כ נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה - דף 2 - סקס אדיר

נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה

11
בכול מה שאמרתי אין שום ביקורת על אלמוניאני.
תחושת התסכול היא כנה ולא ניתנת לערעור.

כתבתי נגד הכללות לא נגד חוויה אישית.

שהייתי עם לנה (יוליה) יפיפיה בוולפסון 55 והיא עשתה כול דבר שאמרתי אבל בקור וריחוך - לא נהניתי בכלל והרגשתי תסכול.

רק לא חשבתי שהיא אשמה היא פשוט לא מתאימה לי.

אולי אם אלמוניאני לא היה מצפה שליביראליות חייבת לכלול הכנסת אצבעות ומציצה של כול הכלי - אז גם היה מאוכזב, אבל ללא כעס כזה.

ונזכרתי שהיו לי עוד שתי נפילות דווקא אצל יקרות שאת אחת לא הרבצתי רק בגלל שחששתי (בצדק) שיש לה שומר ראש

(בזמנו שנזכרתי בזה התנצלתי לפני חולה כוס שקודם תקפתי אותו על תגובה קשה לרמאית).
ערבה אנושית2010-10-04 22:41:22

12
[QUOTE=boris26]ערבה אנושית,אם חתיך השתתף בצערו של אלמוניאני,זה עניין שלו.זה לא אומר שהוא בכיין,הגזמת.מטרת הפורום היא לתת דיווחים על ביקורים במכונים או אצל בנות פרטיות.לכל אחד יכולה לקרות נפילה,מה לעשות,אין טעם לתקוף או לזלזל בחבר פורום [/QUOTE]

בוריס, חתיך הוא ידיד קרוב שלי ואני קורא כול דיווח שלו.

אם היית קורא כמוני כול דיווח שלו היית רוא כמה פעמים בזמן אחרון הוא "משתתף בצער".

כתבתי שאין לי שום ביקורת על דיווח של אלמוניאני, דיווח כן וברור, כמו רוב הדיווחים שלו.

כתבתי נגד בכינות ברכישה שירותי מין. (לא אצל אלמוניאני).

13

arl3 ידידי אני הייתי הראשון במשמרת..צחוק חיכיתי שם משהו כמו 20 דקות עד שהיא הגיעה , התכוונתי ללכת אבל היא שידרה שיהיה סבבה.

חוץ מזה זהו דיווח שלילי, שמטרתו מבחינתי לפגוע באופן ישיר במקום שלא מכבד את לקוחותיו הקבועים ובטח מסכנים החדשים.

אם אתה אוהב לשלם 250 שקל על בחורה שיכולת לקבל פינוק הרבה יותר טוב מנרקומית בתחנה מרכזית סבבה תהנה .

ועוד משהו.. למי אכפת מבעיות משפחה, אלכוהול , סמים, 6 ילדים ובעל מכה על מה בדיוק אתה משלם פה???? מה זה קשור אלי??

אנחנו באותה סירה אני מעיד פה כדי שלך זה לא יקרה אם לא הבנת עדיין...

רוצה להיות טוב לב? לך תתנדב במרכז לנשים מוכות או משהו או תתרום למישהו ... אני משתדל לתרום כמה שיותר למקומות שבהם המתרימה לא מבטיחה למצוץ לי לפני.

ערבה חמודי נראה לי כשאתה הולך לדירה כזו המינימום זה מציצה עם קונדום נגיד וסקס לא?

אז מה זה אומר ליברלית? ומה זה אומר " אני עושה הכל" ? היא התכוונה לדעה פוליטית?

דנה מבן יהודה הייתה גובה 250 שקל וזה היה הפינוק של הלייף אני הייתי משלם 500 שקל על אותו הפינוק אם היא הייתה זמינה עכשיו וזו אמת המידה שלי ל 250 לבחורה אני מקווה שכולם מבינים אותי.

