כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 8 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

71

הרשו לי להאיר כמה נקודות.

ראשית לגבי הילד מה שלא יהיה כל הכבוד לשחר שלוקח אחריות אחרי הכל הילד לא אשם ומגיע לו הכל, כך זה גם אנושי.
לגבי נישואין כבר הבעתי את דעתי ואחדד אותה. דווקא משום שאני מסוג אלו שמפתחים קשר רגשי יותר והאמינו לי יש לי הרבה ידידות עובדות, וברצוני להדגיש ידידות לא מזיזות והמבין יבין. ולכן אני מכיר כאלו שהיה נחמד מאוד להנשא להם, אלא שאותן שמפתחות קשר רגשי הרי שקיים החשש שיש להם רגש לעוד גבר. כמו כן אני מסכים לחלוטין עם מירב שאם יש חלילה לנערה עובדת שריטה הרי שזה בעקבות מה שחוותה בילדותה וזה עשרת מונים בעיה אבל שוב דווקא משום כך זו בעיה.

בנוסף אבקש לא להכליל לא מוצא ולא עבודה ישנן נערות מברית המועצות נפלאות ממש ויש גם אחרות וישנן צבריות ערסיות כמו שיש נהדרות ומקסימות וחלילה לנו להכליל וכך גם נערות עובדות ישנן נפלאות מיוחדות ומתוקות וישנן גם אחרות, אז הבה נכבד האחד את השניה וכך ייטב לכולנו.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

72
אתם פשוט חבורת תינוקים שנתפסים לקטנות,

לא אמרתי שכולם זונות , ולא אמרתי שכל האוכלוסיה הזו היא כזו,

אבל עובדתית, יש לא מעט אמהות חד הוריות שבאו מרוסיה, ומגדלות פה את הילד לבד ובלי שום עזרה מהבעל, הבעל בכלל לא מודע מה קורה עם הבן שלו,

וכאשר ישראלי רואה איזה אחת בת 30+ והוא קשיש בן 45 50, וכבר מבוסס , אז הוא נותן לה להיתפס עליו, או שהיא מצליחה לפתות אותו , וקוצ'י לה מוצ'ילה , הוא מזיין בחורה צעירה והיא מקבלת את מה שחסר לה, בית, כסף, בגדים, דואג לילד,

ואם אתם אומרים שאני סתם מדבר, אז כנראה שאתם חיים בבועה , אבל וואחד בועה.

אל תתחילו להתחסד לי ולשחק אותה , אתם הולכים לנערות עובדות,( שאני לא נגד זה אם זה נעשה בהסכמה , שימו לב הסכמה לא רצון הדדית של שניהם ) תאמינו לי שהם ממש לא רוצות לעבוד בזה, כל הפורום פה מייחצן אותם כשוק בשר," וואו איך זיינתי אותה" , והיא עוד קוראת את ההודעות האלו פה..., נו מה נראה לכם הם לא מתביישות במצב הזה?

אז אל תתחילו להגיד לי גזען וכאלו, ואתם אפילו לא יורדים לסוף דעתי,

שחר , אתה צריך להיפטר ממנה, לגרום לה להבין שממך לא יצא לה כלום, ושתעזוב אותך בשקט,

אם היא רוצה שתעשה הפלה , אם לא שתגדל את הילד, או שתמסור אותו לאימוץ, אתה מבחינתך מוחק אותה ואת מה שקרה,

תתחיל לעשות את זה מעכשיו כדי שלא יהיה לה שום פתחון פה, ואל תרגיל אותה לשום דבר, לא לביקורים קבועים שלך, ואל תתן לה שקל, בשביל שום דבר שהוא, אלא אם כן בית משפט מחייב, אם זה יגיע לזה שהיא מנסה לסחוט אותך , תקליט אותה ותלך למשטרה , בכל מקרה הייתי מקליט כל שיחה ומפגש ,

