כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 43 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

422

קשה להגיב, ראשית כיהתגובה צריכה לבא כקונטרה ולדיווח מעולה שכזה חייבת התגובה לבא גם היא במשוואה מתאימה.

מה שאוכל לומר לך היטבת להביע במילים את מה שרק כאשר חשים זאת במציאות מבינים, ( הופ יצא לי חרוז ) , יש לה למירב משהו

שאין לכל האחרות, ולא לא ביקרתי את כולן אבל ביקרתי הרבה ודווקא את מירב עדיין לא זכיתי לבקר - לצערי - ואני שוב מדגיש לצערי,

בתחילת דרכי כאן בפורום כתב לי ידידנו רימינג מעשי שאין זו מן החכמה להביע דעה בטרם דגימה, ( הופ שוב חרוז ) , הסכמתי אתו ויצאתי

לבדוק בשטח מה שנקרא אצל החברה לשכב על הגדר - יותר נכון לשכב על הפרטנר - ואז אכן הבעתי את דעתי בפורום והוספתי את

הרשמים שניתן להרגישם רק מתוך השטח, ובמקרה ההוא היה לי דווקא הרבה שטח לשכב עליו חחחחחחח.... אך בכל זאת אני עומד על
דעתי שניתן להתרשם הרבה מכל המסביב כמו התגובות של אלו שכן התנסו או / ומתוך התכתבות או שיחה ועוד ועוד.

אך כאן אצל מירב דומני שכולם מודים שמרגישים וחשים את הייחודיות שלה באוויר, וגאנר היטיב להביע זאת כמו גם וורדי ועוד רבים.

אוסיף עוד משהו מנימה אישית, אתמול לאחר הכנה נפשית פנימית ארוכה הייתי אמור / סבור לפגוש סוף סוף את חלומותי הוורודים אצל

ה״מאושרת״ אולי יותר נכון היה לכתוב המאושר, אך משום מה זכית אתה גאנר במה שאני לא זכיתי ונותרתי חרמן ומבויש שלא יודע את

נפשו - ראי מירבי מה את עושה לאנשים - ולא אין כוונתי על זה שהעדפת להנות עם גאנר שזו זכותך הבלעדית מה גם שצדקת בבחירתך -

כוונתי מה שקורה לנו ההשתוקקות המטורפת לשקוע בתוך עומק עיניך המדהימות ובחיקך החמים והמלטף, אבל אולי דווקא ככל שהציפיה

מתארכת כך התשוקה גדלה ובוערת, ולבסוף הוא בא יבוא.

אתמול כפי שהבטחתי והבטחות אני משתדל לקיים, שקעתי בחיקה של אחרת - מאי - וכן גאנר עכשיו אני מבין מדוע אתה דחפת אותי

לזרועותיה של מאי וחילצת את גופה הרך והמענג של מירבי עבורך, נכנסתי לפורום כדי למלא את הבטחתי ולהביע את רשמיי מתוך חיקה

הענוג של הבחורה שחשתי את גופה החם והבטתי עמוק לתוך עיניה ויש לי הרבה מה לכתוב אבל ! כאשר נכנסתי וראיתי מה הפסדתי

אתמול קשה לי לכתוב ואשאיר זאת לפעם הבאה.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

423

שכחת לציין שהודעתי לך ביום שני על כך שהפגישה ביום רביעי לא תתאפשר.

ולא, אין כאן עניין של העדפות למעט ההעדפה הידועה לכל כי אני מעדיפה לקבוע לשבוע מראש (give or take), באם אני מקבלת אישור סופי לפגישה בינינו רק יומיים לפני המפגש, יש וקורה כי המועד אבד, אך אל נא תדאג, הכוכבים יסתדרו לזמן מיוחד, כל עוד הגורל מצביע בעד.

זונה מאושרת2010-12-23 11:11:29
קישור לאתר הפרטי שלי:

425
[QUOTE=זונה מאושרת]שכחת לציין שהודעתי לך ביום שני על כך שהפגישה ביום רביעי לא תתאפשר.
ולא, אין כאן עניין של העדפות למעט ההעדפה הידועה לכל כי אני מעדיפה לקבוע לשבוע מראש (give or take), באם אני מקבלת אישור סופי לפגישה בינינו רק יומיים לפני המפגש, יש וקורה כי המועד אבד, אך אל נא תדאג, הכוכבים יסתדרו לזמן מיוחד, כל עוד הגורל מצביע בעד.[/QUOTE]

מירבי ! חלילה אינני סבור לרגע שנהגת כלפי שלא כשורה ואכן אני מאשר כאן בפומבי שהודעת לי מפורשות כבר ביום שני

שלא נוכל להפגש ביום רביעי. ואם אי מי מחברי הפורום הנכבד לא הבינו אותי כראוי אני מתנצל.

כל מה שכתבתי היה על דרך ההומור, ומעשה שהיה כך היה. אני אכן כבר מתכונן הרבה זמן להגיע אליך ואת יודעת זאת, מסיבות

שונות - ואת יודעת - למה כוונתי לא יצאה הפגישה אל הפועל, בינתיים התכוננתי גם גופנית - לא ביקרתי אצל אחרות - וגם נפשית -

תחושתי שפגישה אתך היא יותר מאצל כל אחת אחרת והיא גם רגשית יותר ונפשית יותר וזה רק לזכותך - בוודאי אצלי שזה החלק

החשוב מכל, ולכן כל כך גדולההיתה אכזבתי שהפגישה לא יצאה אל הפועל.
אדגיש שהצעת לי אפילו תאריך אחר אך לצערי ולצערו של ידידי... הנסתר לא היתה לי אפשרות להפגש בתאריך ההוא כמו

שהסברתי לך בפרטי.

