כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 6 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

52

גם אני הייתי חתול למשך 20 דקות...קארין נהמה, השכיבה אותי על הגב, מצצה ומצצה, ואז החליטה שהיא דופקת אותי עם האצבע.
היא עושה רושם די אוטנטי, היא די נהנתה (גם אני!) לחדור אלי מאחורה, לקרוא לי "זונה שלי" וגם "חתול שלי" - עד שגמרתי לתוך הגרון שלה - היא דאגה להוציא אותו נקי.
אמרה שזה היה מיוחד, והבטיחה שגם פעם הבאה היא רוצה לזיין אותי...

רק לשתף, למרות שניסחפתי, פעם הבאה אני אוותר (בצער) על הגרון העמוק שלה - בכל זאת - לפי הכתוב למעלה, כל יום יש כמה וכמה גברים שמרוקנים את הזרע שלהם לתוך הגרון הזה - אז...

לאן נעלמה קארין החתולה ?

54
הי חברה,

קארין היא משהו מיוחד !! פעם ראשונה שאני דוגם מישהי שפשוט אוהבת את מה שהיא עושה !
היא אומנם רזה מעט, אבל החתוליות שלה והחן שבה, וגם המקצועיות שלה מפצות על זה ובגדול.

היא צעירה כבת 30 מאוקראינה (במקור), רזה, עם חזה משופץ, ופנים יפות וחתוליות - "חדות".
היא מאוד אוהבת סקס, ואוהבת לדבר גסויות.
מוצצת נהדר ועמוק, מתנשקת חופשי ומזדיינת בכל תנוחה שאתה רוצה.
היא לא עושה אנאלי כי זה כואב לה, אבל מאוד נמרצת ושמחה שאתה שם.

אם אתה אוהב את זה חזק ואפילו מעט אלים (אישית אני לא..) - זאת ההההבחורה בשבילך.

לי, אישית היא נתנה לגמור לה בפה, ואחרי מה שעברתי באותו היום אצל בת-אל [דיווח יש בקישור הבא: ]

הגמירה הייתה ארוכה ורטובה אחרי זיון ארוך וסוער ומאוד כיפי. וכל זה ב-250 ש"ח !!

נהניתי מאוד ואולי אחזור לשם לעוד סיבוב. אולי לנסות גם את יוליה שאומרים שהיא נהדרת. עכשיו אצטרך פשוט לשאול אם היא כמו קארין. פשוט קלאסה..מומלץ !

שלכם,
דוגמין
19LOLx82010-11-04 01:10:36

לאן נעלמה קארין החתולה ?

55
תיחקור עומק עם מרכז ההזמנות ( קארין )

הציק לי כבר זמן רב, מדוע מספר מוקדני התורים נוהגים להפנות את הלקוחות הפונטציאלים לכתובת אחת ומבקשים לטלפן שוב ...ואז מפנים לכתובת אחרת...

אז ככה , התלבשתי על המוקדנית בנושא ! ובתיחקור ברמת- בלאטה, דליתי את העובדות הבאות.

ראשית הדבר נעשה לרוב עבור לקוחות חדשים ולא משום אמצעי סינון או צפיה באדם מרחוק וראות אם הוא נורמלי ( כך חשבתי ) , הקטע הוא שרבים מהקובעים או המתעניינים לא מגיעים בזמן או לא מגיעים ביכלל גם לאחר שקבעו. כאשר אתה מטלפן בשנית , המוקדנית יודעת שאתה בטוח יודע מה אתה הולך לעשות ( סגור על עצמך ) וכן אתה במרחק של 30 שניות "מחדר הטיפולים" , רק ברגע זה אתה נכנס רשמית לתור ! הקטע הכי גרוע המוקדנית תגיד לך לבוא עוד 20 דקות. אז זהו, הנושא הוא נושא פרוצודרלי בלבד, שצריך לפי דעתי להיבחן ברצינות בלימודי תואר לקורס פסיכולוגיה אירגונית או קורס ניהול אירגוני אחר. Wacko

דוקטור N2010-11-06 11:31:28
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

לאן נעלמה קארין החתולה ?

57
חברים שלום,
לאור הדיווחים המפרגנים החלטתי להצטרף לדוגמים של קארין.
הבחורה יפיפיה, רזה מאוד (מדי לטעמי...אוהב נשיםם) ,שירותית מאוד, חמודה להפליא,
מציצה נהדרת ומושקעת בלי נסיונות לקיצור תהליכים , 69 לכוס החמוד שלה ולקינוח דוגי,
כשכל האקט מלווה באווירה "חתולית"וכינויים מעולם החי.
אבל...לא מסכים עם אלא שטוענים שהבחורה שרוטה, ניכר בה חוסר ביטחון עצמי , הדיבור "המופרע" נובע מנסיון להדליק את הלקוח ולא נעשה מפראות טבעית...אפילו קצת ריחמתי עליה, בולט שהיא מנסה לחקות דמות של בנות מוטרפות ואילו היא בחורה שקטה באופיה.
אחרי האקט ניהלתי איתה שיחה ארוכה ואינטימית.
בסך הכל חוויה נעימה ובחורה מקסימה.