בשום אופן אל תרגיל אותה לנוכחותך ולדאגתך,

73
[QUOTE=ותיקק]אתם פשוט חבורת תינוקים שנתפסים לקטנות,

לא אמרתי שכולם זונות , ולא אמרתי שכל האוכלוסיה הזו היא כזו,

אבל עובדתית, יש לא מעט אמהות חד הוריות שבאו מרוסיה, ומגדלות פה את הילד לבד ובלי שום עזרה מהבעל, הבעל בכלל לא מודע מה קורה עם הבן שלו,

וכאשר ישראלי רואה איזה אחת בת 30+ והוא קשיש בן 45 50, וכבר מבוסס , אז הוא נותן לה להיתפס עליו, או שהיא מצליחה לפתות אותו , וקוצ'י לה מוצ'ילה , הוא מזיין בחורה צעירה והיא מקבלת את מה שחסר לה, בית, כסף, בגדים, דואג לילד,

ואם אתם אומרים שאני סתם מדבר, אז כנראה שאתם חיים בבועה , אבל וואחד בועה.

אל תתחילו להתחסד לי ולשחק אותה , אתם הולכים לנערות עובדות,( שאני לא נגד זה אם זה נעשה בהסכמה , שימו לב הסכמה לא רצון הדדית של שניהם ) תאמינו לי שהם ממש לא רוצות לעבוד בזה, כל הפורום פה מייחצן אותם כשוק בשר," וואו איך זיינתי אותה" , והיא עוד קוראת את ההודעות האלו פה..., נו מה נראה לכם הם לא מתביישות במצב הזה?

אז אל תתחילו להגיד לי גזען וכאלו, ואתם אפילו לא יורדים לסוף דעתי,

שחר , אתה צריך להיפטר ממנה, לגרום לה להבין שממך לא יצא לה כלום, ושתעזוב אותך בשקט,

אם היא רוצה שתעשה הפלה , אם לא שתגדל את הילד, או שתמסור אותו לאימוץ, אתה מבחינתך מוחק אותה ואת מה שקרה,

תתחיל לעשות את זה מעכשיו כדי שלא יהיה לה שום פתחון פה, ואל תרגיל אותה לשום דבר, לא לביקורים קבועים שלך, ואל תתן לה שקל, בשביל שום דבר שהוא, אלא אם כן בית משפט מחייב, אם זה יגיע לזה שהיא מנסה לסחוט אותך , תקליט אותה ותלך למשטרה , בכל מקרה הייתי מקליט כל שיחה ומפגש ,

בשום אופן אל תרגיל אותה לנוכחותך ולדאגתך,
[/QUOTE]

ותיק מי שחי בבואה זה אתה.

מחד אתה אומר שהחור מסריח ומאידח אין לך שום בעיה מוסרית להכניס לשם את השטרוגול שלך.

שחר סגל, הכניס את שלו ללא אמצאי הגנה ויכול להיות שנוצרה תוצאה מסויימת השייכת לו. אם היא שלו, הוא אחראי לה.

בניגוד אילך , הוא בוגר מספיק להבין זאת. אם הוא האב, יש לו אחריות כלכלית כלפי הילד.

כנראה שאין לך גם בעיה מוסרית עם כך שיוצא חלצייך יסבול בעולם ויגדל ללא עזרה שלך. כל זונה שהכפשת בדיון זה או אחרים טובה ממך באלף מונים כי היא לפחות מנסה לקחת אחריות לחיי ולעתים גם לחיי צאצאיה. אתה, מאידך, חושב שיש לך את הזכות גם לזיין וגם להתחמק מאחריות, ואף להכפיש את אותן בנות לאחר מכן. בקיצור, אתה ממש יורק לבאר ממנה אתה שותה. אני מקווה בשבילך שלפחות יש בך את הבינה להשתמש תמיד באמצאי הגנה כי מחרידה אותי המחשבה שאחד כמוך יתרום צאצא משלו לאוכלוסיית העולם.

