כ שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי - דף 4 - סקס אדיר

שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי

31
הייתי עם ליבי. ותודה לתום.
לא אאריך בתיאורים פלסטיים. בחורה כייפית , שירותית, כוסית, גוף מהמם, GFE עם הלשון, כל הזמן מחייכת, נראית צעירה מגילה-24.

לא רציתי שזה ייגמר. אבל כשנהנים הזמן עף. ממש נדלקתי עליה.

אני סופר את הזמן לפעם הבאה.

נ.ב.

שמתי לב פתאום שקיבלתי דרגות קצונה כאן בפורום. אז תודה להנהלת הפורום על הפירגון.

תמיד הייתי ג'נטלמן. עכשיו אני קצין וג'נטלמן.
bil 1232010-08-31 18:39:25

33
קים קים קים אני הראשון שמצאתי אותה ביונה הנביא 7 . בהחלט היתה מאוד מקצועית שם ידעתי שהיא יותר חכמה ממה שהיא נראית והלכה על הכסף הגדול בליווי . היא באה כבר שם אלמנטים של זונה אמיתית ומפנקת . אני שמח שגיליתם אותה שוב . רק חבל שהעסק מאוד יקר .
oreniko2010-09-21 06:21:20
החיים הם מה שאתה עושה מהם

34
לצערי הרב נעלמה שוב.
קים- לשעבר יונה הנביא 7/ ליבי -ליווי (אותה בחורה) נעלמה. הבירור שלי עם המשרד ליווי שבו עבדה העלה שהיא לא בקשר איתם כבר יותר מחודש.

כל מי שיכול לתרום מידע האם היא חזרה לליווי או למסאג'ים, תודה מראש.

ביל.

35

הי לכולם בגלל העובדה שהיתי עסוק לא יצא לי עדין לדווח על החוויה הזו אז הנה אני מחזיר חוב ישן קיבלתי את הטלאפון מתום והתקשרתי במטרה להזמין את ליבי אבל לפי הבנתי באותה תקופה היא כבר היתה יחסית עמוסה בעזרת קוראי הפורום היקרים אז בסוף מצאתי את עצמי מזמין את שלי שקיבלה כאן תגובה שהדליקה אותי

מאחר ואני לא ממקם בתל אביב לסיפור קדם משא ומתן שבמהלכו ניסוי לגרום לי לשלם 900 שקל אבל סוף טוב הכל טוב הפרטים סוכמו 800 שקל לשעה עם שלי

הגיעה באיחור לא הכירה את האיזור נכנסה בחורה צעירה מאוד כבת 20 שחרחורת גוף נחמד פנים סבירות לא היתי מגדיר אותה ככוסית על היתי אומר רגילה למדי צעירה חמודה לא פחות ולא יותר

נכנסנו דיברנו סביר בחורה קצת צעירה צעירה מידי אולי זה הקשה אלי לא הסכימה לנשיקות מוצצת היטב גמישה יודעת להזדין לצערי גמרתי די מהר ובזה זה נגמר והיא הלכה זה היה פחות משעה

תראו הכל פה כביכול סביר אבל אני זוכר שבאותו רגע היתי מבואס רצח 800 היא לא היתה הטעם שלי לא זרמה הגיעה באיחור ועזבה לפני הזמן זה הוריד לי את החשק לסקס בתשלום למספר חודשים וטוב שכך אני מניח בסכום הזה אתה מצפה להרבה הרבה יותר

אני גם רוצה למשוך את תשומת ליבכם לטריק השיווקי של המשרד הזה אנחנו לא יודעים איזו נערת ליווי נקבל בכלל אין תמונות אלא בדרך כלל נערות שעבדו מספר שניים בעבר רק המחיר עולה משמעותית והשרות שקיבלתי לא הצדיק את זה

GOODGOD2010-11-14 09:51:49

36

אני מזדהה איתך GOODGOD לגבי תאוות הבצע של המדאם בעלת משרד הליווי, אך לא לגבי שלי, אותה אני מכיר מזמן - כפי שדיווחתי לפני איזה 3 חודשים כאן. איתי שלי מתנשקת ללא שום בעיות, גמרתי פעמיים כאשר בא לי ואף פעם לא עמדה עם סטופר. אינני יודע אם הסיבה נעוצה בעובדה שאנו מכירים מזמן - הרבה לפני שהחלה לעבוד במשרד הזה, או שזה פשוט עניין של כימיה.

בכל אופן, בעניין הזיהוי של שלי אני נתתי תאור די מפורט (אם יש עוד שאלות יותר מפורטות על שלי, אנא בפרטי), ומי שמתקשר למשרד יכול לציין שקיבל תאור מדויק ושלא יסכים לתחליפים. אני התרשמתי שהמדאם, למרות היותה רודפת בצע ותחמנית, לא תרמה בעניין זהות הבחורה.

37
almoni2009 לא טענתי שהגיעיה אלי בחורה אחרת ממה שהזמנתי למרות שלמען הכנות לא היתה לי דרך לבדוק זאת זאת היתה היא
הזמנתי אותה לפני הדיווח שלך דרך אגב גם בדיווח שלך מצוין שהיא לא מתנשקת בפה
אבל שמע אני מניח שזו פשוט יחס של עלות תועלת בעלות הזו הצפיות שלי היתה יותר זה מעבר למשהו מסוים זו הההרגשה הכללית

אני לא חושב שהם מרמים שם בבחרות שנשלחים אליך

39
GOODGOD יקר,

צר לי שהתאכזבת, ואני מסכים שזה כואב במיוחד כאשר המחיר גבוה.

אני עובד מול המשרד הזה שנים, ועד היום איכות הבנות שקיבלתי היתה מעל ומעבר לכל משרד אחר, וברמה של העצמאיות הכי טובות שמדווחות כאן. אני מודה שלאחרונה, וגם נזפתי במנהלת על כך, היא מנסה לשווק את שלי בצורה אגרסיבית מדי (אמרתי לה "זה מתחיל להיראות כאילו כל המשרד זה את ושלי", אז היא נלחצה ומיד העלתה 3 אלטרנטיבות נוספות), אבל אם לוחצים טיפה ומתאמים כמה ימים מראש מצליחים להגיע לפנינים כדוגמת ליבי וחן שדיווחתי עליהן ועוד שתיים שמסרתי פרטים אודותיהן לחלק מאלה שפנו אלי בפרטי.

בסופו של דבר צריך לזכור שמדובר במפגש אינטימי שחלק עצום מהצלחתו הוא כימיה ותיאום ציפיות. קשה לעשות תיאום ציפיות טלפוני או באמצעות צד שלישי, ולכן לפעמים יש אכזבות.

אשמח לשמוע דיווחים על נערות ליווי עצמאיות ועל משרדים איכותיים נוספים. בסופו של דבר התחרות היא חיונית לשימור ולהעלאת איכות השירות.

רק שמחות.

תום.
tom22052010-11-14 14:54:39
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

40

מירי - נערת ליווי מבית היוצר ״ליבי״

נערה ממש מתוקה שנותנת להרגיש כמו חברה ,התחלנו בנשיקות קטנות על השפתיים ואז לאט לאט הם הפכו לצרפתיות לוהטות היא פשוט מדהימה . מציצה בלי חליפת מגן והרבה להט ,לאחר מכן עברנו למסיונרת עם הרבה נשיקות כמו שאני אוהב ... ממליץ בחום לכל מי שיש לו את הטלפון של המשרד ליווי,
ולסיום תודה לתום
19LOLx82010-11-14 20:09:53

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”