ודבר ראשון הגברת החלה לספר לי את הצרות שלה ולהאנח, כולל סיפורים על הילדים הגדולים שלה.

אחרי אולי 10 דקות נכנסתי למקלחת, מרי דאגה לשטוף לי את הזין והתחת אבל בלי שהיא נכנסה בעצמה למקלחת!!!!.

[/QUOTE]
אני לא יודע באמת מה הקטע של זונות שמתחילות לספר סיפוריים אישיים שלהם,הבעיות שלהם וילדיהם,,אנחנו באים לקבל שירות בסיסי כמה דקות וללכת,בלי שמות,בלי להזדהות,לא יודע למה חלק מהם מתחילות לזיין המוח של הלקחות לפני האקט המיני,מוזר באמת!!.
תמיד בשטח למען כולם.

99
[QUOTE=החתיך הרומנטי][QUOTE=dicer wolf]

אחרי אולי 10 דקות נכנסתי למקלחת, מרי דאגה לשטוף לי את הזין והתחת אבל בלי שהיא נכנסה בעצמה למקלחת!!!!.

[/QUOTE]
אני לא יודע באמת מה הקטע של זונות שמתחילות לספר סיפוריים אישיים שלהם,הבעיות שלהם וילדיהם,,אנחנו באים לקבל שירות בסיסי כמה דקות וללכת,בלי שמות,בלי להזדהות,לא יודע למה חלק מהם מתחילות לזיין המוח של הלקחות לפני האקט המיני,מוזר באמת!!.
[/QUOTE]

החתיך הרומנטי , מה איתך ???

גם אתה קיבלת ממני את הטלפון שלה , והבטחת לדגום אותה... ו......??

חולה כוס2010-09-22 21:04:47
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

100
[QUOTE=gunner]מצטרף לדברי סטארדסט - אכן מכה לצרכנים נוכח הפוטנציאל שחשבנו שגלום במכרה הזה. בסוף הסתבר שלא מכרה, אלא מזבלה...Ouch[/QUOTE]

[QUOTE=מת על חזה גדול]אולי עוד אפשר להציל? לנסות לרמוז על קיומו של הפורום, מתוך כוונה שתקרא ותשפר את דרכיה ה"מסריחות"מבולבל
מה אתם אומרים שווה ניסיון?[/QUOTE]

[QUOTE=januar]

האמת שכן גם אני לא התלהבתי, והספיקה לי פעם אחת לקלוט את הזיוף שלה..

אבל מי שרוצה לנסות לא אהרוס לו את הכייף...

[/QUOTE]

[QUOTE=matok]

אתחיל ואומר רק כגודל הציפיה כך גודל האכזבה

התחלתי לזיין ופעם ראשונה השפרצתי אחרי 3 דקות בין השדיים מה שביאס אותי ברמות והבנתי שנפלתי בפח.

היא ראתה שאני עומד לגמור ודחפה אותו לפה מה שלא השאיר לי ברירה.

מבואס לגמרי ביקשתי עוד מספר אך כמו שיתר החברים העלו התחילה עם ההסברים שלה למה אין כבר וכל מיני בבלט מה שהוריד לי את החשק.

נתתי לה את הכסף ואחרי 15 דקות כבר לא הייתי בדירה.

מסקנות ותובנות מהמפגש הנ"ל

1.לעולם אל תגיעו אליה בדיוק אחרי מישהו היא פשוט תתקתק אותכם וגם היא לא מתקלחת ככה שאתם תמצצו לה את השדיים בדיוק אחרי מישהו שמצץ אותם לפניכם דבר מגעיל לכשעצמו.

2.אל תיתנו לה למרוח הרבה שמן אתם תגמרו מהר אין אחד שיוכל להחזיק.

3.הבחורה לפי דעתי בת 60+ ואחרי שגמרתי בחנתי אותה וקלטתי שהיא מעל 60

4.יש לה ריח חריף בפה משהו לא מוסבר.

5.השדיים שלה זה מה שעושה אותה והאמת אכן גדולים אבל ראבק למה היא לא מנקה אותם עדיין היו מלאים בשמן.

6.הבחורה/סבתא הזו חפרנית ושרוטה לגמרי ניראה לי שחיה בעולם משלה.

שורה תחתונה לא חוזר אכזבה מבחינתי

[/QUOTE]

[QUOTE=koko7]שלום לכל החברים,

קודם כל הדבר הראשון והעיקרי שיש לי להגיד עליה: היא שרוטה, אבל ממש, שרוטה.