74
שחר,
הרשה לי להוסיף כמה מילים, ומקווה שיעזרו לך.

אתה עושה לי רושם בחור יחסית צעיר (או אולי בנפשך בלבד..) שאולי לא מודע לכל ההשלכות.

הבנתי מדברייך בעקיפין שאתה לא מתכוון לחיות עם הבחורה. במידה וטעיתי, ומטרתך להקים איתה משפחה, התעלם מכל אשר אכתוב.

במידה ואתה רק רוצה לתמוך בילד מתוך אחריותך אנא המשך לקרוא.

שים לב, מעמדה המשפטי של הבחורה, לא מוגדר. היא איננה אזרחית ולכן לא בהכרח דיני אבהות יחולו בעניינך. רוב הסיכוי, שהיא באמת רוצה ילד אשר יאפשר לה מספר דברים: 1. תמיכה כלכלית מאב בעל אזרחות ישראלית. 2. אזרחות ישראלית לילד שלה 3. אזרחות ישראלית בהמשך לעצמה. 4. היחלצות אפשרית מעבודה בתור זונה (שרוב הזונות לא ממש חפצות להשאר בה).

בתלות ביעוץ משפטי, שאני ממליץ לך בכל לב לקבל, אתה יכול להתעלם לחלוטין מכל תביעה שלה כלפייך לאבהות. היא לא תוכל לפנות לרשויות, ולא יוכלו לחייב אותך בדבר. אבל !! אני משער שהשיחות שלה איתך מוקלטות על ידה, בהנחה שהיא מתוחכמת דיה, וזה נראה כך. היא עשויה להגיע למצב משפטי שתגרור אותך לבדיקת אבהות ואולי, אף תצליח להוכיח שאתה האב. במצב כזה אל תתנדב לשום בדיקת אבהות ופשוט נתק מגע מיידית.

במידה ואתה מעוניין לגדל את הילד, יש שתי חלופות:
1. אתה מגדל אותו בעצמך. אולי, לא בטוח, שתצליח לתבוע משמורת עליו, ותמצא עצמך לבדך מגדל ילד. לא פשוט להיות אב הורי, שקול האם זה מה שאתה מבקש.
2. היא תגדל את הילד ואתה רק תתמוך בה כלכלית. במקרה שכזה, האם לקחת בחשבון את ההשלכה שתהיה עלייך? כמה נשים, כאלו שתרצה להתחתן איתן ולהקים משפחה, יהיו מוכנות להתחתן עם מישהו שיש לו ילד מחוץ לנישואין שמחונך וגדל על ידי זונה או זונה לשעבר? אני מניח שזה עלול לפגוע בסיכויים שלך לנישואין נורמלים. יתרה מזאת, חשוב על הילד. האם אתה רוצה שילדך, יגודל ויחונך, על ידי אישה שעובדת בזנות? שעלול להיות חשוף לפשע ואלימות שנלווים לעצם עבודתה? שיגדל על רקע תרבותי כה שונה ממך? האם זה מה שאתה מייחל לבן או לבת שלך?

בקיצור, שחר, מצבך לא מזהיר. תבדוק היטב אותו עם עורך דין. אל תעשה שטויות כרגע בסערת רגשות שישפיעו על כל החיים שלך בהמשך. זכור, שפעם שהוצהרה אבהות, לא תוכל להתכחש לכך ולשנות את ההשלכות.

אני גם מציע לך להתעלם מהחיזוקים "כביכול" שאתה מקבל על מוסריות. אתה לא בן אדם מוסרי. גם אני לא. אם יש לך ידידה , ויזיזה ואתה גם מזיין זונות מהצד וכל זאת כאשר אתה מסתיר ומשקר, איש מוסרי גדול אתה לא.
אל תעשה כרגע טעות פאטלית, ומתוך רגשי האשמה והבושה שאולי יש לך עקב חוסר מוסריות, תחליט דרך אימוץ הילד לפצות לפתע על תחושת האשם. זה תיקון קיצוני מדי לכיוון הלא נכון לדעתי.
תיקון נכון יותר עשוי להיות לנתק מגע מהבחורה, לנתק מגע מיזיזות וזונות אחרות ולנסות אולי להקים משפחה עם החברה או מישהי אחרת נורמטיבית יותר.