אך ההומור והעוקץ היפה והנחמד בסיפור הזה לא ידוע לך מירבי ואולי גם לא לעוד רבים מהחברים אז אכתוב זאת עבורכם.

בפורום הכללי נפתח שרשור על נערה חדשה בשם מאי, היתה תגובה חיובית אחת ואחריה עוד אחת שעשו חשק לבקר אותה - תרתי

משמע, התקשרתי לבחורה אך הקליק לא נוצר ומשום מה לא נשמעה לי משהו מיוחד שיצדיק את התמורה שבקשה, ואתם יודעים כמו

שכבר כתבתי כמה פעמים בעבר שלכל אחד יש את השאיפות והצפיות שלו מהמפגש עם נערה, ובנוסף ציינתי שללב יש תחושות משלו

ורשמים משלו שנותנות לו תחושה מה הולך לקרות, ולכן העדפתי לא ללכת אליה, נכנסתי לפורום כדי לשתף את החברים בתחושותי

שהרי לכך מיועד פורום נכבד זה, כאשר נכ סתי לשרשור עליה גיליתי שאחד מהמיוחדים בפורום ידידינו לקסר ציין שכבר קיים שרשור

מעבר על הנערה המדוברת והתגובות מאוד לא חיוביות בלשון המעטה.

ידידנו גאנר ביOTE]

19LOLx82010-12-23 14:40:12
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

426
רומנטי עדין,

תיקון קטן ברשותך.

אין לי דבר וחצי דבר כנגד הבעת דעות . בסופו של יום אנו חיים במדינה המתיימרת להיות דמוקרטית. מה שאמרתי שהמלצות זה דבר מחייב ולא צריך לתת אחת עד ששכבת על הגדר בעצמך ובחנת את הדברים מהמקום האישי שלך.

ובאשר לדברים הנפלאים שכותבים על המאושרת, אומר רק במילה אחת : הכל נכון עם צ'ק פתוח.

יש לה את מגע חליל הקסם BIG TIME

בדקתי וגם בדקתיקריצה
רימינג מעשי2010-12-23 13:37:26

427

לצערי התגובה נשלחה בטעות ללא שסימתי אותה ועמכם הסליחה.

בדיעבד לא נורא שיהיה כמו סיפור בהמשכים בדיוק באמצע המתח.

ובכן ידידנו גאנר ביקר אצל הנערה נהנה ( לא כמו אצלך מירבי ועל כך תעיד התגובה הלוהטת שכתב עליך לעומת התגובה החיובית

אך הפושרת שכתב על מאי, וחלילה אין לי כל כוונה לפגוע באף אחד כולל לא במאי החביבה.

אוקי אז חסל סדר התנצלויות וחזרה לענין, בעקבות התרשמותו החיובית כתב גאנר תגובה חיובית, אחרי תגובתו החיובית הגיע תגובה

נוספת מחבר שהיה תחת פיקוח , התגובה היתה חיובית ובנוסף כתב בתגובה להערתו של ידידנו האמין לקסר שבעבר כבר נכתב על מאי

תחת שם אחר והתגובות לא הי חיוביות ועל זה טען ה״מפוקח״ שמדובר בבחורה אחרת שרק עבדה עם מאי.

למותר לציין שהדבר לא נשמע לי אמין במיוחד אולי אפילו קצת יחצנ״י והגבתי בהתאם שאני מצפה לדיווחים נוספים מחברה אמינים יותר,

כוונתי היתה בעיקר ללקסר. משום מה נשמע הדבר כאילו אני מפקפק באמינותו של ידידנו גאנר ועל כך אבקש את סליחתו והוא השיב לי

בקונטרה שאם אני אמין בעיני עצמי אז שאלך לשכב על הגדר (הבטן) למען החברה ושאדווח. ואכן התחייבתי לו בפומבי לעשות זאת.

הוספתי שמיכיוון שהיה בכוונתי לבקר את אחת מחקירות הפורום ולצערי הדבר לא יוכל לצאת אל הפועל בשבוע זה וכבר כתבתי שגופנית

התנזרתי מאחרות וגם נפשית התכוננתי והייתי חרמן לאלה ולכן אבקר את מאי ואדווח על רשמיי.

כיום כולם יודעים את מי הייתי אמור לבקר ומי שלח אותי לחיקה של מאי הלא זה ידידנו גאנר. אני בהבטחתי ביקרתי אתמול את מאי ו

ואדווח על כך בהרחבה בשירשור שלה, היום בבוקר נכנסתי לפורום על מנת לכתוב את התרשמותי ממאי ואז גיליתי שידידי גאנר בילה אמש

בניעמים ( על חשבוני ) בחיקה הלוהט של מירבי .

מכאן תבינו את תגובתי ההומוריסטית צחוק הגורל הלכתי למאי כי גאנר דחף אותי והוא צלל במנעמיה של מירבי....

קבלו הכל בהומור ובפרופורציה הנכונה, בימיי

429
בוא נסגור את זה כך

כל בחורה כבודה במקומה מונח

מה בין מגילות אחרונות לדיווח עתידי

לאחת בשם מאי ולפוסט שלי

בנימה הומוריסטית ותשובה פיוטית

מירב המלל יועבר בהודעה פרטית

כאשר כל אחד ידווח על שלו הפרטית

רימינג מעשי- עצות אחיתופל אין הוא נותן

באומרו כי כדאי לעניין לכוון

זונה מאושרת2010-12-23 16:26:45
קישור לאתר הפרטי שלי:

430

ידועה האמרה / בדיחה שכל המדינה מפחדת מאשה, כי כולם מפחדים מהמושל והמושל מאשתו, ואני מוסיף שכולם הולכים אחרי חבריקו!!!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”