אחרי שהתחילה לבלבל את המוח במשך כמה דקות שנראו כמו נצח,על ענייני רפלקסולוגיה וכו', שאלה אותי במה אני מעוניין.

מרוב בלבולי המוח שלה כבר לא היה לי כוח להיות שם ממש,והלכתי על מסאג'+הרפיה.

הדבר שהכי הפריע לי היה הריח שלה, כנראה שהיא לא ממש התקלחה בזמן האחרון, וכשהיא הורידה את התחתונים, היה שם ריח כמו של חנות דגים בשוק הכרמל, פשוט זוועה. גמרתי לה בין השדיים,מקלחת,ניסתה להמשיך לזיין את המוח אבל אני פשוט ברחתי כל עוד נפשי בי. אני בכל אופן,ממש לא נהניתי אצלה.

אין לי שום טענות כלפי אף אחד פה,מי שהיה לו כיף איתה, מברוק שילך. לי הספיק ביקור אחד.

אולי גם אחרים יהנו, אני מגיע למישהי לא בשביל לשמוע אותה מזיינת את השכל על שטויות מפה ועד הונולולו.

[/QUOTE]

[QUOTE=מחפש_סקס]
לסיכום הייתי אצלה בערך חצי שעה והיא עוד ביקשה ממני 150 על זה....בסוף נתתי לה 100 שקל ויצאתי מהבית שלה בהרגשה ממש מלוכלכת כאילו כל הגוף שלי מלא ג'יפה וזה לא היה כי היא לא נראית טוב, היא דווקא נראית סבבה לגילה...
זה היה בגלל החפירות שלה וכל הצביעות הזאת שהיא ממש לא הפסיקה איתה מהתחלת "הטיפול"
אההה ושהייתי איתה שמתי לב שעדיין יש לה חומר סיכה בכוס, כנראה מ"הלקוח" שהיה אצלה לפני וגם אחרי שאני הלכתי כמובן שהיא לא התרחצה וכנראה גם מי שבא אחרי קיבל את הגועל נפש הזה שבטח הצטבר לה כבר יום שלםDead
בקיצור כנראה התקלקלה האישה ונהניסיון האישי שלי לא ממליץ לאנשים ללכת אליה...
[/QUOTE]

[QUOTE=GILLAD]

חוויה לא חיובית בשבילי בכלל, אהה כן היא גם נדפה ריח לא טוב.

לא אחזור בהחלט.

[/QUOTE]

[QUOTE=stardust]
1. דווקא בדיווחים החיוביים על מירי הוזכר לא פעם שלעלמת החן ההונגריה אין שום בעיה להזדיין בלי קונדום שזה מבחינתי נקודת אזהרה ו -TURN OFF רציני - אפילו זונת רחוב מטונפת לא תזדיין בלי קונדום אז על אחת כמה וכמה מעסה שמקבלת עוד בביתה ..נשמע פשוט מזעזע ...לא חושב שיש פה גבר נשוי אחד שיסכן את הזין שלו ואת החיים שלו במחלה לא עלינו בשביל זיון .
2. נקודה מס' אחד + הדיווחים על הסירחונות מנקבי גופה של מירי לא משאיר הרבה מקום לדימיון והשילוב של חוסר ניקיון בסיסי וקלות דעת מצד המטפלת מייצרת מקדם סטטיסיטי גבוה לחטוף איזה פטריה או הרפס על הזין במקרה הטוב .
נורא נורא נורא חבל שחבילה כה מפתה לדגימה הפכה לפח זבל שממש לא מפתה לנבור בתוכו ....

[/QUOTE]

אני חושב שאחרי כל הדיווחים האלה למעלה מספיק להגיע למסכנה ברורה חד משמעית,שעניין הניקיון והיהגיניה אצלה לא קיים בכלל!! אני אין לי משהו נגדה ולא מכיר אותה,אבל זאת דעתי ודעת רוב החברים שביקרו אותה.

חולה כוס נכון אני ביקשתי את המספר שלה ממך ואני מודה לך שנתנתה לי אותו,תודה לך אבל!! אחרי כל התגובות השליליות מתחילת השרשור עד הסוף,שיניתי את דעתי וחסכתי לעצמי את הזמן והכסף.

גם חסכתי לעצמי עוגמת הנפש כי הייתי בטוח שאני אצא משם מאוכזב וזה היה לי ברור.

גם עניין ההיגיניה חשוב לי מאוד!! ולפי הדיווחים של רוב החברים שביקרו אותה שציינו שהיא לא מתקלחת לא לפני ולא אחריי וזה בשבילי מספיק.
תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”