בהצלחה, שחר

76
[QUOTE=אחים שלו גברים]אמירות אחרונות שלנו בשרשור

רצון לקחת אחריות על ילד שהוא גנטית שלך לא קשור למוסר זה קשור לצו קדמון שכל אחד נושא בתוכנו לדאוג להעביר את הגנים שלו הלאה ולהגן עליהם.
[/QUOTE]

אם זה היה עובד רק על פי צו קדמון לא היית רואה 2 חברים עם עצות אחיתופל, אבל עזבו חבל לגלוש לשאלה האם מה שמשפיע על מעשינו הן סיבות גנטיות או סוציאליות. לא מעוניין לגלוש מהנושא המרכזי.

77

treegadol אני מסכים עם כל מילה שלך,

שחר, אל תיהיה טיפש, ואל תתפתה לשמוע לכל מיני מטיפי מצפון כאלו ואחרים, דע לך שברגע שהיא תחליט להיכנס בך בצורה משפטית , אתה די אבוד,

כי אם היא תבקש בדיקת אבהות, וכנראה גם תקבל אותה, ויוכח שזה הילד שלך, אז אתה אבוד,

יהרסו לך כל החיים, היא תתעלק עלייך, ותשכח מחיים נורמטיבים,

היא זונה , היתה ותהיה, אין לה שום דבר מה להפסיד, רק להרוויח, ואתה יוצא מופסד מכל העסק.

דבר ראשון ביום ראשון על הבוקר אתה אצל עורך דין שמתעסק בעניינים האלו, שייתן לך חוות דעת, כל מילה שלך שאתה רוצה להגיד לבחורה הזו , מהיום ואילך זה דרך עורך דין בלבד, אם היא תתחיל להטריד אותך בטלפון אז תיגש למשטרה ותבקש מהעורך דין שיפנה לבית משפט שיתן לה ממך צו הרחקה, אל תתחיל לשחק עם זה ואל תחשוב מצפונית על הילד או על כל מיני שטויות ,

78

ותיקק יקירי, אני מכבד את דעתך, אבל אחרי שאתה שומע בקול שלה עד כמה היא צריכה את העזרה שלי באמת ובתמים, אז הלב קצת כואב, וקשה להגיד לא.... גם אם היא משקרת והתינוק לא שלי, ואני אעזור לה, אז אני אסתכל על חצי הכוס המלאה, עזרתי לנפש מבולבלת. היא ביקשה ממני להיות בלידה, יש לי הרגשה שבכל זאת זה שלי.

כמו כן ביקשה כסף לבדיקת רופא ואולטרסאונד, כמה זה אמור לעלות?

היא צריכה אותי, וכואב לי אם אני אהיה זה שמאכזב אותה...

ושוב תודה על התמיכה והעזרה של החברים בפורום, זה באמת מחמם את הלב

79
[QUOTE=שחר סגל]

ותיקק יקירי, אני מכבד את דעתך, אבל אחרי שאתה שומע בקול שלה עד כמה היא צריכה את העזרה שלי באמת ובתמים, אז הלב קצת כואב, וקשה להגיד לא.... גם אם היא משקרת והתינוק לא שלי, ואני אעזור לה, אז אני אסתכל על חצי הכוס המלאה, עזרתי לנפש מבולבלת. היא ביקשה ממני להיות בלידה, יש לי הרגשה שבכל זאת זה שלי.

כמו כן ביקשה כסף לבדיקת רופא ואולטרסאונד, כמה זה אמור לעלות?

היא צריכה אותי, וכואב לי אם אני אהיה זה שמאכזב אותה...

