מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
421פוסט ראשון, יצאתי מעצבן. שלום לכולם.
כ
שכחת לציין שהודעתי לך ביום שני על כך שהפגישה ביום רביעי לא תתאפשר.
מירבי ! חלילה אינני סבור לרגע שנהגת כלפי שלא כשורה ואכן אני מאשר כאן בפומבי שהודעת לי מפורשות כבר ביום שני
שלא נוכל להפגש ביום רביעי. ואם אי מי מחברי הפורום הנכבד לא הבינו אותי כראוי אני מתנצל.
כל מה שכתבתי היה על דרך ההומור, ומעשה שהיה כך היה. אני אכן כבר מתכונן הרבה זמן להגיע אליך ואת יודעת זאת, מסיבות
שונות - ואת יודעת - למה כוונתי לא יצאה הפגישה אל הפועל, בינתיים התכוננתי גם גופנית - לא ביקרתי אצל אחרות - וגם נפשית -
תחושתי שפגישה אתך היא יותר מאצל כל אחת אחרת והיא גם רגשית יותר ונפשית יותר וזה רק לזכותך - בוודאי אצלי שזה החלק
החשוב מכל, ולכן כל כך גדולההיתה אכזבתי שהפגישה לא יצאה אל הפועל.
אדגיש שהצעת לי אפילו תאריך אחר אך לצערי ולצערו של ידידי... הנסתר לא היתה לי אפשרות להפגש בתאריך ההוא כמו
שהסברתי לך בפרטי.
אך ההומור והעוקץ היפה והנחמד בסיפור הזה לא ידוע לך מירבי ואולי גם לא לעוד רבים מהחברים אז אכתוב זאת עבורכם.
בפורום הכללי נפתח שרשור על נערה חדשה בשם מאי, היתה תגובה חיובית אחת ואחריה עוד אחת שעשו חשק לבקר אותה - תרתי
משמע, התקשרתי לבחורה אך הקליק לא נוצר ומשום מה לא נשמעה לי משהו מיוחד שיצדיק את התמורה שבקשה, ואתם יודעים כמו
שכבר כתבתי כמה פעמים בעבר שלכל אחד יש את השאיפות והצפיות שלו מהמפגש עם נערה, ובנוסף ציינתי שללב יש תחושות משלו
ורשמים משלו שנותנות לו תחושה מה הולך לקרות, ולכן העדפתי לא ללכת אליה, נכנסתי לפורום כדי לשתף את החברים בתחושותי
שהרי לכך מיועד פורום נכבד זה, כאשר נכ סתי לשרשור עליה גיליתי שאחד מהמיוחדים בפורום ידידינו לקסר ציין שכבר קיים שרשור
מעבר על הנערה המדוברת והתגובות מאוד לא חיוביות בלשון המעטה.
ידידנו גאנר ביOTE]
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”