כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 10 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

91
[QUOTE=bigg]

יש לי בעיה עם בנות שלא מאפשרות לגעת להן למטה, אפילו בעדינות.

כמו כן לא מסוגל להיות עם בחורה שהשבלול שלה לא מגולח למשעי.

אנחנו הולכים לבחורות על-מנת שנתחרמן ונתפרק ולא פעם, אנחנו מתוקתקים, יוצאים סתם מאוכזבים ועם כאבי ביצים.(יצא לי חרוז).

אנחנו משלמים במיטב כספנו, תחשבו כמה שעות צריך לעבוד בממוצע על מנת להצדיק ביקור אחד של חצי שעה.

ברור לי שאנחנו לא מסוגלים להצביע ברגליים, קשה לנו!!!, אבל צריך לכל הפחות לדרוש שירות נאות בעבור כספנו. אני יודע שזה נשמע פלצני וכמעט חסר סיכוי ליישם אבל באו נחשוב יחד איך לשפר לנו את תנאי קבלת השירות. אנחנו קבוצה ענקית של צרכנים, חלק לא מבוטל של הבנות יודעות על קיומו של הפורום. אולי הגיע הזמן שנשתף פעולה באופן יותר אקטיבי ולא רק בהעברת מסרים בפורום. כמו למשל החרמת בחורה שלא נותנת שירות נאות.

אשמח לתגובות.......

[/QUOTE]

bigG ידידי,

ראשית אולי כדאי להפריד את הדיון על שיתוף הפעולה בין חברי הפורום, מהדיון על טל המעסה מאלנבי כדי

לעשות קצת סדר...

שנית אני מסכים עם דבריך אך למרבה הצער הצעות כאלה עלו כבר בעבר והן לא ממש ישימות מכמה טעמים:

1. שירות זה דבר סוביקטיבי אחד נהנה השני לא.

2. יש מספיק לקוחות שלא מגיעים מהפורום למען האמת אני מאמין שהרוב לא מגיע מהמלצות הפורום.

3. כיום אין מספיק היצע של בחורות בתחום והביקוש עולה הרבה על ההיצע, פועל יוצא שהרמה של הבנות

יורדת, השירות נהיה חרא, והמחיר עולה ולאף אחד לא אכפת!

חרם צרכנים במקרה כזה יפגע רק בנו...

אני סבור דווקא, שמכיוון שבנות מכירות את הפורום, האפקט של דיווח שלילי על אותה בחורה יהיה

גדול יותר ועשוי לשפר את רמת השירות של אותה בחורה.

ולסיום הכלל הכי חשוב:

נהנית תחזור שוב... לא נהנית ספר לחבריך!

19LOLx82011-02-02 15:23:13

92
[QUOTE=Playboy]

ולסיום הכלל הכי חשוב:

נהנית תחזור שוב... לא נהנית ספר לחבריך!

[/QUOTE]

התובנה הזו שלך פגומה לטעמי !

הכלל המתוקן:

נהנית ? ספר לחבריך !!
לא נהנית ? ספר גם !

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

93

[QUOTE=gg-1]יש לי שאלה לכל וותיקי התחום ,
הרי זה ברור שרוב הבחורות העובדות יסכימו לקבל פחות (ואני מדבר כמובן על העצמאיות) עבור לקוחות קבועים ונחמדים

וכמובן אם הם נראים טוב .

נשאלת השאלה איך עושים את השינוי ? איך מצליחים להגיע לבחורה עובדת לשלם לה את התעריף שהיא מבקשת ובסיום השירות

להגיד לה שהיית חוזר בשמחה אבל במחיר יותר שפוי ?

ההתמקחות בטלפון נראית לי לא לעניין כי שם אתה גם לא רואה את הסחורה והיא גם לא רואה אותך , מדובר על בחורות שמתמחרות את עצמן גבוהה ולפעמים ללא הצדקה או כדי לסנן את כל הבחורים שלא מתאימים
[/QUOTE]

פשוט להגיד לה בלי להיתבייש שאם המחיר היה נמוך יותר היית מגיע יותר, אם היא באמת מחבבת אותך ורוצה לראות אותך יותר אז היא תציע הנחה, אבל קח בחשבון שהיא תימחרה את השרות שלה ושלה אישית לא תמיד ישתלם לרדת במחיר אפילו אם היא באמת מחבבת אותך כי היא בעסק כדי להרוויח כסף ולא כי למצוא שידוך.

