אחרי אין סוף התכתבויות בפרטי ,סוף-סוף הייתי אצל הגברת הנחמדה !( מאוד נחמדה יש לציין
)
מכיוון שכולם כבר ביקרו אצלה/בה לפניי ...לא ארחיב במילים .
למצוץ ולהיזדיין ,בלי ספק ,היא יודעת! ואפילו טוב מאוד . מציצה מצויינת , וזיון טוב כשחיפתה על רוחב הכוס הגדול (לידות והרחבות
של כותבי הפורום) בדחיפת צעצוע (קוראת לו "שמוליק") בנוסף לזיין ...גורם לתחושה הדוקה וצרה יותר. גם נותן מימד קינקי כמו
כחדירה כפולה בכוס (אנאלי היא לא עושה)
מעבר לאקט שלקח 10-15 דקות ,קיבלה אותי מאוד יפה !...אין ספק שייחוסי בפורום עזר לעיניין. למרות שניראה שהיא לבבית ומקצוענית ומקבלת את כולם בצורה יפה.
עד פה הכל טוב !

המיקום נוראי!!!! מאוד לא נעים ולא דיסקרטי ....דבר שהוכח במהלך הפגישה כקריטי...כשמישהו מבחוץ הגיע ,דפק בדלת ומייד ללא
הודעה ניסה לפתוח את הדלת עם המפתח שאיב שכחה בחוץ...(מבפנים לא צריך מפח כדי לנעול יש מפתח קבוע...) למזלי הטוב הספקתי לגמור כבר פעם אחת (למרות שזה סיים את הסשן בלי פעם שנייה שתיכננתי...פשוט יצא החשק) והוא גם לא הצליח לפתוח את הדלת עקב תגובה מהירה של איב...החליפו כמה מילים מעבר לדלת ועזב... גם אם לא הקטע הזה -המיקום נורא ואיום ! ומאוד לא דיסקרטי.
חיצונית...לא ה -cup of tea שלי . ממש לא טעמי...אך זה כבר אני משאיר לטעמו של כל אחד לשפוט...התמונות 100% אמיתיות
אך לא ממש משקפות את המציאות...זוויות טובות ומפרגנות ואולי אפילו התערבות של פוטושופ.
לסיכום: מי שהגברת היא טעמו מבחינה חיצונית ולא מפריע לו המראה החיצוני..מי שהמיקום וחוסר הדיסקרטיות לא מטריד/מפחיד אותו .... שיילך על זה בכייף !