62
על ידי XRM1963
תשמעו, לדעתי הדיון הזה קצת חורג מהעניין.
ברור לכולנו שכל הזונות, ובעיקר הזונות-רחוב, החיים שלהן לא ממש "דבש", חלקן חולות בנרקומניות(כן, זו מחלה), חלקן מכורות לכל מיני דברים שונים ומשונים, והן עוסקות במקצוע לא הכי...איך לומר...סימפטי בעולם.
ולכולנו ברור שהעיסוק שלהן נמצא כל הזמן על הגבול הדק הזה עם עולם הפשע.
אז אני ממש לא חושב שזה הוגן להאשים זונה, שעושה עם הלקוחות מעשים שלפעמים הם לא נעימים ומשפילים, ובדרך כלל הם מעשים שחודרים (תרתי משמע) ל"עצמי" הכי אינטימי שלה, וכל זה תמורת גרושים (תחשבו כמה מכם היו מוכנים לרדת לאישה שמנה, מכוערת, מזיעה ומסריחה תמורת 100 ש"ח במושב האחורי של האוטו...ואני לא מנסה לפגוע באף אחד, רק כדי שתקחו פרופורציות), אם נותנים לה "הזדמנות" "להרים" קצת כסף מהצד, אולי לקצר את שעות העבודה שלה לאותו יום (כן, יש כאלה שיש להן "מכסה" שנקבעת ע"י הסרסור), או סתם לצ'פר את עצמה בטיפ לא מתוכנן...
אז במקום ללכלך על זונה כזאת או אחרת (הדיון פה הוא על ויקי אבל הכוונה שלי היא באופן כללי), פשוט תדאגו להניח את הארנק במקום אחר. בואו עם הסכום המדוייק, אולי קצת יותר בשביל טיפ, למי שמעוניין, ואת ה"סטיפות" אפשר לשים במקום בטוח, ואני לא אלמד אותכם איך ואיפה. כבר אמרו חז"ל - פרצה קוראת לגנב! קצת אחריות מצידכם לא תזיק...
מעשה כל כך פשוט, יחסוך לכם כל כך הרבה עוגמת נפש, יחסוך כל כך הרבה עלבונות, פגיעה וזלזול כלפי הבנות האלה, שעושות עבודת קודש לפורקן היצרים של כולנו.
אגב, מדיונים אחרים בפורום הזה ובפורומים אחרים, גם נערות "על רמה", כמו למשל בנות בדירות דיסקרטיות או אפילו בדירות פרטיות, הן לא צדיקות גדולות בעניין, גם הן "חוטאות" פה ושם בהעלמת כספים....
אז תחשבו שוב על הכיוון שהדיון הזה קיבל.
מבחינתי, ויקי היא בחורה נחמדה, שנתנה לי שירות מצויין, זיון מצויין.
לא באתי עם שום ארנק מיותר, היא לא כייסה אותי ועדיין קיבלתי אצלה (כבר פעמיים נוספות מאז שדיווחתי) טיפול מעל ומעבר.
תפסיקו לירוק בבאר שאתם שותים ממנה!
זאת דעתי בנושא.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.