רבותיי בואו לא נזרוק כסף סתם אמנם אנחנו חרמנים ונעולים אבל נראה לי שאם כל באי הפורום הזה לא יגיעו למקומות כאלה בעקבות

דיווחים מסוג זה מישהו בדירות ישים לב לזה בסוף וכולנו נרוויח מזה.

almoniani2010-10-05 08:36:27

14
בניגוד לערבה אנושית, אני חושב שההערות של חתיך רומנטי היו ענייניות. מה עוד שהייתה כתבה לא מזמן ב YNET נדמה לי שבעלי תקיתוקיות החלו לפרסם מבצעים. הם טוענים כי זה קשור למצב הכלכלי, אני יותר בכיוון של חתיך רומנטי וחושב שהירידה בביקורים היא עקב מנטאליות שירות דפוקה. זכור לי מבקורי בעבר כמה תיקתוק הוא דבר מתסכל. מנסיוני, ישנם אומנם בחורות שלפעמים תופסות יום רע , עייפות של סוף יום , וכולי אך יש בחורות המתקתקות כחלק משיטה והשירות שאנו נותנים אחד לשני בפורום הזה הוא לחשוף אותן. השירות המכאני וההסתברות הגבוהה לתיקתוק היא הסיבה המרכזית שאני באופן אישי מנסה להמנע מלפקוד תיקתוקיות ולהתמקד בפרטיות, למרות הפרשים במחיר. רימינג מעשי2010-10-05 08:51:23

15
אנחנו מסכימים עם ר"ע וסבורים שהרוב המוחלט של צרכני המין בתשלום אינו מחפש את האשה שמאחורי הזונה כפי שע"א מחפש אלה את הזונה עצמה והוא מחפש שרות טוב שמתאים לצרכים שלו ולא ממש מעוניין לדעת מה הסיפור האישי שלה.
אנחונו קוראים לכולם לדווח על נפילות ותיקתוקים שחוו במיוחד אם מדובר על נותנות שרות שיש עליהן ביקורת טובה או אין עליהן כלל ביקורת בסופו של דבר זה יתן תמונה מאוזנת ונכונה יותר.

אחים שלו גברים2010-10-05 08:54:04

16
אלמוניאני ידידי
הדגשתי לא פעם שאני מבין מצוין את התסכול שלך ושדיווח שלך עיניני.

ובכול זאת לדעתי הפער בציפיות לא סיבה לכעס.

אם כבר הוצאת 200000 לזונות אז אתה יודע בדיוק שהכנסת אצבעות ומציצה עמוקה אלה דברים מאוד אישיים לכול נותנת שירות

ואו ששואלים מראש או שבודקים בזמן הפגישה. (ואז או שכן או שלא) כמעט כמו ששואלים על גמירה בפה או דברים דומים.

אשל"ג יקירי,

לא אני אשם בהצעת נישאוים שלך עם שרון, אז בבקשה אל תכעס אלי.

לא כתבתי ולא רמזתי שום דבר על אישה אחרי הזונה או שלא צריך ביקורת שלילית.

אמרתי שדיווח טוב. אבל אם נגיד למישהו לא חשוב להכניס אצבעות ושהמציצה תהיה עמוקה (הרי לא במקרה יש ביטוי כזה- מציצה עמוקה) הטיפול של בחורה לא נראה כול כך גרועה

ועוד פעם, לא הגבתי בכלל לאלמוניאני ולדיווח שלו, הגבתי לחתיך הרומנטי, שמרבה להשתתפת בצער של אחרים עם התפלספויות מרחיקות לכת.

ולגבי אדם יקר ר"מ שכותב תמיד לעומק. כמובן שהוא צודק שלמי שיש לו כסף עדיף ללכת לפרטיות למרות שלקונגרס 5 תמיד היה שם טוב. לא חושב שיש לו ניסיון במכונים זולים כמו שיש לי. לא יודע האם יש ירידה ברמת השירות, כי אני מעט מגוון בשנים אחרונות. מה שיש - זה ירידה נוראית ברמת החומר הנשי שנותנות שירות במכונים זולים. אין צעירות בכלל (עד גיל 30).

יחד עם זאת ממשיך זרם בלתי פוסק של לקוחות לבחורות סבירות. המאמץ לתת שירות טוב הוא לא בגלל אהבת אדם, אלה מסיבות פרנסה בלבד.
ערבה אנושית2010-10-05 11:31:08

17
ערבה אנושית, היה בטוח שלא נולדתי אצל פרטיתקריצה , גם אני כמו רבים אחרים החלתי את דרכי באותן תיקתוקיות מפורסמות, ועם הזמן למדתי דבר או שניים. אולי לא צברתי ניסיון כמוך , אך בהחלט צברתי ניסיון רב. אין זה משנה כלל אם המאמץ לתת שירות טוב בא מאהבת אדם או מסיבות פרנסה ,עקרונית מי שמבקש כסף צריך לתת שירות תמורתו. הציפייה המינמלית היא לעמוד במה שמובטח. כבעל ניסיון תיקתוקי עוד זכור לי שלפני תחילת האקט תמיד סגרתי דברים מראש כמו החדרת אצבעות, מציצות ללא גומי ושאר ירקות. בסופו של דבר כל זונה יכולה לא להסכים, אך לא יכול להיות מצב שזונה תסכים ולאחר מכן לא תסכים לבצע. אם כל הכבוד לבעיות פרנסה צריך לתת גם כבוד ללקוח.