19LOLx82011-01-23 23:56:42

94
אחרי שהיית אצלה שלוש או ארבע פעמים, ויש 'כימיה', תוכל להגיד לה שבמחיר יותר נוח היית בא יותר, אבל במסחר כמו במסחר - הצד השני צריך לדעת מה הוא מרוויח מהעיסקה. לכן אם ב- 400 ש"ח אתה מגיע פעם בחודש, אז ב- 300 אתה מגיע שלוש פעמים בחודש, והכנסתה ממך היא 900 ש"ח לחודש במקום 400 ש"ח לחודש. אבל אתה צריך לעמוד בדיבורך, ולהופיע את מספר הפעמים שהתחייבת עליו.
הטקטיקה הזו טובה רק לחתך מסוים של הבחורות, וחסרונה הנוסף - היא נוגדת את טבעו של הגבר לקפץ מאחת לאחת ללא הרף..(רובם כך).

לכן, בעיקרון, נשארת רק השיטה של הצעת מחיר נגדית נמוכה יותר בטלפון. 50-100 ש"ח ירדו (תלוי בתחום המחיר המדובר) אם תישמע כבחור טוב בטלפון, ואם היא לא משופעת בלקוחות באותו יום. אז יש פה גם ענין של מזל.
המגביה עוף - ירחיק ראות

95
חברים המחירים באמת מתחילים להיות מוגזמים ואני מאוד מקווה שכמו שהתפוצצה בועת הנדל"ן כך תתפוצץ גם בועת "הזנות" בישראל כי המחירים בזמן האחרון מרקיעי שחקים ובלי סיבה מיוחדת האמת.
אין לי כלום נגד הבחורה לא מכיר אותה ולא ביקרתי אותה אבל זאת תופעה שמתחילה לצבור תאוצה בזמן האחרון אצל המון בנות שאוטומטית מקפיצות לסכומים שעד לפני חצי שנה- שנה היו נחשבים כגבוהים.

96

האנלוגיה במקומה. אך כמו שבועת הנדלן עדיין לא התפוצצה כיוון שהמדינה לא שחררה די קרקעות,כךגם כאן,

המשטררה מכבידה ידה על העושות במלאכה,חלקן נבהלות ופורשות,מעט חדשות מצטרפות ,מאותה סיבה,

והרי לכם בועת מחירים.

דרור200

97
יש גם קשר ישיר בין עליית מחירי הנדל"ן לעליית מחירי השירות שהרי רוב הדירות והמכונים וכן הבנות הפרטיות עובדים בנכסים שכורים ועלייה במחירי השכירות גוררת עלייה במחירי השירות (חרוז...). אחת הבחורות הפרטיות סיפרה לי שרק כדי לשלם את השכירות על דירת שני חדרים המפוארת שהיא שוכרת במרכז ת"א היא צריכה לשכב עם 20 קליינטים, כמובן שאין צורך לרחם עליה אבל זה רק דוגמא למחירי השכירות המטורפים שגוררים מחירי שירות מטורפים.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

98
אני שמעתי מפי אחת הבחורות שהיא משלמת 6000 ש"ח לדירת חדר ! (אמנם במיקום מרכזי, אבל חדר ! ). ז"א שאם היא גובה 400 ש"ח, חמישה עשר הלקוחות הראשונים בכל חודש רק מממנים את שכר הדירה.. וביולי- אוגוסט שכר הדירה עולה ל- 8000 ש"ח בחודש !!.

אבל תחשבו על הצד החיובי: אולי בקרוב ליווי + מלונית ייצא יותר זול מפרטית איכותית...
המגביה עוף - ירחיק ראות

99
[QUOTE=איצטגנין]אני שמעתי מפי אחת הבחורות שהיא משלמת 6000 ש"ח לדירת חדר ! (אמנם במיקום מרכזי, אבל חדר ! ). ז"א שאם היא גובה 400 ש"ח, חמישה עשר הלקוחות הראשונים בכל חודש רק מממנים את שכר הדירה.. וביולי- אוגוסט שכר הדירה עולה ל- 8000 ש"ח בחודש !!.

אבל תחשבו על הצד החיובי: אולי בקרוב ליווי + מלונית ייצא יותר זול מפרטית איכותית...
[/QUOTE]

thats quite reasonable....didn't you ever notice how some of the apts are really really clean? Emilys for instance with a view to the sea?
I get the impression that some are "holiday apts" rented out at a day fee of $50-$70 a day.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”