[QUOTE=רימינג מעשי]ערבה אנושית, היה בטוח שלא נולדתי אצל פרטית

, גם אני כמו רבים אחרים החלתי את דרכי באותן תיקתוקיות מפורסמות, ועם הזמן למדתי דבר או שניים. אולי לא צברתי ניסיון כמוך , אך בהחלט צברתי ניסיון רב. אין זה משנה כלל אם המאמץ לתת שירות טוב בא מאהבת אדם או מסיבות פרנסה ,עקרונית מי שמבקש כסף צריך לתת שירות תמורתו. הציפייה המינמלית היא לעמוד במה שמובטח. כבעל ניסיון תיקתוקי עוד זכור לי שלפני תחילת האקט תמיד סגרתי דברים מראש כמו החדרת אצבעות, מציצות ללא גומי ושאר ירקות. בסופו של דבר כל זונה יכולה לא להסכים, אך לא יכול להיות מצב שזונה תסכים ולאחר מכן לא תסכים לבצע. אם כל הכבוד לבעיות פרנסה צריך לתת גם כבוד ללקוח.[/QUOTE]
רימינגה יקר
קודם כול הצחקת אותי באמירה שלא נולדת אצל פרטית. אם זה היה נכון- אז זאת פרטית הכי מוצלחת בעולם
אתה היית בתיקתוקיות בתקופות זוהר של זנות. תחרות ענקית אצל בנות, מבחר ענק. כבר כתבתי שבתחנה הישנה יצאה לי לעשות סקס עם 2 בחורות הכי יפות בחיי.
לא מתווכח איתך בכלל, להפך. אמרת בדיוק מה שאני כתבתי. אם סגרת על הפרטים הקטנים לפני אקט, היא חייבת, פשוט חייבת לעמוד בהם.
ותאמין לי שאם היית מדווח שסגרת הכול וסידרו אותך הייתי רואה בזה רמאות חד משמעית מצד הזונה. רמאות היא רמאות, הסכם זה הסכם.
אני בטוח שבעסקי זנות עגינות משתלמת הכי הרבה לזונה. והן ממש לא טיפשות מבחינה עסקית.
אני מסכים איתך בכול דבר שכתבת בהודע זאת, ואם הסברתי את עצמי לא ברור - מנסה להסביר עוד.
אבל תסכים איתי, שאפילו במדעי המדינה יש ויקוח מה זה ליברליות, אז אלמוניאני כנראה שייך להשכולה שונה מהבחורה