ושוב תודה על התמיכה והעזרה של החברים בפורום, זה באמת מחמם את הלב

[/QUOTE]

שחר אחי,אנחנו דומים בכך שאתה אדם טוב עם נשמה טובה אחראי ומתחשב.

נכון,צריך לקחת כמה דברים בחשבון..לחשוב קצת קדימה מה יהיה הלאה

אך סומכים עלייך שתעשה את הדבר הנכון בשבילך ובשבילה..לתת לה עזרה ותמיכה.

אם יתוודא שהינך האבא וברגע שהתינוק יוולד אתה תחזיק אותו/ה במו ידייך זה ישרה בך הרגשה טובה. ואל דאגה הכל לטובה,יהיה טוב!

הנה מידע שאתה צריך לדעת לגביי הריון,לידה,מחירים וכו'
SEXHUNTER2010-12-26 20:31:13
Follow your instincts, not your horniness

80
[QUOTE=רימינג מעשי][QUOTE=אחים שלו גברים]אמירות אחרונות שלנו בשרשור

רצון לקחת אחריות על ילד שהוא גנטית שלך לא קשור למוסר זה קשור לצו קדמון שכל אחד נושא בתוכנו לדאוג להעביר את הגנים שלו הלאה ולהגן עליהם.
[/QUOTE]

אם זה היה עובד רק על פי צו קדמון לא היית רואה 2 חברים עם עצות אחיתופל, אבל עזבו חבל לגלוש לשאלה האם מה שמשפיע על מעשינו הן סיבות גנטיות או סוציאליות. לא מעוניין לגלוש מהנושא המרכזי.
[/QUOTE]

לי לא ברור מי כאן הוא זה שנותן עצות אחיתופל. יש הרבה נסיבות בסיפור שחברי וחברות הפורום אינם מכירים, ולפיכך יתכן מאד שמספר נותני העצות המכשילות עולה בהרבה על שניים.

הסיפור ששחר נכנס אליו הוא גדול מאד. הן מבחינה נפשית - נטילת אחריות על ילד בנסיבות מורכבות, הן מבחינה אישית - באחת להפוך מרווק ללא התחייבויות שעתידו לפניו הופך לגבר עם ילד, ועוד מאשה שאין לו שום מערכת יחסים סבירה איתה, והן כמובן מהבחינה כספית.

שחר: דע שהוצאות הריון ולידה של אישה שהיא תושבת חוץ ואין לה ביטוח בריאות מרקיעות שחקים. הבקשות שלה שתשתתף בעניין הזה עלולות לסבך אותך יותר משאתה חושב.

אתה ממהר לתמוך באשה הזו מתוך הנחה שהיא נושאת את ילדך. אולם במקביל אתה צריך לבדוק האם מובטחת לך ההנאה שבגידול ילד, לצד המחוייבויות. האם הילד יגדל אצלך או אצלה? האם יגדל בארץ? האם ילמד עברית? האם ידע שיש לו אבא שרוצה אותו? האם יהיה יהודי (בהנחה שאתה כזה ומעוניין שבנך יתחנך לפי ערכים יהודיים/ישראלים)? האם יובטחו לך זכויות ביקור/גידול משותף, ומה יבטיח שהיא לא תעלם עם הילד ואתה תשאר עם חשבונות רפואיים ולב שבור?

אני חושב שאתה נכנס לעניין הזה בתמימות רבה מדי. אתה ממהר לקחת על עצמך מחוייבויות אישיות וכספיות ואתה עלול להצטער על כך בקרוב. אם תתנהל בצורה שגויה אתה עלול להסתבך באופן כזה שישנה לחלוטין את מהלך כל חייך ולא באופן רצוי.

לעניות דעתי אין לך ברירה ואתה חייב להצטייד בעורך דין המומחה בענייני משפחה, להקשיב לעצותיו.

ומילה אחרונה: כל מה שכתבתי אינו קשור בכלל לכך שהאשה עוסקת בזנות.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”