הי לכולם בגלל העובדה שהיתי עסוק לא יצא לי עדין לדווח על החוויה הזו אז הנה אני מחזיר חוב ישן קיבלתי את הטלאפון מתום והתקשרתי במטרה להזמין את ליבי אבל לפי הבנתי באותה תקופה היא כבר היתה יחסית עמוסה בעזרת קוראי הפורום היקרים אז בסוף מצאתי את עצמי מזמין את שלי שקיבלה כאן תגובה שהדליקה אותי
מאחר ואני לא ממקם בתל אביב לסיפור קדם משא ומתן שבמהלכו ניסוי לגרום לי לשלם 900 שקל אבל סוף טוב הכל טוב הפרטים סוכמו 800 שקל לשעה עם שלי
הגיעה באיחור לא הכירה את האיזור נכנסה בחורה צעירה מאוד כבת 20 שחרחורת גוף נחמד פנים סבירות לא היתי מגדיר אותה ככוסית על היתי אומר רגילה למדי צעירה חמודה לא פחות ולא יותר
נכנסנו דיברנו סביר בחורה קצת צעירה צעירה מידי אולי זה הקשה אלי לא הסכימה לנשיקות מוצצת היטב גמישה יודעת להזדין לצערי גמרתי די מהר ובזה זה נגמר והיא הלכה זה היה פחות משעה
תראו הכל פה כביכול סביר אבל אני זוכר שבאותו רגע היתי מבואס רצח 800 היא לא היתה הטעם שלי לא זרמה הגיעה באיחור ועזבה לפני הזמן זה הוריד לי את החשק לסקס בתשלום למספר חודשים וטוב שכך אני מניח בסכום הזה אתה מצפה להרבה הרבה יותר
אני גם רוצה למשוך את תשומת ליבכם לטריק השיווקי של המשרד הזה אנחנו לא יודעים איזו נערת ליווי נקבל בכלל אין תמונות אלא בדרך כלל נערות שעבדו מספר שניים בעבר רק המחיר עולה משמעותית והשרות שקיבלתי לא הצדיק את זה
GOODGOD2010-11-14 09:51:49