כ ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך - דף 7 - סקס אדיר

ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך

62

תשמעו, לדעתי הדיון הזה קצת חורג מהעניין.
ברור לכולנו שכל הזונות, ובעיקר הזונות-רחוב, החיים שלהן לא ממש "דבש", חלקן חולות בנרקומניות(כן, זו מחלה), חלקן מכורות לכל מיני דברים שונים ומשונים, והן עוסקות במקצוע לא הכי...איך לומר...סימפטי בעולם.
ולכולנו ברור שהעיסוק שלהן נמצא כל הזמן על הגבול הדק הזה עם עולם הפשע.
אז אני ממש לא חושב שזה הוגן להאשים זונה, שעושה עם הלקוחות מעשים שלפעמים הם לא נעימים ומשפילים, ובדרך כלל הם מעשים שחודרים (תרתי משמע) ל"עצמי" הכי אינטימי שלה, וכל זה תמורת גרושים (תחשבו כמה מכם היו מוכנים לרדת לאישה שמנה, מכוערת, מזיעה ומסריחה תמורת 100 ש"ח במושב האחורי של האוטו...ואני לא מנסה לפגוע באף אחד, רק כדי שתקחו פרופורציות), אם נותנים לה "הזדמנות" "להרים" קצת כסף מהצד, אולי לקצר את שעות העבודה שלה לאותו יום (כן, יש כאלה שיש להן "מכסה" שנקבעת ע"י הסרסור), או סתם לצ'פר את עצמה בטיפ לא מתוכנן...
אז במקום ללכלך על זונה כזאת או אחרת (הדיון פה הוא על ויקי אבל הכוונה שלי היא באופן כללי), פשוט תדאגו להניח את הארנק במקום אחר. בואו עם הסכום המדוייק, אולי קצת יותר בשביל טיפ, למי שמעוניין, ואת ה"סטיפות" אפשר לשים במקום בטוח, ואני לא אלמד אותכם איך ואיפה. כבר אמרו חז"ל - פרצה קוראת לגנב! קצת אחריות מצידכם לא תזיק...
מעשה כל כך פשוט, יחסוך לכם כל כך הרבה עוגמת נפש, יחסוך כל כך הרבה עלבונות, פגיעה וזלזול כלפי הבנות האלה, שעושות עבודת קודש לפורקן היצרים של כולנו.
אגב, מדיונים אחרים בפורום הזה ובפורומים אחרים, גם נערות "על רמה", כמו למשל בנות בדירות דיסקרטיות או אפילו בדירות פרטיות, הן לא צדיקות גדולות בעניין, גם הן "חוטאות" פה ושם בהעלמת כספים....
אז תחשבו שוב על הכיוון שהדיון הזה קיבל.
מבחינתי, ויקי היא בחורה נחמדה, שנתנה לי שירות מצויין, זיון מצויין.
לא באתי עם שום ארנק מיותר, היא לא כייסה אותי ועדיין קיבלתי אצלה (כבר פעמיים נוספות מאז שדיווחתי) טיפול מעל ומעבר.
תפסיקו לירוק בבאר שאתם שותים ממנה!

זאת דעתי בנושא.

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

64
אם בדעות אישיות עסקינן אז אני ממש לא מסכים עם XRM1963 לפחות במוטיב העיקרי בתגובתו,
אני דוקא חושב שהדיון הזה הוא אחד הדיונים הכי אינפורמטיבים שיש פה והוא לא חורג בשום צורה.

אז נכון שהבנות עובדות במקצוע מפוקפק וכל אחת עם הסיפור שלה (נרקומנית, חד הורית,מקבלת מכות מהסרסור וכו') וזה נכון שזה קרוב לעולם הפשע אבל עדיין זה לא נותן לגיטמציה לאף אחת לגנוב.
הייתי עם הרבה בנות לפני ויקי עם חלקן היה מעולה ,אחרות היו גרועות, חלקן היו בעולם אחר כתוצאה מאיזשהוא חומר והיו כאלו שאמרו לי שאין לילדים שלהן אוכל כל אחת והסיפור חיים שלה (אמיתי או לא) מה שבטוח הוא שאף אחת מהן לא ניסתה להכניס את היד שלה לארנק שלי (לפחות מאחורי גבי) וזה לא שלא הייתה להן הזדמנות ,כי אז הייתי "צעיר" והארנק היה בכיס ,בין הכיסאות ובתא הכפפות.
מטרת הפורום לשתף את החברים בו ברמת ואיכות השירות של זונות רחוב, שלוש עובדות יש לי לרשום לכם על ויקי:
1.היא מוצצת מעולה מנסיון
2.היא זיון משובח מנסיון
3.היא גנבת מדופלמת מנסיון
הפורום לא עוסק בהוגן לא הוגן אלה בעובדות ובאי הפורום ו/או כל מי שרוצה לבקר אצל ויקי חייב לדעת את העובדות האלה חייבים להעביר את הרע יחד עם הטוב ,אין מה לעשות גנבה זה חלק מהשירות שלה.
אני מסכים שחייבים לשמור על עצמנו ועל ארנקנו ולא לתת פירצה לגנב בין עם זאת ויקי או כל אחת אחרת (מה שבטוח שויקי העבירה לי את השיעור הזה) לדעתי הרבה אנשים שקראו את הדיון הזה הצליחו להעביר ערב עם ויקי וחסכו לעצמם את עוגמת הנפש בגילוי העקיצה.
וזה היופי שבפורום הוא נותן לנו המשתתפים את כל הכלים להחליט האם ללכת לבקר אצל מישהי או לא ולמה לצפות.
ואגב היחידה שיורקת לבאר ממנה היא שותה זאת ויקי כי היא מוציאה שם רע לכל אותן בנות שכן עובדות קשה ולא מתפתות לשלוח ידיים וחבל.

