אז ככה
לקח לי לא מעט זמן כדי לארוז אומץ ולכתוב ביקורת. קחו בחשבון שהייתי אצלה לפני כחודש וחצי.
קארין אכן בחורה מאוד יפה, לטעמי מאוד. החזה שלה מעט מוצק ונותנת מציצה מאוד נחמדה.
נכנסתי פנימה ו300 שקלים החליפו ידיים (רציתי 2 אקטים ולהישאר לפחות שעה), נכנסתי למקלחת ואז יצאתי.
ביקשתי ממנה להישאר עם הבגדים כי לדעתי הרבה יותר סקסי למשמש חזה כאשר הוא נמצא תחת חזייה וחולצה ולאט לאט הפשטתי אותה.
באותו רגע היא לא הפסיקה להגיד לי שאני כמו חתלתול בשבילה ושהחלב שלי מתוק, והיא רוצה לטעום ממנו, בעוד שהיא נוגעת לי באיבר המין ומנסה להכניס אותו לפיה.
ניסיתי לרדת לה אבל היא אמרה לי שלא כדאי (שזה קצת מוזר אבל יכול להיות שהיא לא רצתה שאקבל מחלות?)
בכל מקרה לאחר כמה מזמוזים, היא התחילה לרדת לי והיה תענוג, המציצה שלה היתה כל כך טובה שבשלב מסויים פשוט שאלתי אותה אם אפשר לגמור לה בפה והיא אמרה שכן כל עוד החלב שלי מתוק, אישרתי שאכן הוא מתוק (אכלתי אננס יום קודם לכן) ושחררתי מטח.
לאחר הרגיעה קיבלתי טלפון בהול והתבשרתי שאני צריך ללכת. אני חייב לציין שהבחורה היתה קצת בהלם כי לא עברו 20 דקות אבל החזירה לי 50 שקלים והלכתי לדרכי.
המקום לא כזה דיסקרטי אגב, אני תמיד מתבאס לצאת לרחוב סואן כמו בן יהודה.
בכל מקרה, שווה כל פרוטה ולדעתי היא לא שרוטה אלא כמו שרבים כתבו פה, לדעתי היא פשוט לוקה בחסר בתחום הביטחון וחיזוקים אולי קצת יעזרו
בכל מקרה, זהו הדיווח הראשון שלי בפורום
תודה לכולם!