[QUOTE=ותיקק]אתם פשוט חבורת תינוקים שנתפסים לקטנות,
לא אמרתי שכולם זונות , ולא אמרתי שכל האוכלוסיה הזו היא כזו,
אבל עובדתית, יש לא מעט אמהות חד הוריות שבאו מרוסיה, ומגדלות פה את הילד לבד ובלי שום עזרה מהבעל, הבעל בכלל לא מודע מה קורה עם הבן שלו,
וכאשר ישראלי רואה איזה אחת בת 30+ והוא קשיש בן 45 50, וכבר מבוסס , אז הוא נותן לה להיתפס עליו, או שהיא מצליחה לפתות אותו , וקוצ'י לה מוצ'ילה , הוא מזיין בחורה צעירה והיא מקבלת את מה שחסר לה, בית, כסף, בגדים, דואג לילד,
ואם אתם אומרים שאני סתם מדבר, אז כנראה שאתם חיים בבועה , אבל וואחד בועה.
אל תתחילו להתחסד לי ולשחק אותה , אתם הולכים לנערות עובדות,( שאני לא נגד זה אם זה נעשה בהסכמה , שימו לב הסכמה לא רצון הדדית של שניהם ) תאמינו לי שהם ממש לא רוצות לעבוד בזה, כל הפורום פה מייחצן אותם כשוק בשר," וואו איך זיינתי אותה" , והיא עוד קוראת את ההודעות האלו פה..., נו מה נראה לכם הם לא מתביישות במצב הזה?
אז אל תתחילו להגיד לי גזען וכאלו, ואתם אפילו לא יורדים לסוף דעתי,
שחר , אתה צריך להיפטר ממנה, לגרום לה להבין שממך לא יצא לה כלום, ושתעזוב אותך בשקט,
אם היא רוצה שתעשה הפלה , אם לא שתגדל את הילד, או שתמסור אותו לאימוץ, אתה מבחינתך מוחק אותה ואת מה שקרה,
תתחיל לעשות את זה מעכשיו כדי שלא יהיה לה שום פתחון פה, ואל תרגיל אותה לשום דבר, לא לביקורים קבועים שלך, ואל תתן לה שקל, בשביל שום דבר שהוא, אלא אם כן בית משפט מחייב, אם זה יגיע לזה שהיא מנסה לסחוט אותך , תקליט אותה ותלך למשטרה , בכל מקרה הייתי מקליט כל שיחה ומפגש ,
בשום אופן אל תרגיל אותה לנוכחותך ולדאגתך,
[/QUOTE]
ותיק מי שחי בבואה זה אתה.
מחד אתה אומר שהחור מסריח ומאידח אין לך שום בעיה מוסרית להכניס לשם את השטרוגול שלך.
שחר סגל, הכניס את שלו ללא אמצאי הגנה ויכול להיות שנוצרה תוצאה מסויימת השייכת לו. אם היא שלו, הוא אחראי לה.
בניגוד אילך , הוא בוגר מספיק להבין זאת. אם הוא האב, יש לו אחריות כלכלית כלפי הילד.
כנראה שאין לך גם בעיה מוסרית עם כך שיוצא חלצייך יסבול בעולם ויגדל ללא עזרה שלך. כל זונה שהכפשת בדיון זה או אחרים טובה ממך באלף מונים כי היא לפחות מנסה לקחת אחריות לחיי ולעתים גם לחיי צאצאיה. אתה, מאידך, חושב שיש לך את הזכות גם לזיין וגם להתחמק מאחריות, ואף להכפיש את אותן בנות לאחר מכן. בקיצור, אתה ממש יורק לבאר ממנה אתה שותה. אני מקווה בשבילך שלפחות יש בך את הבינה להשתמש תמיד באמצאי הגנה כי מחרידה אותי המחשבה שאחד כמוך יתרום צאצא משלו לאוכלוסיית העולם.