לאן נעלמה קארין החתולה ?

58
אז ככה
לקח לי לא מעט זמן כדי לארוז אומץ ולכתוב ביקורת. קחו בחשבון שהייתי אצלה לפני כחודש וחצי.
קארין אכן בחורה מאוד יפה, לטעמי מאוד. החזה שלה מעט מוצק ונותנת מציצה מאוד נחמדה.
נכנסתי פנימה ו300 שקלים החליפו ידיים (רציתי 2 אקטים ולהישאר לפחות שעה), נכנסתי למקלחת ואז יצאתי.
ביקשתי ממנה להישאר עם הבגדים כי לדעתי הרבה יותר סקסי למשמש חזה כאשר הוא נמצא תחת חזייה וחולצה ולאט לאט הפשטתי אותה.
באותו רגע היא לא הפסיקה להגיד לי שאני כמו חתלתול בשבילה ושהחלב שלי מתוק, והיא רוצה לטעום ממנו, בעוד שהיא נוגעת לי באיבר המין ומנסה להכניס אותו לפיה.
ניסיתי לרדת לה אבל היא אמרה לי שלא כדאי (שזה קצת מוזר אבל יכול להיות שהיא לא רצתה שאקבל מחלות?)
בכל מקרה לאחר כמה מזמוזים, היא התחילה לרדת לי והיה תענוג, המציצה שלה היתה כל כך טובה שבשלב מסויים פשוט שאלתי אותה אם אפשר לגמור לה בפה והיא אמרה שכן כל עוד החלב שלי מתוק, אישרתי שאכן הוא מתוק (אכלתי אננס יום קודם לכן) ושחררתי מטח.
לאחר הרגיעה קיבלתי טלפון בהול והתבשרתי שאני צריך ללכת. אני חייב לציין שהבחורה היתה קצת בהלם כי לא עברו 20 דקות אבל החזירה לי 50 שקלים והלכתי לדרכי.
המקום לא כזה דיסקרטי אגב, אני תמיד מתבאס לצאת לרחוב סואן כמו בן יהודה.

בכל מקרה, שווה כל פרוטה ולדעתי היא לא שרוטה אלא כמו שרבים כתבו פה, לדעתי היא פשוט לוקה בחסר בתחום הביטחון וחיזוקים אולי קצת יעזרו
בכל מקרה, זהו הדיווח הראשון שלי בפורום
תודה לכולם!

לאן נעלמה קארין החתולה ?

59
בעקבות ההמלצות,הייתי אצל הנערה בשבוע שעבר.כמו שתוארה לעיל בהחלט בחורה
נחמדה ונותנת שירות GFE עם טוויסט של SPANKING- נותנת ומקבלת בחזה,
בשבלול ובטוסיק, לאוהבי הזאנר. אף פעם לא עשיתי את (SPANKING), אבל היה די
מדליק עבורי.

בנושא החתולים הנושא באמת חוזר על עצמו אבל אותי דיי שיעשע ודווקא נראה לי
שזו דרך התמודדות שלה עם המקצוע שבחרה. היא אומרת/שואלת אותי "יש לך חתולה
בבית, אבל באת לחפש חתולת רחוב..." בעיני היא די חכמה.

התחלנו במשחק מקדים מהנה מלא בגניחות חתוליות ולאחר מכן סובבתי אותה
למציצה ב-69 בליווי רימינג נעים ביותר. המשכנו בעוד ועוד משחקים מגרים
כשבסוף בקשה לעשות את זה בדוגי -- ואני נענתי בחיוב (מת על התנוחה). לאחר
הסיום המשכנו בעוד משחקים/ליטופים/עיסוי. רציתי מספר נוסף אך נגמר הזמן.

לסיכום:

פנים - 7.5

גוף - 8.5 (רזה מידי לטעמי)

חזה - 8.5 סיליקון בינוני (נראה מצויין בבגדים וגם בעירום. למגע קצת קשה מידי והפטמות רכות מידי-- "לא נדבק")

שבלול - 7 (לא נראה מגרה לליקוק)

מציצה - 8.5 מצויינת, רטובה ועדינה (אני דווקא אוהב חזק, אבל היא עושה את זה טוב בדרכה שלה, מכל הלב)

רימינג - 8 נחמד ומענג מבלי שאבקש (אני מניח שמדובר גם בהייגנה האישית)

חוויה - 9 (כלל משחק מקדים, SPANKING, מציצה, רימינג, 69 ודוגי לסיום)

תנוחות - 9 (כל מה שתבקש, כמעט)

שרות - 9 (הציעה לי מגבת חדשה גם בהתחלה וגם בסוף.)

ציון סופי - 9 בהחלט אחזור שוב

*סולם הדירוג מסתמך על טעמי האישי בלבד.

זהו, עשיתי את הדיווח הראשון שלי (ולא האחרון). תודה לכל הממליצים הפורום
הזה הוא נווה מדבר אמיתי אשר מרחיק אותך מ"פאטה מורגנה" למיניהן

LIONHEART

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”