18
[QUOTE=רימינג מעשי]ערבה אנושית, היה בטוח שלא נולדתי אצל פרטיתקריצה , גם אני כמו רבים אחרים החלתי את דרכי באותן תיקתוקיות מפורסמות, ועם הזמן למדתי דבר או שניים. אולי לא צברתי ניסיון כמוך , אך בהחלט צברתי ניסיון רב. אין זה משנה כלל אם המאמץ לתת שירות טוב בא מאהבת אדם או מסיבות פרנסה ,עקרונית מי שמבקש כסף צריך לתת שירות תמורתו. הציפייה המינמלית היא לעמוד במה שמובטח. כבעל ניסיון תיקתוקי עוד זכור לי שלפני תחילת האקט תמיד סגרתי דברים מראש כמו החדרת אצבעות, מציצות ללא גומי ושאר ירקות. בסופו של דבר כל זונה יכולה לא להסכים, אך לא יכול להיות מצב שזונה תסכים ולאחר מכן לא תסכים לבצע. אם כל הכבוד לבעיות פרנסה צריך לתת גם כבוד ללקוח.[/QUOTE]

רימינגה יקר

קודם כול הצחקת אותי באמירה שלא נולדת אצל פרטית. אם זה היה נכון- אז זאת פרטית הכי מוצלחת בעולם

אתה היית בתיקתוקיות בתקופות זוהר של זנות. תחרות ענקית אצל בנות, מבחר ענק. כבר כתבתי שבתחנה הישנה יצאה לי לעשות סקס עם 2 בחורות הכי יפות בחיי.

לא מתווכח איתך בכלל, להפך. אמרת בדיוק מה שאני כתבתי. אם סגרת על הפרטים הקטנים לפני אקט, היא חייבת, פשוט חייבת לעמוד בהם.

ותאמין לי שאם היית מדווח שסגרת הכול וסידרו אותך הייתי רואה בזה רמאות חד משמעית מצד הזונה. רמאות היא רמאות, הסכם זה הסכם.

אני בטוח שבעסקי זנות עגינות משתלמת הכי הרבה לזונה. והן ממש לא טיפשות מבחינה עסקית.

אני מסכים איתך בכול דבר שכתבת בהודע זאת, ואם הסברתי את עצמי לא ברור - מנסה להסביר עוד.

אבל תסכים איתי, שאפילו במדעי המדינה יש ויקוח מה זה ליברליות, אז אלמוניאני כנראה שייך להשכולה שונה מהבחורה

19
ע"א אחינו מה עיניין ש' לשרשור הזה?
שווה שתתחיל להסתכל על דיווחים במשקפיים של לקוח ולא של האביר על הסוס הלבן שבא להציל את העלמות האומללות במצוקה.

ציפיה שזונה תמצוץ ולא תעשה את עצמה מוצצת אינה
קשורה לליברליות היא ציפיה דיי בסיסית אז אל תידבק להכנסת האצבעות אם השרות
היה טוב אז זה בכלל לא היה מזיז לו, הבעיה היא שכאשר השרות גרוע אתה מנסה
לשעשע את עצמך בדברים נוספים ומשם זה מדרון חלקלק.

מה שכן עם דבר אחד אני מסכים אכזבה אינה סיבה לכעס נפלת/תוקתקת כתוב דיווח עינייני בפורום שים X על המקום ועל נותנת השרות והמשך הלאה (אם נותנת השרות תבחר להתנצח איתך בפורום זה כבר ספור אחר אבל לא בזה אנחנו עוסקים)

אחים שלו גברים2010-10-05 13:11:21

20

אשל"ג ידידי ואיש יקר

לא הגנתי בשרשור הזה על בחורה, ולגבי אלמוניאני אמרתי רק דבר אחד שדווקא איתו אתה הסכמת.

ובהמשך רימינג מעשי גם נתן דוגמא מצויינת איך סוגרים עסקה לפני אקט. דברים שגם אני אמרתי.

כתבתי בתגובה לבכינות של חתיך הרומנטי. אם לא ההודעה הסדרתית שלו על השתתפות בצער בנפילה, לא הייתי מגיב לדיווח בכלל.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”