יש לי בעיה עם בנות שלא מאפשרות לגעת להן למטה, אפילו בעדינות.
כמו כן לא מסוגל להיות עם בחורה שהשבלול שלה לא מגולח למשעי.
אנחנו הולכים לבחורות על-מנת שנתחרמן ונתפרק ולא פעם, אנחנו מתוקתקים, יוצאים סתם מאוכזבים ועם כאבי ביצים.(יצא לי חרוז).
אנחנו משלמים במיטב כספנו, תחשבו כמה שעות צריך לעבוד בממוצע על מנת להצדיק ביקור אחד של חצי שעה.
ברור לי שאנחנו לא מסוגלים להצביע ברגליים, קשה לנו!!!, אבל צריך לכל הפחות לדרוש שירות נאות בעבור כספנו. אני יודע שזה נשמע פלצני וכמעט חסר סיכוי ליישם אבל באו נחשוב יחד איך לשפר לנו את תנאי קבלת השירות. אנחנו קבוצה ענקית של צרכנים, חלק לא מבוטל של הבנות יודעות על קיומו של הפורום. אולי הגיע הזמן שנשתף פעולה באופן יותר אקטיבי ולא רק בהעברת מסרים בפורום. כמו למשל החרמת בחורה שלא נותנת שירות נאות.
אשמח לתגובות.......
[/QUOTE]ראשית אולי כדאי להפריד את הדיון על שיתוף הפעולה בין חברי הפורום, מהדיון על טל המעסה מאלנבי כדי
לעשות קצת סדר...
שנית אני מסכים עם דבריך אך למרבה הצער הצעות כאלה עלו כבר בעבר והן לא ממש ישימות מכמה טעמים:
1. שירות זה דבר סוביקטיבי אחד נהנה השני לא.
2. יש מספיק לקוחות שלא מגיעים מהפורום למען האמת אני מאמין שהרוב לא מגיע מהמלצות הפורום.
3. כיום אין מספיק היצע של בחורות בתחום והביקוש עולה הרבה על ההיצע, פועל יוצא שהרמה של הבנות
יורדת, השירות נהיה חרא, והמחיר עולה ולאף אחד לא אכפת!
חרם צרכנים במקרה כזה יפגע רק בנו...
אני סבור דווקא, שמכיוון שבנות מכירות את הפורום, האפקט של דיווח שלילי על אותה בחורה יהיה
גדול יותר ועשוי לשפר את רמת השירות של אותה בחורה.
ולסיום הכלל הכי חשוב:
נהנית תחזור שוב... לא נהנית ספר לחבריך!