מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
92מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
931. דווקא בדיווחים החיוביים על מירי הוזכר לא פעם שלעלמת החן ההונגריה אין שום בעיה להזדיין בלי קונדום שזה מבחינתי נקודת אזהרה ו -TURN OFF רציני - אפילו זונת רחוב מטונפת לא תזדיין בלי קונדום אז על אחת כמה וכמה מעסה שמקבלת עוד בביתה ..נשמע פשוט מזעזע ...לא חושב שיש פה גבר נשוי אחד שיסכן את הזין שלו ואת החיים שלו במחלה לא עלינו בשביל זיון .
2. נקודה מס' אחד + הדיווחים על הסירחונות מנקבי גופה של מירי לא משאיר הרבה מקום לדימיון והשילוב של חוסר ניקיון בסיסי וקלות דעת מצד המטפלת מייצרת מקדם סטטיסיטי גבוה לחטוף איזה פטריה או הרפס על הזין במקרה הטוב .
נורא נורא נורא חבל שחבילה כה מפתה לדגימה הפכה לפח זבל שממש לא מפתה לנבור בתוכו ....
במציאות שבה כל כך קשה למצוא פרטיות שוות בז'אנר של מירי הרי מדובר פה במכה קשה לצרכנים

94
95
מה אתם אומרים שווה ניסיון?
96זאת פשוט הגזמה פרועה.. אני הייתי אצלה פעמיים והיא הייתה אסטטית ולא ניתקלתי בריחות שנדפו ממנה.
וחוץ מזה גם אם הגעתם ותפסתם אותה בהגיינה ירודה.. קיימת האופציה למקלחת משותפת.
אני מסכים ב 100% שהגברת שרוטה ומזיינת את השכל על רוחניות .. אבל במקרה שלה זאת דווקא תוספת מעניינת.
אני אישית מעדיף מישהי דברנית .. מאשר גולם שתשתוק כל המפגש
לגבי הקטע של הקונדום - זה בהחלט חמור מאוד !! אבל היא לא מכריחה אותך לשכב איתה בלי גומי.. היא פשוט מציעה את זה
ואם לא הסכמת שום דבר לא נעשה בכוח.
אחרי 2 מפגשים שהיו לי איתה.. סה"כ נהתי וקיבלתי תמורה מלאה לכספי.. זהו מיציתי אותה ולא אחזור אליה.
אבל להגדיר אותה כנפילה או כמזבלה ... בהחלט מוגזם ולא צודק !!
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
97מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
98מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
99החתיך הרומנטי , מה איתך ???
גם אתה קיבלת ממני את הטלפון שלה , והבטחת לדגום אותה... ו......??
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
100

מה אתם אומרים שווה ניסיון?[/QUOTE]
האמת שכן גם אני לא התלהבתי, והספיקה לי פעם אחת לקלוט את הזיוף שלה..
אבל מי שרוצה לנסות לא אהרוס לו את הכייף...
אתחיל ואומר רק כגודל הציפיה כך גודל האכזבה
התחלתי לזיין ופעם ראשונה השפרצתי אחרי 3 דקות בין השדיים מה שביאס אותי ברמות והבנתי שנפלתי בפח.
היא ראתה שאני עומד לגמור ודחפה אותו לפה מה שלא השאיר לי ברירה.
מבואס לגמרי ביקשתי עוד מספר אך כמו שיתר החברים העלו התחילה עם ההסברים שלה למה אין כבר וכל מיני בבלט מה שהוריד לי את החשק.
נתתי לה את הכסף ואחרי 15 דקות כבר לא הייתי בדירה.
מסקנות ותובנות מהמפגש הנ"ל
1.לעולם אל תגיעו אליה בדיוק אחרי מישהו היא פשוט תתקתק אותכם וגם היא לא מתקלחת ככה שאתם תמצצו לה את השדיים בדיוק אחרי מישהו שמצץ אותם לפניכם דבר מגעיל לכשעצמו.
2.אל תיתנו לה למרוח הרבה שמן אתם תגמרו מהר אין אחד שיוכל להחזיק.
3.הבחורה לפי דעתי בת 60+ ואחרי שגמרתי בחנתי אותה וקלטתי שהיא מעל 60
4.יש לה ריח חריף בפה משהו לא מוסבר.
5.השדיים שלה זה מה שעושה אותה והאמת אכן גדולים אבל ראבק למה היא לא מנקה אותם עדיין היו מלאים בשמן.
6.הבחורה/סבתא הזו חפרנית ושרוטה לגמרי ניראה לי שחיה בעולם משלה.
שורה תחתונה לא חוזר אכזבה מבחינתי
לסיכום הייתי אצלה בערך חצי שעה והיא עוד ביקשה ממני 150 על זה....בסוף נתתי לה 100 שקל ויצאתי מהבית שלה בהרגשה ממש מלוכלכת כאילו כל הגוף שלי מלא ג'יפה וזה לא היה כי היא לא נראית טוב, היא דווקא נראית סבבה לגילה...
זה היה בגלל החפירות שלה וכל הצביעות הזאת שהיא ממש לא הפסיקה איתה מהתחלת "הטיפול"
אההה ושהייתי איתה שמתי לב שעדיין יש לה חומר סיכה בכוס, כנראה מ"הלקוח" שהיה אצלה לפני וגם אחרי שאני הלכתי כמובן שהיא לא התרחצה וכנראה גם מי שבא אחרי קיבל את הגועל נפש הזה שבטח הצטבר לה כבר יום שלם

בקיצור כנראה התקלקלה האישה ונהניסיון האישי שלי לא ממליץ לאנשים ללכת אליה...
[/QUOTE]
1. דווקא בדיווחים החיוביים על מירי הוזכר לא פעם שלעלמת החן ההונגריה אין שום בעיה להזדיין בלי קונדום שזה מבחינתי נקודת אזהרה ו -TURN OFF רציני - אפילו זונת רחוב מטונפת לא תזדיין בלי קונדום אז על אחת כמה וכמה מעסה שמקבלת עוד בביתה ..נשמע פשוט מזעזע ...לא חושב שיש פה גבר נשוי אחד שיסכן את הזין שלו ואת החיים שלו במחלה לא עלינו בשביל זיון .
2. נקודה מס' אחד + הדיווחים על הסירחונות מנקבי גופה של מירי לא משאיר הרבה מקום לדימיון והשילוב של חוסר ניקיון בסיסי וקלות דעת מצד המטפלת מייצרת מקדם סטטיסיטי גבוה לחטוף איזה פטריה או הרפס על הזין במקרה הטוב .
נורא נורא נורא חבל שחבילה כה מפתה לדגימה הפכה לפח זבל שממש לא מפתה לנבור בתוכו ....
[/QUOTE]