כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 37 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

363
[QUOTE=אחים שלו גברים]למה להשוות בין תפוחים לללחמניות?
כל הכבוד ללבלר על היציאה מהבועה.

[QUOTE=llll]האם אתה יכול להשוות את איב לשרון מבחינת:

• משחקי תפקידים
  • תלבושות
  • מבנה גוף

תודה
[/QUOTE][/QUOTE]

אצם הרשימה של הנושאים להשווה מאוד מגמתית לטובת שרון.
הרי ברור לגמרה שלא בגלל משחקי תפקידים ותלבשות (שזה הקטע החזק של שרון) הולכים לאיב.

וגם ברור שאין פה תחרות במבנה הגוף.

אפילו לבלר הסביר שהתחום החזק של איב זה מסירות בשירות. (ולא מראה חיצוני).

364

אחרי אין סוף התכתבויות בפרטי ,סוף-סוף הייתי אצל הגברת הנחמדה !( מאוד נחמדה יש לצייןאצבע למעלה)

מכיוון שכולם כבר ביקרו אצלה/בה לפניי ...לא ארחיב במילים .
למצוץ ולהיזדיין ,בלי ספק ,היא יודעת! ואפילו טוב מאוד . מציצה מצויינת , וזיון טוב כשחיפתה על רוחב הכוס הגדול (לידות והרחבות
של כותבי הפורום) בדחיפת צעצוע (קוראת לו "שמוליק") בנוסף לזיין ...גורם לתחושה הדוקה וצרה יותר. גם נותן מימד קינקי כמו
כחדירה כפולה בכוס (אנאלי היא לא עושה)

מעבר לאקט שלקח 10-15 דקות ,קיבלה אותי מאוד יפה !...אין ספק שייחוסי בפורום עזר לעיניין. למרות שניראה שהיא לבבית ומקצוענית ומקבלת את כולם בצורה יפה.

עד פה הכל טוב !מוחא כפייה

המיקום נוראי!!!! מאוד לא נעים ולא דיסקרטי ....דבר שהוכח במהלך הפגישה כקריטי...כשמישהו מבחוץ הגיע ,דפק בדלת ומייד ללא

הודעה ניסה לפתוח את הדלת עם המפתח שאיב שכחה בחוץ...(מבפנים לא צריך מפח כדי לנעול יש מפתח קבוע...) למזלי הטוב הספקתי לגמור כבר פעם אחת (למרות שזה סיים את הסשן בלי פעם שנייה שתיכננתי...פשוט יצא החשק) והוא גם לא הצליח לפתוח את הדלת עקב תגובה מהירה של איב...החליפו כמה מילים מעבר לדלת ועזב... גם אם לא הקטע הזה -המיקום נורא ואיום ! ומאוד לא דיסקרטי.

חיצונית...לא ה -cup of tea שלי . ממש לא טעמי...אך זה כבר אני משאיר לטעמו של כל אחד לשפוט...התמונות 100% אמיתיות

אך לא ממש משקפות את המציאות...זוויות טובות ומפרגנות ואולי אפילו התערבות של פוטושופ.

לסיכום: מי שהגברת היא טעמו מבחינה חיצונית ולא מפריע לו המראה החיצוני..מי שהמיקום וחוסר הדיסקרטיות לא מטריד/מפחיד אותו .... שיילך על זה בכייף !

366
[QUOTE=ערן הסקרן]לוול באמת הייתי סקרן לדעת איך יהיה לך עם מישהי חוץ משרון ורק רציתי להגיד שכל הכבוד שהיה לך אומץ לנסות עוד בחורות ולכתוב

עכשיו אני סקרן לדעת כמה מהר תחזור לשרון או כמה זמן עוד יקח לך לגוון עוד הפעם

[/QUOTE]

כבר הרבה זמן תכננתי ללכת לאיב פשוט לא מצאתי את הזמן המתאים.

מתי אני אחזור לשרון? כבר באותו היום שהייתי אצל איב קפצתי גם לשרון... פגישה לגמרי לא מתוכננת שעליה אכתוב בשירשור שלה עוד מעט (הפעם לא ארוך מבטיח Embarrassed)

אני לא מתכוון לגוון עם אחרות בזמן הקרוב... אולי בעתיד כן, נראה... הזמן יגיד... קריצה

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

368
[QUOTE=llll]האם אתה יכול להשוות את איב לשרון מבחינת:

תודה
[/QUOTE]

משחקי תפקידים שרון: תפקידים שונים ומשונים איב: אתה משחק בתפקיד עצמך והיא בתפקיד עצמה.

• תלבושות שרון: תלבושות שונות ראה מפרט בהודעה שלה. איב: מבחינתי , למה צירך ביגוד,קריצה מי שממש מתעקש יכול להתכתב עמה לגבי המידות שלה ולהביא לשניכם ביגוד בהתאם.
  • מבנה גוף : שרון רזה, שידיים זקורות. איב: מבנה גוף בינוני , שיפוץ סיליקוני עדכני.
  • GFE: שרון: אשת שיחה ואשכולות. איב: כנ"ל רק בתוספת נשיקות ורימינג
  • עישון: שרון: לא איב: כן.
  • ביצועים: אומר זאת כך, לאוול שייך לצד אחד של הסקלה ואני לצד השני.

370

לחובבי gfe איןכלל להשוות פשוט לשרון אין את זה בכלל ולאיב יש את זה ובגדול, לגבי מראה וביצועים על טעם וריח אין להתווכח!!!
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”