10 האגורות שלי

65
אנחנו קראנו בהמלצת המלאך רפאל את השרשור הזה בהשתאות רבה,
הסולידריות של חלק מחברי הפורום כלפי חברי פורום אחרים שנשדדו היא מדהימה.
חלקכם מאשימים אותם בזה שזונה גנבה מהם כסף וחלק נוסף מכם פשוט נהר לזונה כדי לצ'פר אותה על מעשיה.
והקטע הכי גדול אתם עוד מתגאים בזה, נפלאו דרכי חברי הפורום מאיתנו.Stern Smile

זונה שגונבת כסף מלקוחות צריך להחרים אותה ואם היה אפשר להביא למעצרה זו האופציה השפויה היחידה.

אחים שלו גברים2010-10-27 06:56:01

66
"אחים"
יש כאן בעיה בתפיסה שלנו את עצמנו ומה שאנו עושים.

אנשים מרגישים אשמה בכך שהולכים לזונה ועל כן נותנים לגיטימציה שיענישו אותם.

מה אנשים עושים ?? הם נזהרים אך עדין מרגישים אשמים.

מי שנשדד הוא קורבן !!!! השודדת במקרה הזה היא "ספק שירות".

החברים צריכים להבין שכמו שאין מקום להזמין טכנאי מזגנים שגונב לך מהבית, גם אין מקום לזונה שגונבת.

אני איתך !!!! זונה שגונבת יש להחרים !!!

ללא קשר תזהרו תמיד. פירצה קוראת לגנב.

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

67
לדמיאן ול"אחים" ולכל השאר:
אני לרגע לא מצדיק את ויקי או כל אחת אחרת שגונבת!!!
גניבה זו גניבה בכל צורה שלא מנסים לקשט את זה.
אבל אנ לא בא לתקן את העולם. את זה אני משאיר ל"צדיקים" ממני. אני בסך הכל רוצה לזיין ולהנות.
אני חושב שלאחר ההודעה של דמיאן (נדמה לי, ואם לא אז אני מתנצל בפני הכותב המקורי) שהודיע לכולם שויקי (או כל אחת אחרת, לצורך העניין) כייסהגנבה אותו - בזה היה אמור הדיון להסתיים.
כולנו אנשים בוגרים, כולנו לוקחים על עצמנו סיכונים כאלה ואחרים, וכולנו יכולים להחליט לבד אם "שווי" הזיון שווה את "שווי" הסיכון.
אין צורך לעשות "עליהום" על הבחורה, כל אחד יחליט על פי מצפונו ועל פי אמות המידה שלו אם מתאים לו להמשיך לפרנס את הגברת או לא.
בין זה לבין ההשתלחות שהייתה פה עליה - לדעתי זה מה שחרג מגבולות הטעם הטוב.

אז אני אמשיך ללכת אליה, כי לגבי, "שווי" הזיון הוא מספיק כדי שאמשיך....קריצה

והעיקר שלא נריב בינינו...
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

68
בתור אחד הנשדדים, אני חייב להודות שאמנם מאוד התבאסתי ,אבל בעיקר כעסתי על עצמי ולא מרגשי אשם על הליכה לזונה אלא על הטיפשות שבהפקרת הארנק. כי אכן "לא העכבר גנב החור גנב"

ובה בעת, נכון אמנם שגנב הוא גנב הוא גנב, אבל כמו שרעב שגונב לחם הוא לא כמו גנב שפורץ הביתה כך גם ויקי דנן.

אני חייב לציין שגם מאוד התרשמתי מזריזות הידיים שלה כי הסתכלתי לוודא שהיא לא פותחת את תא הכפפות

ובאשר למטרות הפורום, מטרתו גם להזהיר מפני גנבות.

לעצמי, היא מציצה זהב, אבל לחזור אליה אחרי הגניבה, בשלב הזה-- נראה לי קצת מוגזם. ועם זאת מכיוון שהזין עומד השכל יורד לתחת, מן הסתם בהתקפת חרמנות אלך--- לפחות אזהר

69
בחיים לא הייתי אצל זונת רחוב אבל קשה לי לקבל את הדעות שגורסות שלכייס את הלקוח זה נסלח או לגיטימי.
אם הזמנת טכנאי מכונות כביסה הביתה, זה בסדר אם הוא לוקח תכשיטים?
אם שמת כסף בבנק זה בסדר שהפקיד יגנוב קצת לעצמו?
קנית משהו בפיצוייה, זה בסדר לרמות בעודף?

maxmax2010-10-27 17:01:09
אז אגמור בשיר מזמור

70
בתקווה שסיימתם את ההתעסקות עם הגניבות שלה ועם המצפון שלה ..........

הבוקר בחמש וחצי (לפני ריצת הבוקר) זיהיתי אותה בכביש העולה לבסיס

100 ש"ח החליפו ידיים וקיבלתי מציצת גרון עמוק מעולה - למען האמת אחת הטובות להן זכיתי

כמובן שלאור האזהרות הרבות כאן מראש הגעתי מסודר כך ששום דבר שווה ערך לא יהיה בהישג ידה

בהחלט שוווה להתחיל את הבוקר בצורה הזו

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”